Şimdi Ara

LG G2 KİTKAT 4.4.2 PİL KULLANIMI BAKIN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki ilk konuma ne bi kural ne bişi biliyorum hatam varsa öncelikle kusura bakmayın .

Geçen hafta lg g2 32 gb versıonu aldm . aldığım gün cihazda 4.2 vardı . 4.4.2 geleceğinden haberim vardı geldimi acaba diye araştırdım vs gelmiş neyse yorumlara baktım kimi iyi kimikötü saydırmış hayırlısı diyerek aldığımm günn güncelleme yaptım . daha önce bir lg g2 deneyimim oldugu içinn 4.4.2 de şarjın inanılmaz çok hızlı gittigini gördüm . arkdaşmdada var 4.2 onun ki 2buçuk 3 gün gidiyordu ama benim bir gün gittiği bile yok güncellemeden sonra :( yeni aldım hevesim kaçtı cihazda :(

buda batarya kullanımı resim

bu toplanın başı
    http://i.hizliresim.com/rLy6z1.png

buda sonu
    http://i.hizliresim.com/W2ogLE.png

bugün sabah 7buçuk gibi şarjdan çektim %100 ken

bi bilir kişi bişi desin lütfen

• cvp yokmuuu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratcyr -- 24 Mayıs 2014; 20:57:41 >
  • beratcyr kullanıcısına yanıt
    Stock ROM atıp 4.2'e geri dönebilirsin dert etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 24 Mayıs 2014; 21:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Stock ROM atıp 4.2'e geri dönebilirsin dert etme :)

ürün şu an garantilii. rom ile uğraşamam
  • beratcyr kullanıcısına yanıt
    ya derdin neydi yukledin bogle sıkıntı cekenlere mustaak sanki ozellikleri yetmiyor başınıza dert arıyorsunuz okadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman01a

ya derdin neydi yukledin bogle sıkıntı cekenlere mustaak sanki ozellikleri yetmiyor başınıza dert arıyorsunuz okadar
    3saatte yarısı gitöiş nerdeyse tlfn kaç günlük?1 hafta gecmediyse iade et yenisini al gectiyse ervise postala kitkatla batarya uzuyor.kitkatla alakası yok dh bunu demekten bıktım herkez sallayıp duruyor sen takılma senin bataryada sorun var.3 saatlik bölümde neler yaptın tane tane yazsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

3saatte yarısı gitöiş nerdeyse tlfn kaç günlük?1 hafta gecmediyse iade et yenisini al gectiyse ervise postala kitkatla batarya uzuyor.kitkatla alakası yok dh bunu demekten bıktım herkez sallayıp duruyor sen takılma senin bataryada sorun var.3 saatlik bölümde neler yaptın tane tane yazsana

3 saatlik arada . ekran parlaklığı &75 ti. wıfı hep açıktı. ve arada facebooktan ve whatsapptan konuşuyordum. sürekli değil ama yanıtın gelme süresine göre elime alıyordum yani yanıt gelmesini bekliyordum. neyse bi böyle bide clash of clans a 10 dk bakıp çıkıyordum bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman01a

ne dedim ne yaptımki şimdi
  • Bence de senin batarya sorunlu o sekilde emmesi imkansiz garantisi de varmis ver telefonu degistirsinler kafan rahat olsun

• Parlaklik %70 3g ful acik yarim saatte bir twiitter giriyorum her 5 dkkada bir whatsapptayim 29 saat sonunda %5 sarjim kaldi en son bi olceyim dedim denedigimde

• quote:

Orijinalden alıntı: Pia L

Bence de senin batarya sorunlu o sekilde emmesi imkansiz garantisi de varmis ver telefonu degistirsinler kafan rahat olsun

yeni aldm ama 6 gün oldu . s 4.4.2 çaıldırtmasn belki yklü olan roma ayak uyduramadı.s

bugünki batarya kullanımımda budur

http://i.hizliresim.com/27ov60.png

öğlen 12 - bir gibi %100 ken çektim . dışarıya çıktım yolculuk esnasında paso müzik dinledim 2 saat artı bunun yanında mobil veri sürekli açıktı ve facebooktan whatsapptan sn içinde hep yazışıyordum . yolculuk bittikten sonrası ise müziksiz ekran parlaklığı % 70 iken aynı şşekil devam ettim . toplasanız 1-2 saat clash of clans oynamışımdır. geri kalan kısımda hepp mobil veri açıktı bi kapattığım durum oda namazdaydım .

ANORMALMİ NORMALMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratcyr -- 26 Mayıs 2014; 0:12:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beratcyr

quote:

3 saatlik arada . ekran parlaklığı &75 ti. wıfı hep açıktı. ve arada facebooktan ve whatsapptan konuşuyordum. sürekli değil ama yanıtın gelme süresine göre elime alıyordum yani yanıt gelmesini bekliyordum. neyse bi böyle bide clash of clans a 10 dk bakıp çıkıyordum bu

bataryada başka donanım sıkıntısı var cihazı servise gönder sorunları detaylıca bildir yapılır gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

quote:

quote:

bataryada başka donanım sıkıntısı var cihazı servise gönder sorunları detaylıca bildir yapılır gelir.

Alıntıları Göster
    arkadaşların dediği gibi kitkat ile ilgili bi alakası olcağını sanmıyorum. kuzenimin S4 ü vardı kit kat yaptı pil bi anda boşaldı ama şarja koydu pil kalibre etti hemen kendini. senin pil donanımsal olarak sorunlu olabilir. yoksa G2 nin pilini öle hemen bitiremessin.

• quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

arkadaşların dediği gibi kitkat ile ilgili bi alakası olcağını sanmıyorum. kuzenimin S4 ü vardı kit kat yaptı pil bi anda boşaldı ama şarja koydu pil kalibre etti hemen kendini. senin pil donanımsal olarak sorunlu olabilir. yoksa G2 nin pilini öle hemen bitiremessin.

Alıntıları Göster
    Onarım yap düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Onarım yap düzelir.

onarım derken kardeşim nasıl
  • quote:

quote:

Onarım yap düzelir.

LG Mobile Support Tool programını Pc'ye indir cihazı fabrika ayarlarına sıfırla Pc'ye bağlayıp temiz kurulum yap.

• quote:

quote:

quote:

Onarım yap düzelir.

LG Mobile Support Tool programını Pc'ye indir cihazı fabrika ayarlarına sıfırla Pc'ye bağlayıp temiz kurulum yap.

farbrika ayarladığım zman 4.2.2 olmuyorki yine 4.4.2 kalır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onarım yap düzelir.

farbrika ayarladığım zman 4.2.2 olmuyorki yine 4.4.2 kalır

Alıntıları Göster
    valla ben bi fark göremedim

sıkıştırınca öncedende 1 günde bitiyordu şimdide 1 günde bitiyor

aha bugün 3. günüm ve hala %30u duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla ben bi fark göremedim

sıkıştırınca öncedende 1 günde bitiyordu şimdide 1 günde bitiyor

aha bugün 3. günüm ve hala %30u duruyor

Alıntıları Göster
    Üstad benzer mi bilmiyorum ama ben aynı sorunu S+ ümde yaşamıştım. O dönemki güncelleme sonrasında bir çok kişide olmayan sorunlar ve batarya sorunu baş göstermişti. Sonra bir yerde okumuştum Android cihazlar güncelleme sonrasında mutlaka "factory reset" istiyor diye. Fabrika ayarlarına döndürdüğümde performans alabilmiştim cihazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cantarikfb

Üstad benzer mi bilmiyorum ama ben aynı sorunu S+ ümde yaşamıştım. O dönemki güncelleme sonrasında bir çok kişide olmayan sorunlar ve batarya sorunu baş göstermişti. Sonra bir yerde okumuştum Android cihazlar güncelleme sonrasında mutlaka "factory reset" istiyor diye. Fabrika ayarlarına döndürdüğümde performans alabilmiştim cihazdan.

ne yapabilrim şimdi ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.