Şimdi Ara

LG G2 KİTKAT 4.4.2 PİL KULLANIMI BAKIN :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beratcyr

quote:

Orijinalden alıntı: cantarikfb

Üstad benzer mi bilmiyorum ama ben aynı sorunu S+ ümde yaşamıştım. O dönemki güncelleme sonrasında bir çok kişide olmayan sorunlar ve batarya sorunu baş göstermişti. Sonra bir yerde okumuştum Android cihazlar güncelleme sonrasında mutlaka "factory reset" istiyor diye. Fabrika ayarlarına döndürdüğümde performans alabilmiştim cihazdan.

ne yapabilrim şimdi ben

Önce telefonunda fotoğraf rehber vs. yedeklerini al sonra da fabrika ayarlarına geri döndür.
  • quote:

quote:

quote:

Üstad benzer mi bilmiyorum ama ben aynı sorunu S+ ümde yaşamıştım. O dönemki güncelleme sonrasında bir çok kişide olmayan sorunlar ve batarya sorunu baş göstermişti. Sonra bir yerde okumuştum Android cihazlar güncelleme sonrasında mutlaka "factory reset" istiyor diye. Fabrika ayarlarına döndürdüğümde performans alabilmiştim cihazdan.

ne yapabilrim şimdi ben

Önce telefonunda fotoğraf rehber vs. yedeklerini al sonra da fabrika ayarlarına geri döndür.

denedim .s

• Denedn peki basik oldu sonucc.yazini okuyan kitkatdan jorkacak kadar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil kullanımında ekran'a tıklayıp oranın resmini atar mısın bir?
  • 4X HD kullanıcısına yanıt
    bu kardeşhttp://i.hizliresim.com/O2523Z.png
  • Gayet iyi bence süresi. Sen benim nexus 4'ü bir görsen
  • Bir skntisi yok bence normal gozukuyor 2 3 gun sarji giden adam kullanmiyodur hocam elinizden dusurmezseniz olcagi bu pil zamanla daha iyi gidecektir kafanizi yormayin. Adam iphone da bir hafta sarj gidiyor diyo e sadece alo dersen cebinden cikarmazsan gider tabi :)

• kajmeran37 K kullanıcısına yanıt
    taktım bu şarja ya:(((
  • quote:

yaklasik 5 saat ekran sureniz ustune ustluk aktof bicimde kullanamissiniz hala daha yuzde 24 sarjiniz varben discovery elite de hersey kapali sadece 2gde veri acik 4 saati gorsem seviniyorum be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanceliker90

quote:

yaklasik 5 saat ekran sureniz ustune ustluk aktof bicimde kullanamissiniz hala daha yuzde 24 sarjiniz varben discovery elite de hersey kapali sadece 2gde veri acik 4 saati gorsem seviniyorum be

o zaman ikimizin telde anormal :D servise gitmeli :D
  • KitKat güncellemesiyle batarya süresinde hissedilir fark oluştu, bu konuda yalnız değilsiniz. 7:34 gibi çok iyi bir ekran süresi almıştım 4.2.2 ile. Wifi açık halde, %25-50 ekran ışığıyla bol bol video stream ettim, günlük sosyal ortam takibi yaptım. 4.4.2'den sonra bu süre 5 saate geriledi. Geçenlerde Bluetooth problemini çözen bir güncelleme çıktı, bataryası bir miktar eski haline geldi, ama 4.2.2 gibi değil yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

KitKat güncellemesiyle batarya süresinde hissedilir fark oluştu, bu konuda yalnız değilsiniz. 7:34 gibi çok iyi bir ekran süresi almıştım 4.2.2 ile. Wifi açık halde, %25-50 ekran ışığıyla bol bol video stream ettim, günlük sosyal ortam takibi yaptım. 4.4.2'den sonra bu süre 5 saate geriledi. Geçenlerde Bluetooth problemini çözen bir güncelleme çıktı, bataryası bir miktar eski haline geldi, ama 4.2.2 gibi değil yine.

durum çok canımı sıkıyor en fazla 5.45 dk aldım
  • quote:

quote:

KitKat güncellemesiyle batarya süresinde hissedilir fark oluştu, bu konuda yalnız değilsiniz. 7:34 gibi çok iyi bir ekran süresi almıştım 4.2.2 ile. Wifi açık halde, %25-50 ekran ışığıyla bol bol video stream ettim, günlük sosyal ortam takibi yaptım. 4.4.2'den sonra bu süre 5 saate geriledi. Geçenlerde Bluetooth problemini çözen bir güncelleme çıktı, bataryası bir miktar eski haline geldi, ama 4.2.2 gibi değil yine.

G2 kullanıcıları olarak bizim aldığımız ekran süresi çoğu kullanıcı için hayal gibi aslında :D

Son güncellemeden sonra hatrı sayılır derecede artısı oldu (3-4 defa şarj edince daha iyi oldu)

Almanya'ya gelen güncellemeler son sürat bize de gelse keşke...

• quote:

quote:

quote:

G2 kullanıcıları olarak bizim aldığımız ekran süresi çoğu kullanıcı için hayal gibi aslında :D

Son güncellemeden sonra hatrı sayılır derecede artısı oldu (3-4 defa şarj edince daha iyi oldu)

Almanya'ya gelen güncellemeler son sürat bize de gelse keşke...

son dedgin hariç başta dedikleriini anlamadm kardeşim.s

• Kesinlikle bataryanızda sorun var şuan 4.4.2 yüklü cihazda şarj rekorum 65 saat hocam

• https://m.facebook.com/groups/515845625209304

• 44 saat dayandı daha dün vallaha kullanımdan kullanıma fark ediyor ve bataryayıda yemiş olabilirsiniz artık gerçi benim 1.5 aylık telefon ama neyse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Kesinlikle bataryanızda sorun var şuan 4.4.2 yüklü cihazda şarj rekorum 65 saat hocam

ekrann süresindn bahsediyoruzz burda batarya kullanımından degil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: climacoll7

44 saat dayandı daha dün vallaha kullanımdan kullanıma fark ediyor ve bataryayıda yemiş olabilirsiniz artık gerçi benim 1.5 aylık telefon ama neyse :D

benim 1 ay olmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Kesinlikle bataryanızda sorun var şuan 4.4.2 yüklü cihazda şarj rekorum 65 saat hocam

ekrann süresindn bahsediyoruzz burda batarya kullanımından degil .

Kusura bakmayın ama bu üslubünuzla bir daha bana mesaj atmayın cidden çok kırıcı olabilirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.