Şimdi Ara

LG G2 Karıncalı Ekran Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bodoslama konuya dalıyorum affınıza sığınarak. Yaşadığımız sorunla ilgili forumda araştırma yaptım ama çok detaylı ve yardımcı olabilecek neticelere ulaşamadım. Şimdi sıkıntıyı baştan anlatmak gerekirse kız arkadaşım telefonu yaklaşık 1,5 yıl önce Bimeks'ten aldı. Tabi kendisi fazla anlamadığı için adamlar ellerinde olmayan telefonu netten sipariş ediyorlar ama cihaz LG Türkiye garantili değil. Grey deniliyor sanırım anladığım kadarıyla. Bunu ne zaman farkettik telefon arıza yapınca. Çünkü ne benim aklıma geldi sormak ne de kız arkadaşım anlar böyle şeylerden. Bu durumla ilgili bilgi verilmemesi de ayrı bir konu. Neyse yaklaşık iki ay önce telefon şarjda iken kapanıyor. Ama nasıl kapanma hiç bir tepkime yok. Ne şarj alıyor ne açılıyor ne bildirim ışığı yanıyor. Daha sonra telefon nasıl olduysa açıldı. O haldeyken servise göndermeyi de ihmal etti tabi. Sonrasında ekranda hafif kaymalar üst üste binmeler başladı. Titremeler olmaya başladı. Sonraki aşama da karıncalanma ve en son da aşağıda ki fotoğraf ki gibi bir hal aldı. Telefon açık kapatamıyoruz haliyle. Pc suit ile bağlanmaya çalışıyorum nereye basacağımı bilmiyorum. Başta anlatmam gereken olayı da unuttum şimdi söyleyeyim. Biz çok abartılı bir arıza yokken servise gönderdik. Teledünya mı ne zıkkım. Adamları arıyorum santral bile yok direkt bağlantı. Neyse gönderdik telefonu adam bize tuttu dedi ki darbe almış ekran kırılmış. Darbe dediği de 7-8 ay önce düştü. Oda sadece parlak katmanı zedeleyecek bir düşme ki telefon ondan sonra çatır çatır çalışıyordu yani. Velhasıl 400 lira para istedi garantiye girmez dedi. Şimdi bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı sizce. Pc suite bağlanamadığım için yükseltme hatalarını geri yükleme yapamıyorum. Çok müşkül durumdayım vallahi. Son olarak sorum şu, şimdi bimeks bize bunun ithalatçı garantili olduğunu söylemedi ya biz burdan yola çıkarak tüketici hakem heyetine başvuru yapabilir miyiz bize bilgi verilmedi diye. Yardımlarınız, düşünceleriniz için şimdiden Allah razı olsun. İyi haberlerinizi bekliyorum.

LG G2 Karıncalı Ekran Lütfen Yardım LG G2 Karıncalı Ekran Lütfen Yardım

• PruvaAd P kullanıcısına yanıt
    grey ise paralel ithalat zaten resmi garantisi yok yazılımsal da olsa donanımsal da olsa firmaya kayıtlı garantili ürün değil ise para alırlar.
  • anakart arızalı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.