Şimdi Ara

LG G2 HEDIYE ORJINAL KILIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG nin kampanyasina katilarak ilk 2222 Quick Window kilif kampanyasindan yararlabilirsiniz.

4 Ekim 2013 23.10 itibariyle kalan kilif sayisi : 1111

Katilim icin:
    http://sendenogreniyorum.com/sub6.html

Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiCore -- 4 Ekim 2013; 23:07:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MultiCore kullanıcısına yanıt
    cihazın garantili ise şu an lg g2 için yapılan bir kampanya var ouickwindow orjinal kılıf türkiyede ücretsiz 2222 adet sendenöğreniyorum.com dan başvuru formunu doldurman yeterli
  • Teşekkürler bilgi için. Hocam bizde başvurduk iyi hoş güzel de ... Doldurduktan sonra herhangi bi onay yada katılım mesajı, sms'i yada maili gelmedi. Bugün müşteri hizmetlerini aradım. "Kampanya bittiğinde dağıtıma başlanacaktır" dedi hoşi sesli bayan... O da iyi hoş da daha hala 1400'ler de kalan kılıf sayısı. Biz bu quick window'lar gelene kadar telefonu kılıfsız kullanacaksak başına bişey gelir :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROV3R

Teşekkürler bilgi için. Hocam bizde başvurduk iyi hoş güzel de ... Doldurduktan sonra herhangi bi onay yada katılım mesajı, sms'i yada maili gelmedi. Bugün müşteri hizmetlerini aradım. "Kampanya bittiğinde dağıtıma başlanacaktır" dedi hoşi sesli bayan... O da iyi hoş da daha hala 1400'ler de kalan kılıf sayısı. Biz bu quick window'lar gelene kadar telefonu kılıfsız kullanacaksak başına bişey gelir :/

Aynen en azindan katildiginiz icin tesekkurler adi altinda bi e mail atsalar biz de bilirdik katildigimizi. Evet suan 1111 kaldi sanirim 10 gunden asagi gelmez. Basvuranlara gondermeleri lazim beklemek cok sacma olmus.

• Herkesin bilgilenmesi icin konu up.

• Katıldım bende, teşekkürler konu için
  • Bildiren arkadaşa teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 IMEI DEGISTIRME
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katıldık bakalım hayırlısı
  • Bitince dagitima baslanacakmis arkadaslar, bir an once,bitmesi icin konuyu guncel tutalim ve herkesi haberdar edelim

• Arkadaslar bende 32 gb beyaz teknoosadan aldim cihazi gecen hafta cuma gunu herhangi bi form doldurmadim ordaki gorevli arkadas biz sizi bilgilendirecegiz iste fatura bilgilerinizi girdik gibi bi aciklama yapti. Sizde mi busekilde aldiniz yoksa herhengi bi sorun cikarmi lutfen bana bilgi verirseniz cok mutlu olucam

• Daha dogrusu merak ettigim bu surec bu sekildemi isliyor.

• Arkadaşlar panik yapmayın. Kılıflar sadece imei ile gönderilmiyor. Her fatura garanti işlemi için başarıya gönderiliyor. Sonuçta sen alırsın ve yasal süre sonunda iade edersin ya da teknosa-bimeks-turkcell de imei i kopyalarsın kılıfı alırsın. Bedavadan kılıfın olur. Bunları engellemek için kılıflar tükenince imeiler kontrol edilerek sistemde faturası görülenler gönderilecektir.

Piyasaya hemen çakmaları da çıkmış kılıfların..
  • Bi bitmedi ya ne kilifmis

• Güncel KAlsın!
    Kalan Kılıf Sayısı 68 :) Az kaldı az ama bitince bari hemen yollamaya başlasalar....
  • Son 33

• Bende sisteme kaydolmuştum,dediğiniz gibi kayıt için herhangi bir mail falan yok,sizden ricam kılıfları eline geçen arkadaşlar bilgi verebilirmi?
  • Şükür bitti Bakalım geri dönüşler ne zaman olacak ... LG'nin hiçbir bilgi vermemesi çok tuhaf !
  • Hiç beklemeyin arkadaşlar lg kılıfları bayramdan sonra dağıtmaya başlayacakmış. Müşteri hizmetleri söyledi. artık 1 ayda elimizde olur, Ya başka bir kılıf alıp lg nin gönderdiğini yedek olarak kullancaz ya da telefonun çizilmesine razı olacaz.
  • Lg den bu kadari beklenirdi zaten

• Sonunda kampanya bitti , lg'nin sitesinde yazan yazı;

quote:

İlginiz ve katılımınız için teşekkür ederiz.
    21-25 Ekim aralığında hediyeleriniz gönderilecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.