Şimdi Ara

LG G2 Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler LG Türkiyeye resimde gördüğünüz gibi mesaj attım mesajı atarken sinirliydim sizce yanlış mı yapmışım ancak verdikleri cevapı hala yetersiz buluyorum siz ne düşünüyorsunuz?
     LG G2 Güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeiLBresT -- 9 Nisan 2014; 11:08:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bende online destek ile iletişime geçip sordum, nisan ayı içerisinde planlanmaktadır net tarih yok dedi.. Peki neyi bekliyorsunuz dedim, gerekli testler ve incelemeler yapılıyor dedi.. Çoğu ülkede kullanıma sunuldu, o romlarda da Türkçe dil seçeneği yer alıyor, bizim için test edilen farklı olan nedir dedim ? cevap yok.. Siz sadece standart cevaplar verecekseniz orada olmanızın bir anlamı yok bana hiç yardımcı olamadınız dedim.. LG Türkiye çalışanları da işini sizin gibi yapıyorsa onlarda orada durmasınlar dedim görüşmeden çıkış yaptı terbiyesiz.. Yazılım ile ilgili sıkıntım var, cihaz çekmiyor internet geçişlerinde sorun var.. Bir an önce gelsin artık güncelleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Bugün bende online destek ile iletişime geçip sordum, nisan ayı içerisinde planlanmaktadır net tarih yok dedi.. Peki neyi bekliyorsunuz dedim, gerekli testler ve incelemeler yapılıyor dedi.. Çoğu ülkede kullanıma sunuldu, o romlarda da Türkçe dil seçeneği yer alıyor, bizim için test edilen farklı olan nedir dedim ? cevap yok.. Siz sadece standart cevaplar verecekseniz orada olmanızın bir anlamı yok bana hiç yardımcı olamadınız dedim.. LG Türkiye çalışanları da işini sizin gibi yapıyorsa onlarda orada durmasınlar dedim görüşmeden çıkış yaptı terbiyesiz.. Yazılım ile ilgili sıkıntım var, cihaz çekmiyor internet geçişlerinde sorun var.. Bir an önce gelsin artık güncelleme..

bende bunda önce bir kaç mesaj attım hep aynı cevaplar yok üzgünüz yok nisan ayında gelmesi planlanıyo diyip bizleri oyalıyorlar

• adamlar Nisan dıye acıklamıs ve nısan 30 bıtmedende aslında soylenmeye pek bır hakkımız yok bence,ama tabı kendı deıdklerı ayın ıcınde veremezlerse o zamanda Allah ne verdıyse yuklenmek hakkımız.Su an ıcın 3 hafta daha bekleyecegız maksımum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

adamlar Nisan dıye acıklamıs ve nısan 30 bıtmedende aslında soylenmeye pek bır hakkımız yok bence,ama tabı kendı deıdklerı ayın ıcınde veremezlerse o zamanda Allah ne verdıyse yuklenmek hakkımız.Su an ıcın 3 hafta daha bekleyecegız maksımum.

lg sayfasında arkadşın biri başlık acmış faceden bildirmişler nisan 20 diye millet dokuz doguruyor gelsede hep beraber rahatlasak cihaz ii hoşta hergün güncelleme kontrol etmekten bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

adamlar Nisan dıye acıklamıs ve nısan 30 bıtmedende aslında soylenmeye pek bır hakkımız yok bence,ama tabı kendı deıdklerı ayın ıcınde veremezlerse o zamanda Allah ne verdıyse yuklenmek hakkımız.Su an ıcın 3 hafta daha bekleyecegız maksımum.

arkadaşım benim sorunum neden Türkiye'ye bu kadar geç geliyor

• Ben de Lg ye çok kızgınım. 4.4 güncellemesini alacak ilk telefon diye g2 yi sattılar. Sonra lafı değiştirdiler. İyi güzel kore de verdiler de banane koreden. Bu konuda dürüst davranmadı. Aralığın sonu dediler yılın ilk yarısı dediler mart dediler şimdi nisan oldu. Bugün 700 liralık motorolaya bile kitkat geldi radyosu da var keşke bekleyip onu alsaydım. Neyse g2 mini piyasaya çıkacak bu ay o yüzden mecburen bu ay verecekler. Hayır şebeke sıkıntısı olmasa takmıcam kafama. Telefon her zaman açık kaç kişi telefonun kapalı diye beni uyardı. Format atıyorum düzeliyo 10 gün sonra tekrar bozuluyor. Servise verdim yaptılar 10 gün sonra tekrar bozuldu. Kasım ayında almıştım 10 günde bir format atıyorum. O yüzden umudumu kitkata bağladım belki düzelir diye. Düzelmezse de değişim talebinde bulunacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: penbegul_86@hotmail.com

Ben de Lg ye çok kızgınım. 4.4 güncellemesini alacak ilk telefon diye g2 yi sattılar. Sonra lafı değiştirdiler. İyi güzel kore de verdiler de banane koreden. Bu konuda dürüst davranmadı. Aralığın sonu dediler yılın ilk yarısı dediler mart dediler şimdi nisan oldu. Bugün 700 liralık motorolaya bile kitkat geldi radyosu da var keşke bekleyip onu alsaydım. Neyse g2 mini piyasaya çıkacak bu ay o yüzden mecburen bu ay verecekler. Hayır şebeke sıkıntısı olmasa takmıcam kafama. Telefon her zaman açık kaç kişi telefonun kapalı diye beni uyardı. Format atıyorum düzeliyo 10 gün sonra tekrar bozuluyor. Servise verdim yaptılar 10 gün sonra tekrar bozuldu. Kasım ayında almıştım 10 günde bir format atıyorum. O yüzden umudumu kitkata bağladım belki düzelir diye. Düzelmezse de değişim talebinde bulunacağım.

Kullanıcı adını değiştir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Ben de Lg ye çok kızgınım. 4.4 güncellemesini alacak ilk telefon diye g2 yi sattılar. Sonra lafı değiştirdiler. İyi güzel kore de verdiler de banane koreden. Bu konuda dürüst davranmadı. Aralığın sonu dediler yılın ilk yarısı dediler mart dediler şimdi nisan oldu. Bugün 700 liralık motorolaya bile kitkat geldi radyosu da var keşke bekleyip onu alsaydım. Neyse g2 mini piyasaya çıkacak bu ay o yüzden mecburen bu ay verecekler. Hayır şebeke sıkıntısı olmasa takmıcam kafama. Telefon her zaman açık kaç kişi telefonun kapalı diye beni uyardı. Format atıyorum düzeliyo 10 gün sonra tekrar bozuluyor. Servise verdim yaptılar 10 gün sonra tekrar bozuldu. Kasım ayında almıştım 10 günde bir format atıyorum. O yüzden umudumu kitkata bağladım belki düzelir diye. Düzelmezse de değişim talebinde bulunacağım.

Kullanıcı adını değiştir bence

Belki ozellikle yapmistir

• Ben sırf bu nedenden dolayı HTC One(m7) almayı düşünüyorum. İkinci el temiz bulursam direk alıcam. Kuzenim aldığından beri dün gözümün önünde 200 MB'lik güncelleme geldi ve bu 6. güncelleme dedi.

Not: KitKat'ı yükleyeli aylar oldu da dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 10 Nisan 2014; 2:19:10 >
  • 4.4 de performans artışı var mı?
  • İşi bu noktaya taşımanıza ben anlam veremedim. Herkes bir güncelleme merakıdır gidiyor. 4.4 ile cihazınız çağ atlamayacak. Şuanki sürümle zaten gayet stabil ve hızlı bir telefon. G2 nin tek problemi, gece kamera performansıdır. Oda zaten 4.4 ile çok bişi farkettirmemiş.

İş birazda tik haline gelmiş sanırım. 4.4 gelse iki gün sonra acaba 5 gelirmi diye konular açılmaya başlayacaktır
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Adamlar ocak demişti, şimdi nisan diyor.. Sence söylenmeye hakkımız varmı ? Ayrıca hemen alacaktı güya, en son alacak cihaz olabilir şuanda..
  • quote:

Benim telefon 24 saat açıktır ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Başka bir sorun olabilir, bence tekrar servise verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: csniper

quote:

Benim telefon 24 saat açıktır ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Başka bir sorun olabilir, bence tekrar servise verin.

bendede bu sorun yok hatya ufak tefek sıkıntılar hariç gayet iyi ancak TR ye kitkatı bu kadar geç vermeleri beni deli ediyor

• Bu telefon birkaç farklı seri olarak üretilmiş ve bir serisinde problem var. 'Lg g2 şebeke sorunu' diye aratırsanız haklı olduğumu göreceksiniz. Umarım yazılımsal sorundur ve 4.4 kitkat ile sorun çözülür. Donanımsal sorun ise Lg nin bu seriyi toplatması gerekir.

• quote:

Bu telefon birkaç farklı seri olarak üretilmiş ve bir serisinde problem var. 'Lg g2 şebeke sorunu' diye aratırsanız haklı olduğumu göreceksiniz. Umarım yazılımsal sorundur ve 4.4 kitkat ile sorun çözülür. Donanımsal sorun ise Lg nin bu seriyi toplatması gerekir.

Ayni sorun bende oldu bugun arkadasim whatsapp dan telefonun kapali diye mesaj atti kendisini aradim (dis mekanda seyahat halindeydim)calmadan arama sonlandirildi dedi,ve tekrar aradigimda sinyal bari gidip geldi ve aradigim kisinin telefonu calmaya basladi zannedersem hat gecislerinde bir bug var 80220c eur 4.4.2 kit kat kullaniyorum bilginize guncellemeyle duzelecek birsey degil gibi..hattim trkcll (ag modu otomatik gsm/wcdma olarak tanimli yani 3g acik belki seyahat halindeyken sebeke degismesinden yapiyor olabilir,ama bu sefer baska telefonlarda neden boyle bir sikayet olmuyor diye dusunuyorym kafam karisti vallahi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 13 Nisan 2014; 2:29:19 >

• Benim hattım da turkcell gerçi şebeke sorunu avea kullananın da vadofone kullananın da başına gelmiş. Ben yazılımsal olduğunu düşünmüştüm çünkü ayarlarda ağ modu kısmında gsm ve wcdma modaları var. Gsm ye aldığım zaman görüşmelerde sorun yok fakat 3g bu modda çalışmıyor. Wcdma modlarının ikisinde de şebeke gidip geliyor. Ben mecburen gsm modunda kullanıyorum internete gireceğim zaman wcdma moduna alıyorum, işim bittikten sonra tekrar gsm moduna alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penbegul_86@hotmail.com -- 13 Nisan 2014; 3:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

İşi bu noktaya taşımanıza ben anlam veremedim. Herkes bir güncelleme merakıdır gidiyor. 4.4 ile cihazınız çağ atlamayacak. Şuanki sürümle zaten gayet stabil ve hızlı bir telefon. G2 nin tek problemi, gece kamera performansıdır. Oda zaten 4.4 ile çok bişi farkettirmemiş.

İş birazda tik haline gelmiş sanırım. 4.4 gelse iki gün sonra acaba 5 gelirmi diye konular açılmaya başlayacaktır

+1
    Arkadaşlar siz takıntılı mısınız? Altı üstü bi güncelleme bu.lg g2ye güncelleme vermeyecek de hangi telefona verecek diyeceğim am l5e bile 4.1.2 verdi firma.nolmuş yani bir hafta bekleseniz?

• Ergen tavırlar guncellemenin cikma tarihini degistirmeyecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.