Bildirim
LG G2 Görüntülü konuşma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çünkü öyle bir özelliği yok. Bulamaman normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
Şebeke üzerinden görüntülü konuşmayı desteklemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Patent nedeniyle şebeke uzerinden goruntulu gorusemezsiniz 3g veya wifi uzerinden cesitli programlarla gorusebilirsiniz
Tesekkur ederim garip cok garip
Bulamazsin cunku o ozellik yok istersen tango skype gibi programlarla internetle konusabilirsin
la bilmeden bi atmayın la :) patent matend ??? görüntülü görüşme var şebeke üstünden ama 4g destekli türkiye 4g ye geçince aktif olacak , donanım olarak içinde radyo gibi pasif olarak duruyor bir güncelleme ile 3g dede çalışır hale gelirmi orasını bilemem.... _____________________________ -
Bende tam alacaktım, telefon açtım LG ye 3g üzerinden görüntülü görüşme varmı diye yokmuş
içimden dümdüz gittim bir çuval para ver nokianın 200 tllik yaptığı işi yapamasın
ölürmüsün öldürürmüsün,
halbuki şuan LG 3D MAX kullanıyorum bunda var görüntülü görüşme
Ulen ne salakça bir pazarlama taktiği be
Güç olsun kasa olsun canavar gibi bir telefon yapıyorsun ne gerek vardı şimdi bu bazı özellikleri EKLEMEYE/KISITLAMAYA;
hafıza kartı takamıyorsun,3g g.görüşme yok,arka tuşlar saçmalık,sanal tuşlar ekran kirliliği
telefonun bu saydığım EKSİ yönleri olmasa LG tahtı hiçkimseye bırakmazdı ama illa saçmalayacaklar._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kaisersosse
la bilmeden bi atmayın la :) patent matend ??? görüntülü görüşme var şebeke üstünden ama 4g destekli türkiye 4g ye geçince aktif olacak , donanım olarak içinde radyo gibi pasif olarak duruyor bir güncelleme ile 3g dede çalışır hale gelirmi orasını bilemem....
Ben işin 4g ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa 3g internette çalışmazdı. 4g cihazlar bir hatta özel değilse( verizon,sprint gibi) 3g özelliklerini destekler. 9005 versiyonlu note 3 ülkemizde 3g görüntülü görüşmeyi destekliyor. Samsung harici hiçbir android ülkemizde şebeke üzerinden destek vermiyor görüntülü görüşmeye. LG Sony HTC anlaşma yapmalı operatörlerle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yine cahilce yorumlar. 4G gelince görüşürsünüz görüntülü. Ayrıca çeşitli programlar ile yine 3g üzerinden görüntülü konuşma mevcut. Sanal tuşlara laf edenlere cevabım rootlanmış telefona hide soft keys kurarak sanal tuşları küçültüp görünmez hale getirebildiğimiz. Hafızasına laf edenlerr cevabım ogt kablo desteği. Yani şu an piyasada bunu tahtından edebilecek telefon yok.
quote:
Orijinalden alıntı: dallass
Bende tam alacaktım, telefon açtım LG ye 3g üzerinden görüntülü görüşme varmı diye yokmuş
içimden dümdüz gittim bir çuval para ver nokianın 200 tllik yaptığı işi yapamasın
ölürmüsün öldürürmüsün,
Güç olsun kasa olsun canavar gibi bir telefon yapıyorsun ne gerek vardı şimdi bu bazı özellikleri EKLEMEYE/KISITLAMAYA;
hafıza kartı takamıyorsun,3g g.görüşme yok,arka tuşlar saçmalık,sanal tuşlar ekran kirliliği
telefonun bu saydığım EKSİ yönleri olmasa LG tahtı hiçkimseye bırakmazdı ama illa saçmalayacaklar.
Görüntülü görüşme içinmi vazgeçtiniz. Hayır yani tango skype line gibi programlar var onlar ile internetten görüşmek varken niye ondan görüşesin ki şuanda o programları yükleyemeyen telefon çok az_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: eghnacr
quote:
ölürmüsün öldürürmüsün,
telefonun bu saydığım EKSİ yönleri olmasa LG tahtı hiçkimseye bırakmazdı ama illa saçmalayacaklar.
Görüntülü görüşme içinmi vazgeçtiniz. Hayır yani tango skype line gibi programlar var onlar ile internetten görüşmek varken niye ondan görüşesin ki şuanda o programları yükleyemeyen telefon çok az
paraları tarladanmı topluyorsunuz kardeşim internet bedavamı
bedavası varken sırf birbirlerinin çıkarlarını düşünen bu
cambazlar yüzünden bu özellğide bi şekilde paralıya dönüştürdüler işin kötüsü
gördüğüm kadarıyla buna hemen uyum sağlayıp gene sorgulamıyoruz "tango skype line gibi programlar var"ya diyoruz..._____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eghnacr
quote:
ölürmüsün öldürürmüsün,
Görüntülü görüşme içinmi vazgeçtiniz. Hayır yani tango skype line gibi programlar var onlar ile internetten görüşmek varken niye ondan görüşesin ki şuanda o programları yükleyemeyen telefon çok az
paraları tarladanmı topluyorsunuz kardeşim internet bedavamı
bedavası varken sırf birbirlerinin çıkarlarını düşünen bu
cambazlar yüzünden bu özellğide bi şekilde paralıya dönüştürdüler işin kötüsü
gördüğüm kadarıyla buna hemen uyum sağlayıp gene sorgulamıyoruz "tango skype line gibi programlar var"ya diyoruz...
Iyide goruntulu gorusmu bedavami ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
elbette görüntülü için artı bir ücret ödemiyorsun sadece satandart konuşma ücreti
oysa en düşük bir internet paketinin fiyatını sen benden daha iyi bilirsin_____________________________ -
diyelim bizdeki lg g2 telefonda skype ve benzeri programlarla görüntülü görüşme yapabileceğiz . peki görüntülü görüşme yapacağımız kişinin telefonudamı skype ve benzeri bir programla olmalı yoksa normal operatör 3g si ile görüntülü görüşme yapılabilirmi ? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
facebook uzerınden nasıl konusuyorsunuz sız faceden msj yazınca arkadasınıs twterdan gormuyor aynı sekılde olmak zorunda _____________________________ 14900k all core 6,0 ghz
ram cl 36 7800 mhz
asus z790 apex encore
asus rog 3080
corsair rm850
benQ zowie xl2566k 360 Hz -
abi an itibariyle g2 gözümden düşmüştür.ne ya hadi ben aldım g2 ,hadi skype yükledim.konuşacağım kişide yoksa nolacak.s4 e yöneleyim bari. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahbekar
abi an itibariyle g2 gözümden düşmüştür.ne ya hadi ben aldım g2 ,hadi skype yükledim.konuşacağım kişide yoksa nolacak.s4 e yöneleyim bari.
Line tavsiye ederim. Çok sağlıklı olmasada kullanışlı. Normal 3g görüntülü konuşmada cok sağlıklı degil zaten
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: muratoloji64
o ne demek şimdi ?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- arka kamera ters çekiyor
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- mi kumanda vestel klima
- xiaomi 16 pro max
- bim tablet fiyatları
- bootloader kilidi açma
- telefonum wifiye bağlanmıyor
- samsung s25 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X