Şimdi Ara

LG G2 Görüntülü konuşma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
42.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence lg g2 de olması gereken bir özellikti yurt dışındaki g2 lerdede yok bu özellik yani patend mevzuu patendler kimde var tabiki 2 firma biri nokia (microsoft)diğeri ericsson (sony) patend parasını veren kullanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caheen1 kullanıcısına yanıt
    yok patentle ilgili olduğunu sanmıyorum discoveryde falan görüntülü arama yapılıyor diye biliyorum
  • Samsung Omnia II (i8000) telefonumda da vardı. windows mobile 6.5.3 kullanırdım.
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    replika telefonlardada var ama lgg2 de yok.neden yoktur? teknik olarak güçlü bir telefon ve akıllı sektörde çok hızlı rekabet fazla ama görüntülü görüşme yok z1 htc one gibi bunlar bunu neden sistemlerine eklemez tabi bunun yansıması satışlarıda etkiliyor lg de lgg2 istediği satış ramlarına ulaştiramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: caheen1

replika telefonlardada var ama lgg2 de yok.neden yoktur? teknik olarak güçlü bir telefon ve akıllı sektörde çok hızlı rekabet fazla ama görüntülü görüşme yok z1 htc one gibi bunlar bunu neden sistemlerine eklemez tabi bunun yansıması satışlarıda etkiliyor lg de lgg2 istediği satış ramlarına ulaştiramadı

Lg G2 4g olan ulkelerde goruntulu gorusme ozelligi var hocam bilginize.

• 4G bizde olmadığı için bu telefonda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olmadığını söyleyebiliriz. 4G gelene kadar da zaten G2 falan kalmaz piyasada.
  • S800'de video call 4g üzerinden destekleniyor ki bu daha verimli bir seçenek ama işte Türkiye

• s800 4k ve 21mgp kamerayıda destekliyor ama gelgelim üreticiler başka dünyada

• caheen1 kullanıcısına yanıt
    S800lü gflexte 4k video kayıt da mevcut mesela, kamerası da bana yetiyor...

• Bu olay çok ilginç. Kimi cihaz yurt dışında 3g/4g ayırt etmeden izin veriyor. Kimisi ise 4g ile de bunu desteklemiyor. Sırf bu sebeple kullandığım iki cihazdan birisi sürekli samsung.

• 4g ne zaman gelir peki?bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necii

4g ne zaman gelir peki?bilgisi olan varmı?

4g telefonlarin uretimi artti en son turkcell t50yi de cikardi 4g destekli demekki 4gnin gelmesi uzun surmuycek

• necii kullanıcısına yanıt
    turkcell 2015 de getırıcez dıyorlar ya ne kadar dogru hangı cegregınde gelır net bılgı yok :)
  • necii kullanıcısına yanıt
    Erdi abi bir videosunda 2015 Nisan demişti ama

• Ben onu bunu anlamam kardeşim benim telefonum şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi desteklemezse allameyi cihan olsa o telefonu kullanmam türkcelin t50 si ilk çıktığı gün tarifeyle aldım biraz inceledikten sonra baktım uygulama ile görüşme yapılıyor anında geri verdim biraz ık mık ettiler ama seve seve geri aldılar tonla para vericem 200 liralık telefonun yaptığını yapmıyacak istemem o telefonu bu tamamen opratörlerin bir kumpasıdır daha fazla internet kakalamak için. yurdumun akıllı (!) insanlarıda gıkını çıkarmadan razılar ne diyelim adamlar anlamış koyun olduğumuzu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirliğin ve cahilliğin alemi yok.

Görüntülü Konuşma yapmak isteyen adam İnternet üzerinden 3.Parti uygulama ile yapmak zorunda.

Gelmiş boş boş konuşuyorlar yok kendinden niye yokmuş bilmem ne ?

Karşıda ki adam zaten 3.Parti uygulama kurma ve kullanmayı bilmiyorsa konuşma zaten.
  • Lg g3 de de görüntülü görüşme yok galiba ama batarya sökülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: caheen1

Lg G2 4g olan ulkelerde goruntulu gorusme ozelligi var hocam bilginize.

hocam bu söylediğini destekleyecek elde varmı birşeyler ve onların kullandıkları rom ne acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Bende tam alacaktım, telefon açtım LG ye 3g üzerinden görüntülü görüşme varmı diye yokmuş
    içimden dümdüz gittim bir çuval para ver nokianın 200 tllik yaptığı işi yapamasın
    ölürmüsün öldürürmüsün,
    halbuki şuan LG 3D MAX kullanıyorum bunda var görüntülü görüşme
    Ulen ne salakça bir pazarlama taktiği be
    Güç olsun kasa olsun canavar gibi bir telefon yapıyorsun ne gerek vardı şimdi bu bazı özellikleri EKLEMEYE/KISITLAMAYA;
    hafıza kartı takamıyorsun,3g g.görüşme yok,arka tuşlar saçmalık,sanal tuşlar ekran kirliliği
    telefonun bu saydığım EKSİ yönleri olmasa LG tahtı hiçkimseye bırakmazdı ama illa saçmalayacaklar.

Görüntülü görüşme içinmi vazgeçtiniz. Hayır yani tango skype line gibi programlar var onlar ile internetten görüşmek varken niye ondan görüşesin ki şuanda o programları yükleyemeyen telefon çok az

paraları tarladanmı topluyorsunuz kardeşim internet bedavamı
    bedavası varken sırf birbirlerinin çıkarlarını düşünen bu
    cambazlar yüzünden bu özellğide bi şekilde paralıya dönüştürdüler işin kötüsü
    gördüğüm kadarıyla buna hemen uyum sağlayıp gene sorgulamıyoruz "tango skype line gibi programlar var"ya diyoruz...

hala 3g üzerinden görüntülü görüşmeye ne gerek var deyip program öneren arkadaşlara sormak lazım illede karşı tarafında akıllı telefonu ve telefonlarında bu programları yüklemek zorunda kalsın..varsaki telefonunda ön kamera anında çaldır numarayı gör karşındaki adamı..bunun nesi size garip geliyor.üstelik şu marka bu marka diye dolanıp durmuyorsun.yok Skype,yok whatsapp v.s yükle niye uğraşalım..anında self hizmet varken..üstelik şimdi herkesin konuşma paketleri var bu dakikalarını görüntülü olarak harcayabilir.

• 06ensar kullanıcısına yanıt
    Bu konu biraz eski olsa da bunun üzerinden giderek LG G3 ve hatta G4 içinde söyleyeceklerim geçerli. Tüm yorumları okudum seviye biraz düşmüş cahillik yaftasıyla konuşulmuş zamanında, şimdi utanıyorlardır. Biraz araştırdılar sa tabi.

LG marka cihazlarda yurt dışı bazı ülkelerde 3G üzerinde görüntülü arama özelliği var. Malesef ülkemizde yok Üçüncü parti yazılımlarla da bu sağlanabilir. Bu seferde cihaz bu haliyle garanti dışı olabilir.
    http://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-133738/ şöyle bir site var. Pdf içinde menüde gelişmiş arama ayarları var. Bu menü bizim ülkemizdeki ve çoğu ülkedeki LG lerde yok.
    Servisle online chat yaptım. Daha uzun bir yazışma oldu ama ben özetliyorum.
    Soru: G3 ile görüntülü arama yapabilir miyim?
    Cevap: Cihazınız desteklememektedir.
    Soru: Bu yazılımsal bir kısıtlama mı yoksa donanımsal bir kısıtlama mı? (Cevaplar bana kaçamak geldi ısrarla sorulunca ve yurt dışın da bazı modellerde olduğunu söyleyince)
    Cevap: Telefonunuzun yazılımı buna müsaade etmemektedir.
    Soru:Üçüncü parti yazılımlarla(romla) bu özellik kazandırılabilir mi?
    Cevap: Cihazınız garanti dışı kalır.
    Soru: Bu özelliğin bu telefonlara yazılımsal olarak konulmamasının sebebi patent yada ödenmesi gereken bazı telif haklarından kaynaklandığı söyleniyor. Doğru mudur?
    Cevap: Bu konu hakkında bilgi sahibi değiliz.
    Son cevaba istinaden sorduğum; "daha detaylı bilgiyi kimden alabilirim?" soruma karşılık olarak bir muhatap sunulmadı. Dikkatinizi çekerim bu LG Türkiye teknik desteğiyle yaptığım görüşmenin sonucu.
    Türkiye de olup bitenlerden haberi olması gereken ama olmadığını söyleyen bir kurum. Bu yüzden de Yorumlarda bazı arkadaşların dediği gibi operatörlere yaranmak için daha ağırlıklı olarak da patent bedeli gibi vb. bir bedeli ödememek için olduğu izlenimi kuvvetleniyor.

Sonuç olarak iade şansım olmayan G3 sahibi oldum.

1000 DK her yöne olan süremden kullanamıyorum, bunu iyi anladık. İnternet paketimi de kullanayım hadi bunda da sıkıntı yok diyelim. Karşımdaki insan samsung, casper ne bileyim bir sürü marka var çin malı çakmalar var onlardan birini kullanıyorsa muhabbeti düşünün. İnternet paketi olmaya bilir, ihtiyaç duymadığı için skype gibi bir program kullanmıyor olabilir. Adamın telefonu 3G üzerinden görüntülü arama yapabiliyor sonuçta. Yani hiç olmadık bir anda görüntülü arama ihtiyacı doğabilir. Bulunduğum bölgede verici en çok 3G destekliyor olabilir(3G ile H arasında citti bağlantı farkı var). KARADENİZ sahil şeridi genelde böyledir. Bu şartlarda bu telefon adamı bu yolda bırakmış olmaz mı.

O yüzden, evinin 15KM çapının dışına çıkmayan arkadaşlar yorumu en fazla kendi çevresine yaparlarsa, burada yada başka yerde bilgi kirliliği oluşmaz.

LG G3'ün kendi klasmanındaki samsung cihazlara tek avantajı HD ekranı 3gb RAM mi dışında çok artısı yok maalesef. Samsungun ise bluetooth,Wifi hızı olarak çok daha hızlı, kısıtlaması yok garanti için knox var buna biraz dikkat etmek gerekiyor. Şarj, ısınma durumları farklı değil tüm akıllı telefonlarda ortalama kullanımda 1 gün içi dayanabiliyorlar.
    Teknik olarak bakıldığında telefonunuz garanti dışına çıkması durumunda samsung ve lg kıyaslanırsa bir fark kı yok. LG G2 ile samsung S4 ekran fiyatları 20-30TL farklı. Samsung'un parçaları çok daha kolay bulunuyor.
    O yüzden LG alacak arkadaşlar telefonları iyi kıyaslasınlar. LG nin aynı fiyattaki samsung'lara göre birkaç üstün özelliği bulunuyor. Samsung ise kısıtlama bulundurmuyor. Yazılım konusunda sıkıntı yaratan samsung(bada ve android ilk sürüm telefonlarda) son dönemlerde eski modellerine de güncellemeler getirip bu eleştiriyi de hiç etmiş durumda. Son dönemde kullandığım telefonlar ACE2, S2, S4, G3.

Öğrendim ki elimdeki telefon ithalat yoluyla kayıtlı ancak LG türkiye garantisi bakmıyormuş. Eğer buna uyumlu bir yazılım bulursam ve yükleyip kullanabilirsem buraya yazarım. Yazmazsam ya bulamamışımdır yada telefon uçmuştur. LG yazılımıyla hiç uğraşmamıştım. Hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1i -- 5 Ekim 2015; 11:28:10 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.