Bildirim
LG G2 ekran kırıldı (16. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lcd panel gitmiş. bişe çıkabilir de çıkmayabilir de. bi anda böyle oldu dersin saf ayağına yatarsın belki garantiye alabilirler. ama hasar vs. iz olmaması lazım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsekil
quote:
Orijinalden alıntı: diefor
İstanbul bilişimden almıştım telefonu. Garantiside istanbul bilişimin kendi garantisi. 2 aydır kırık neredeyse yaptıramıyorum bi türlü. Ön panel komple gidik. Dokunmatikte çalışmıyor. Kaskoya verdim yapmadan geri gönderdiler. Garantiye vericem pek güvenemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz
Cok pahalı olmadan nasıl yaptırabilirim.Yurtdışından getirsem sıkıntı olur mu. Orjınal mıdır ?
Özledim vallahi telefonumu.
Nasıl kasko bir şey yapamayız diyor.Yıkarım o binayı onların başına.Tavrınızı koyun biraz gerekirse nereye gidilecekse gidin hakkınızı sonuna kadar arayın.Pabuç bırakmayın böyle şirketlere.Kasko dediğin senin güvencendir.Güveniyorsun ki yaptırıyorsun dimi.
Arkadaşa katılıyorum, kasko bunu karşılamayacaksa neyi karşılayacak. Benim arkadaşımda kaskolu telefonun ekranını kırmıştı biraz uğraştı ama bedavaya yaptırdı.
-
Son durum nedir yeni lcd digitizer sipariş verdiniz mi?
Ben şunu almayı düşünüyorum
http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-for-LG-G2-D802-Black-/161368749602?pt=FR_Mobiles_PDAs_Packs_d_accessoires&hash=item259253b622 -
Şu ikisini aldım. kargodalar bekliyorum.
http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G2-D802-LCD-Display-with-Touch-Screen-Digitizer-Frame-Assembly-Black-Color-Free/1765773277.html
http://www.aliexpress.com/item/Black-Original-New-Back-Housing-Faceplate-Case-Back-battery-Cover-Shell-For-G2-D800-D801-D802/1932269521.html
-
Hocam bu sefer tamir yaparken video ya cekebilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası hiç düşünmemiştim :) Ses tonum ve diksiyonum video çekecek kadar iyi değil. O yüzden ben düşünmemeye devam edeyim -
Daha once bir kere daha yaptiginiz icin tecrubeli oldugunuzu dusunuyorum diksiyon ve ses tonuna gelince zaten profosyonel bir video beklemiyoruz zaten ama tabi yine de siz bilirsiniz
renk değiştirme seçemeğide var ne güzel :) tabi ekranın kırılması hariç :) -
SARJ A SOKtum boyle oldu deyın ucretsız degıstırırler dıye dusunuyorum .) -
Gecmis olsun becerebilirsen yurt dısından al tabi
http://www.aliexpress.com/item/2013-new-model-Optimus-G2-D820-touch-digitizer-touch-and-lcd-display-assembly-with-frame-for/1488627344.html
Bunu sipariş verdim bende bekliyorum bakalım -
Bende bunu alacaktım. Yorumları güzel. Sadece çift taraflı bant yapıştırmakla uğraşmamak için bazı yerlerinde bant yok diye vazgeçtim. -
Nerden baktınız orasına. Çift taraflı bant ne oluyor tam olarak? Ben kendim değiştirmem diye düşünüyorum garantiye versem değiştirirler herhalde. -
kamera hoparlör vs kasaya ban ile yapışıyor. benim ekran bugün geldi. bende de çıkmadı yapışkanlar. nalburdan etsiz çift taraflı bant alıp kendim yapıştırdım. özlemişim telefonumu :) Çerçevesi daha güzel duruyor bunun. biraz farklı bi çerçeve yapmışlar. -
Ayın kaçı vermişdiniz siparişi? Memnun kaldınız mı ekrandan? orjinal ekran ile aralarında ne gibi farklılıklar var? Youtube dan izledim replacement videoların gelsin kendim değiştirecem bende. Garantini filan bekleyemem birde -
Ekrandan çok memnun kaldım. Dokunmatik de keza aynı şekilde. Önceki dokunmatikte şeffaf çizgiler vardı ama bunda yok. Tamamen orjinali ile birebir. Ama dediğim gibi çerçevesinde ufak bi farklılık var.normalde çerçeve siyah ve arka kapakla birleştiği yerden ince alüminyum şerit geçiyor. Ancak bunda çerçeve alüminyum, siyat şerit ve yine arka kapağın birleştiği yerde alüminyum var. Farklı bir hava kattığını söyleyebilirim. -
arkadaşlar işim nedeniyle çok fırsat bulamıyorum konudaki tüm yazıları okuyamadım fakat benim telefonumun durumundan bahsetmek istiyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim diye size danışmak istiyorum.
Telefonun ekranı paramparça halde, arka kapağı çıkmış durumda ve içindeki devrelerin olduğu kısım da çerçeveden biraz çıkmış haldedir. Fakat şöyle birşey var ki telefonu usb ile bilgisayara bağladım herhangi bir verilerde sıkıntı yok ayrıca sabah alarm falan bile çaldı çok şaşırdım. Neyse ben telefonu teknosa dan servise yollattırdım ve servisin cevabı şu oldu yapılacak masraf telefon fiyatını aşmaktadır bu yüzden mağazaya geri gönderilmiştir. Şimdi ne yapmalıyım telefon usb den verileri gösteriyor ekran kapkara fakat alarm dahil çalıyor lütfen cevaplarınıza göre hareket edeceğim yeni bir telefona tonla para vermek istemiyorum, tamiratı normal telefon servislerinde mümkün olur mu ? ne kadara patlar aşağı yukarı?
-
ön ve arka fotoğrafını koyun. devrelerde sorun yoksa 200tl ye biter gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X