Şimdi Ara

LG G2 ekran kırıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
10
Favori
84.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben çerçeveli olarak 156 dolara almıştım. şuan da o şekilde. Eğer çerçeve sağlamsa çerçeveyi değiştirmeye gerek yok. İlandaki çerçevesiz sadece dokunmatik ve ekran.

Bir görüşmem var. Olumlu geçerse eğer ben de komple çerçeveli olarak henüz kesin olmamakla birlikte 450TL gibi bir fiyata değişim yapmayı planlıyorum. Çerçevesiz ise henüz fiyat belirlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Şubat 2014; 21:37:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Ben çerçeveli olarak 156 dolara almıştım. şuan da o şekilde. Eğer çerçeve sağlamsa çerçeveyi değiştirmeye gerek yok. İlandaki çerçevesiz sadece dokunmatik ve ekran.

Bir görüşmem var. Olumlu geçerse eğer ben de komple çerçeveli olarak henüz kesin olmamakla birlikte 450TL gibi bir fiyata değişim yapmayı planlıyorum. Çerçevesiz ise henüz fiyat belirlemedim.

teşekkür ederim
  • arkadaşlar benimde lg g2 cep telefonumun ön camı kırıldı Türkiye'de 400 tlden aşağı yapan yer yok yurtdışı sitelerini araştırdım ve aliexpressten siparişi verdim
    kargo türkiye'ye geldi İstanbul'da görünüyor bakalım ne zaman gelecek.

sipariş verdiğim yer

http://www.aliexpress.com/item/HK-free-shipping-1pc-tvcmall-OEM-for-LG-G2-D800-LCD-Screen-and-Digitizer-Assembly-with/1618754628.html

siparişi 7 şubat 2014 tarihinde vermiştim.
    kargo durumu

1.
    Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    18/02/2014 20:44:38
    2.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    19/02/2014 08:41:10

• ptt nin dağıtımına göre gelme süresi değişir muhtemelen benimki aynı yazı göründüğünün ertesi günü elimdeydi.
  • mckarakaya kullanıcısına yanıt
    D802 ıcın D800 uyum lu mu ?

bı sıkıntı cıkmasın ?
  • Hocam yan sanayi anladığım kadarıyla. Umarım kalite düşük değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum inşallah çıkmaz :S
    L-D800-03B
    boyle bı urun acıklaması var D800 ve D803 uyumlu yada D800 D801 D802 D803 uyumlu.. umarım 2. secenektır.

edit : hocam acıklama su sekılde.. yanı amerıkadakı ozel serıden sım kılıtlı gelenler.. bı sıkıntı olabılır ıcınıze kurt dusırıyım

Ön gövde ve batarya ile G2 D800 kaliteli OEM LCD ve dijitalleştirici montaj LCD Ekranı, Digitizer Dokunmatik Panel, Ön Konut, Pil, arka kamera karşı karşıya bulunuyor, Ön bakan kamera, Kulak Hoparlör, Titreşimli Motor, Loud Hoparlör ve Anten
    LCD ekran tablası montaj, ön gövde ve pil hasarlı parçaları değiştirmek kolay, önceden monte edilmiştir
    Ön gövde ve batarya ile bu G2 D800 LCD tablası montaj AT & T versiyonu için
    Bu LCD montaj G2 D800 ile uyumludur, sipariş vermeden önce Sürüm kontrol edin
    Her madde kontrol ve göndermeden önce iyi durumda olan
    Bu, demontaj veya Montaj Cep telefonları / cep telefonları ile hiçbir teknik becerileri vardır bunu yüklemek için nasıl biliyorsanız bu yüzden sadece bu maddeyi satın birisi için kolay bir iş değildir
    Son derece profesyonel yükleme öneririz. Biz yedek parça değişimi sırasında neden olabileceği cep telefonu / cep telefonunuza herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 21 Şubat 2014; 14:28:54 >

haydaaaa ben ona hiç dikkat etmemiştim nolacak şimdi uymazmı bu kasa benim telefona
    Ön gövde ve batarya ile bu G2 D800 LCD tablası montaj AT & T versiyonu için

bu madde sıkıntılı. tam bılgılı bı arkadas sıze yol gosterebılır...

ama bu baya ucuz bı urun olmus 156 $ mı ne ıdı tam govde ve lcd panel... bu serıde 3. mkrofon var dıye bılıyorum ve sıkıntı cıkabılır..
    hiç olmadı ekranı söker yine takarım diye düşünüyordum geri iade edim olmazsa
    http://www.aliexpress.com/item/The-newest-optimus-g2-d802-d805-LCD-Screen-and-Digitizer-Assembly-white-for-LG-with-frame/1595647091.html

uyumlu olan bu dıye bılıyorum ... ama konuya tam hakım degılım konu sahıbı arkadas gelınce sorarsın hocam..
  • Bizim telefonun da ekranı kırıldı servis 560 tl fiyat istedi. Bu telefonun ekranı bu kadar hassas mı?

• Merhabalar, dün sabah sandalyede oturup kahvaltı yaparken, hırkanın cebinden yere düştü telefon, 1 metreden daha kısa bir mesafeden yaklaşık 70 cm kdr, telefonu bir aldım ön cam kırılmış, bu kdr dayanıksız ımydı bu cam? İşin ilginci ilk aldığım günden beri spiegen armor la kullnıyordum, bir kere düşmedi, bir kere çıkardım onda da düştü ve kırıldı:(
    Lcd ekranında bir sorun görünmüyor, üst tarafında %30 luk bir kısımda dokunmatiği çalışmıyor, tecrübeli arkadaşlardan yardım alabilir miyim? Yurtdışından mı parçasını getirtiyim veya eminönü veya kadıköyde bulur muyum? Sadece dokunmatik olan cam ekranını mı sipariş etsem, lcd + dokunmatiği mi? Bİr de kasanın orta kısmı cam gibi olan yerde de bir milimlik bir ezilme var bu kısım kasaya mı dahil yoksa lcd + dokunmatik alınca bu parça da değişiyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Merhabalar, dün sabah sandalyede oturup kahvaltı yaparken, hırkanın cebinden yere düştü telefon, 1 metreden daha kısa bir mesafeden yaklaşık 70 cm kdr, telefonu bir aldım ön cam kırılmış, bu kdr dayanıksız ımydı bu cam? İşin ilginci ilk aldığım günden beri spiegen armor la kullnıyordum, bir kere düşmedi, bir kere çıkardım onda da düştü ve kırıldı:(
    Lcd ekranında bir sorun görünmüyor, üst tarafında %30 luk bir kısımda dokunmatiği çalışmıyor, tecrübeli arkadaşlardan yardım alabilir miyim? Yurtdışından mı parçasını getirtiyim veya eminönü veya kadıköyde bulur muyum? Sadece dokunmatik olan cam ekranını mı sipariş etsem, lcd + dokunmatiği mi? Bİr de kasanın orta kısmı cam gibi olan yerde de bir milimlik bir ezilme var bu kısım kasaya mı dahil yoksa lcd + dokunmatik alınca bu parça da değişiyor mu acaba?

Sadece dokunmatik alırsanız takamazsınız. Lcd ve dokunmatik almalısınız. O ezilme olan yer ise kasa. Sadece lcd ve dokunmatik değişimi yaptığınızda ezik kalacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Merhabalar, dün sabah sandalyede oturup kahvaltı yaparken, hırkanın cebinden yere düştü telefon, 1 metreden daha kısa bir mesafeden yaklaşık 70 cm kdr, telefonu bir aldım ön cam kırılmış, bu kdr dayanıksız ımydı bu cam? İşin ilginci ilk aldığım günden beri spiegen armor la kullnıyordum, bir kere düşmedi, bir kere çıkardım onda da düştü ve kırıldı:(

Sadece dokunmatik alırsanız takamazsınız. Lcd ve dokunmatik almalısınız. O ezilme olan yer ise kasa. Sadece lcd ve dokunmatik değişimi yaptığınızda ezik kalacaktır

Videolarda lcdden dokunmatiği ince bir ip gibi bir şey sokarak birbirinden ayırabiliyolardı kolayca neden takamıyım çok mu zor bir işlem? 400 liraya satılıyo tr de lcd + dokunmatik, montaj dahil fiyatları. kasada ezilme olan yeri değiştirmek için full kasa mı almam gerek siz öyle yapmışsınız sanırım?

• FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Evet full kasa lazım ve lcd ve ekranı yapıştırmak için özel bir sıvı ve makine gerekli diye biliyorum

• İstanbul bilişimden almıştım telefonu. Garantiside istanbul bilişimin kendi garantisi. 2 aydır kırık neredeyse yaptıramıyorum bi türlü. Ön panel komple gidik. Dokunmatikte çalışmıyor. Kaskoya verdim yapmadan geri gönderdiler. Garantiye vericem pek güvenemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz
    Cok pahalı olmadan nasıl yaptırabilirim.Yurtdışından getirsem sıkıntı olur mu. Orjınal mıdır ?
    Özledim vallahi telefonumu.

• Kaskonun yapmasi lazim. Bosunami fazladan para verdiniz. Hakkinizi aramanizi tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Yapmıyolar yapabılcegım bısey yokkı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.