Şimdi Ara

LG g2 d820 (Lollipop 5.0.2)'ye TWRP Recovery Yükleme (SORUN GIDERILDI/GUNCELLENDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG g2 d820 (Lollipop 5.0.2)'ye Xposed Freamwork ve TWRP Recovery yüklemekte sıkıntı çeken arkadaşlar aşağıdaki maddeleri takip ederek sorunsuz bir şekilde kurulumu gerçekleştirebilirler. Ancak öncelikle sistemlerinden LGCover (LGSmartCover) ve LGWeather (Ve Weatherin bütün yan uygulamalarını) silmeniz gerektiğini hatırlatmalıyım.

A) TWRP YÜKLEMEK İÇİN:

1- Google marketten Sistem App Remover (Root) olanı indiriniz ve sisteminizden LGWeather ve diger butun Weather eklentilerini siliniz. Aynı şekilde LGSmartCover veya LGCover'i de listede görebiliyorsanız siliniz (göremiyorsaniz da sorun değil).

2- Sisteminize Root Browser'i kurunuz ve system/app içerisinden LGWeather LGWeatherService vd. klasörleri bularak hepsini siliniz. Aynı şekilde bu kez system/priv-app klasörüne gidiniz ve LGCover klasörünü siliniz. Telefonunuzu yeniden başlatmayı unutmayınız.

3- Artık TWRP Recovery'i Lollipop 5.0.2'li LG G2'nize şu linkten yukleyebilir ve ardından dilerseniz Xposed Freamwork'ü de kurabilirsiniz:
    androidfilehost
    AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952605690

B) TWRP YARDIMIYLA XPOSED FREAMWORK YÜKLEMEK İÇİN:

1- TWRP Recovery yükledikten sonra Recovery menüsünden Xposed zip dosyasını cihazınıza flaşlayınız:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3290173&d=1430421353

2- Son olarak telefonunuzu yeniden normal olarak açtıktan sonra Xposed apk'yı cihazınıza kurunuz:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3200857&d=1425849071

Hepsi bu kadar.

Son olarak eğer tüm bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız ikinci bir seçenek daha var: Cihazınıza CloudyG2 3.1 ROM'u flaşlayabilirsiniz ki, LG G2'nin Stock ROM'undan çok daha stabil çalışan bir ROM'dur kendisi. Hatta şarjın daha uzun süre dayandığını ve en önemlisi de ROM'un kendisinde Root ve Xposed gibi araçların kurulu bir şekilde geldiğini belirteyim.

Bu konu tamamen -forumber-'in katkısıyla hazırlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 22 Haziran 2015; 1:16:45 >

• denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    Forumber usta varsa kullanılır güzelll

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben twrp yükledim,framework yükleyince ( Durdu neyazıkki LGSmartcover) hatası oldu.yeniden rom yüklemek zorunda kaldım.
  • Maalesef dostum aynı sorunu bende yaşadım ve ben de ROM yükledim az önce. Bende telefonu yeniden başlatınca aynı hataları vermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

Maalesef dostum aynı sorunu bende yaşadım ve ben de ROM yükledim az önce. Bende telefonu yeniden başlatınca aynı hataları vermeye başladı.

TWRP ile alakalı birşey değil, xposed yükleyince LGWeather (+yan servisleri) ve LGCover kullanılamaz hale geliyor. Xposed'ı kurmadan önce bunları silerseniz sorununuz çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Maalesef dostum aynı sorunu bende yaşadım ve ben de ROM yükledim az önce. Bende telefonu yeniden başlatınca aynı hataları vermeye başladı.

TWRP ile alakalı birşey değil, xposed yükleyince LGWeather (+yan servisleri) ve LGCover kullanılamaz hale geliyor. Xposed'ı kurmadan önce bunları silerseniz sorununuz çözülür.

Üstadım LGWearher'i ve servis klasörlerini buldum ve LGCover'de priv-app'nin içinde. Acaba bir tek bunları silmem yeterli olacak mıdır. Kısaca biri app'nin ve diğeri de priv-app'nin içinde...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Üstadım LGWearher'i ve servis klasörlerini buldum ve LGCover'de priv-app'nin içinde. Acaba bir tek bunları silmem yeterli olacak mıdır. Kısaca biri app'nin ve diğeri de priv-app'nin içinde...

O klasörleri silmeniz evet yeterli olacaktır, LGWeather'in yan uygulalamalarının klasörlerini de silmeyi unutmayın (2-3 tane vardı).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Knox 1 Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır, sayende sorunu çözdük hocam. Teşekkür ederim. Konuyu güncelledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü dedim ama Xposed Freamwork'ü de başarılı bir şekilde flaşladıktan sonra Xposed'i menü de göremiyorum ve Greenify menüsünden Aktif et ve yeniden başlata tıklatınca da hiç bir tepki vermiyor! Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  • quote:

Sorun çözüldü dedim ama Xposed Freamwork'ü de başarılı bir şekilde flaşladıktan sonra Xposed'i menü de göremiyorum ve Greenify menüsünden Aktif et ve yeniden başlata tıklatınca da hiç bir tepki vermiyor! Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Uygulamasını kurmalısınız Aşağıdan indirebilirsiniz;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3200857&d=1425849071

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tekrar, yani diğerini flaşlamaya gerek yok muydu yoksa onu flaşladıktan sonra bunu mu kurmak gerekiyor? sorular bitmiyor :))
  • Bilgiler için teşekkürler denizbay1.TWRP Recovery ve Framework,u kurdum çok güzel çalışıyor.En önemlisi GREENİFYi de sağlıklı olarak çalıştırıyorum...
  • quote:

Teşekkürler tekrar, yani diğerini flaşlamaya gerek yok muydu yoksa onu flaşladıktan sonra bunu mu kurmak gerekiyor? sorular bitmiyor :))

Flaşladıktan sonra bu uygulamayı kurmanız gerekiyordu yönetebilmek için
  • Ben bu işlemi yapayım derken Security Error hatası ile karşılaştım ve telefon logo çıktıktan sonra bu hatayı verip kapanıyor. TWRP menüsüne girebiliyorum sadece buradan sonra ne yapmam gerekiyor acaba?
  • Merhaba,
    Benim bir sorunum var. Telefonumda 5.0.2 kurulu. Kitkat a dönmek istiyorum ve fakat ne flash tool la(%2 de kalıyor) rom yükleyebiliyorum ne de TWRP kurabiliyorum. Telefon root lu bu arada.Arec d802tr_APK kurulu cihazda. restore stock tuşu tepki veriyor fakat flash TWRP tuşu kesinlikle çalışmıyor.
    Ben çözemedim belki daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler..
    Teşekkürler..
  • konuyu hortlatmak durumunda kaldım.
    lg g2 d802tr 32gb telefonuma rootladım twrp kurmuştum ancak ne zaman rom atmaya kalksam brick oldu ve her seferinde zor kurtardım. g2 rom atan arkadaşlar bu durumla karşılaşmıyorlarmı hiç. ne yapmam lazım sizce? hatta şuanda twrp bile kurulmuyor telefona
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.