Şimdi Ara

LG G2 D802 ye F320L yükledim. Telefon açılmyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d802 telefona yanlışlıkla cloudyg3'ün F320L romunu yükledim. Telefon fastboot oldu. Sonra BU adresdeki img lerin hespini adb yöntemiyle flashladım bilgisisayardan. Çünkü forum larda böyle diyorlardı. Telefon fastboot tan kurtuldu. Ama

1. Flash tool ile stock rom yüklemeye çalıştığımda %49 da kalıyor.
    2. LGMobile Support Tool da ise "Yükseltme Hatası Kurtarma" yaptığımda bile romu indirdikten sonra hata veriyo. Kabloyu çıkart geri tak diye.
    3. En son çare TOT dosyasıyla yaptığımda 1.Saniye de "Download Fail [1 sec] " hatası veriyo. alt taraf ta da [F320L] to [D802] diyo. Malum durum.
    yani 320L den d802 ye geçiremiyo herhalde.

Bu durumda neler yapabilirim arkadaşlar lütfen yardım edin bana. telefonu garantiye versem garanti yanar mı?

• jtag yöntemi ile yazılım atan telefoncular var 100 150 lira civarı araştırın isterseniz.

Orijinalden alıntı: mesutozer

dediğiniz yöntemi araştırdım. ama bu Jtag yöntemi galiba LG logosunun gelmediği durumlarda, Download mode a girmediği durumlarda yapılıyo. ama benim telefonda her ikiside var.

Jtag ile her durumda yazılım atılabilir. Telefon tepki vermese de tamamen açılır durumda olsa da atılabilir. Eğer uğraşır sonuç çıkmaz ise bu yöntemle atılabilir. Garantilik iş te olmamış olur o yüzden söyledim.

Şaka bir yana ben de cloudy g3 kurarken verizon modelini seçmiştim telefon açılınca sadece ingilizce yazılar vardı. Hard reset ile recovery é girip normal versiyonu yüklemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • evet o benim baktım kimse cesaret edemiyo yüklemeye. iş başa düştü

bu arada fastboot a linux- ubuntudan giriliyomuş orginal recovery sini değil. Bu sefer twrp yi yüklüycem bakalım olacak mı.

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

dediğiniz yöntemi araştırdım. ama bu Jtag yöntemi galiba LG logosunun gelmediği durumlarda, Download mode a girmediği durumlarda yapılıyo. ama benim telefonda her ikiside var.

Jtag ile her durumda yazılım atılabilir. Telefon tepki vermese de tamamen açılır durumda olsa da atılabilir. Eğer uğraşır sonuç çıkmaz ise bu yöntemle atılabilir. Garantilik iş te olmamış olur o yüzden söyledim.

Bu jtag'ı root-twrp-custom rom yüklemeyi bilen herkes yapabilir mi Youtubede videosunu izledim de telefona bir alet sokuyorsun telefon direk downloaded moda giriyor. O kablo hazır satılıyor mu ?

Birde arkadaşın ( @mesutozer ) durumu anlamadım, telefon tamamıyla tuğla mı oldu, yoksa twrp'ye girebiliyor musun, fastboot ekranı geliyor mu ? O ekran geliyorsa çözüm kolay ama nasıl bilmiyorum.. Zamnında d800 kernel yüklediğimde benimde başıma gelmişti. Yine üstadlar kurtarmıştı ama çözümü cidden hatırlamıyorum, downloaded moda giriyorsa rom flashlamışımdır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 5 Şubat 2015; 11:21:59 >

• quote:

1. Flash tool ile stock rom yüklemeye çalıştığımda %49 da kalıyor.

http://forum.andronova.net/showthread.php?63171-Lg-g2-49-kalma-sorunu-100-%E7%F6z%FCm&s=ef618a76ea53c9e564644de70d8a962d

Hocam burada senin duruma benzer bir durum var. Bir bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 5 Şubat 2015; 13:05:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çözüm için girmediğim site kalmadı herhalde. Telefon fastboot mode a girmiyor. twrp yok orginal recovery si açılıyor. LG yazısında takılıyo. fastboot mode a girmek için bi yöntem var mıdır acaba

Hard reset tuş kombinasyonu dene diyicem de pek umudum yok. Bu sorunu anca üstadlar çözer. Kolay gelsin
    Favorilere ekledim takipteyim

çözüm için girmediğim site kalmadı herhalde. Telefon fastboot mode a girmiyor. twrp yok orginal recovery si açılıyor. LG yazısında takılıyo. fastboot mode a girmek için bi yöntem var mıdır acaba

Aşağıdaki yöntemi uygulayarak cihazı kurtarabilirsiniz ancak;

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/lg-g2-unbrickable-fix-real-hard-brick-t2904404

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Aşağıdaki yöntemi uygulayarak cihazı kurtarabilirsiniz ancak;

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/lg-g2-unbrickable-fix-real-hard-brick-t2904404

Bu da demek oluyorki hard brickin allahı olmuş. Garanti yolu gözükür. Sanırım garanti dahilinde yaptırabilirsiniz

• bu konuda ne yapılıyo tam olarak çözemedimki. siz yardımcı olabilirmisiniz bana? Bir de garanti para ister mı göndersem acaba?

bu konuda ne yapılıyo tam olarak çözemedimki. siz yardımcı olabilirmisiniz bana? Bir de garanti para ister mı göndersem acaba?

Telefonu nasıl kurtarma moduna sokabileceğimizi anlatıyor. 9.adıma kadar gelirseniz gerisinde ben yardımcı olabilirim.

Bence ilk serviste şansınızı deneyin, işte güncellerken kapandı birden sonra böyle oldu falan dersiniz.

İsterseniz bende şansımı deneyebilirim sizin cihaz üzerinde, sonuçta download moda giriyorsa kurtarabiliriz.

Müsait olduğunuzda PM atın, geri dönerim

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

bu konuda ne yapılıyo tam olarak çözemedimki. siz yardımcı olabilirmisiniz bana? Bir de garanti para ister mı göndersem acaba?

Telefonu nasıl kurtarma moduna sokabileceğimizi anlatıyor. 9.adıma kadar gelirseniz gerisinde ben yardımcı olabilirim.

Bence ilk serviste şansınızı deneyin, işte güncellerken kapandı birden sonra böyle oldu falan dersiniz.

İsterseniz bende şansımı deneyebilirim sizin cihaz üzerinde, sonuçta download moda giriyorsa kurtarabiliriz.

Müsait olduğunuzda PM atın, geri dönerim

Alıntıları Göster
    Cihaz hardbrick olmuş.Garantiye yollarsanız yapmayabilirler.JTAG yöntemiyle düzeliyor diye biliyorum.Eğer yapabilecekseniz interneti araştırıp nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.Olmazsa da para verip yaptırın.Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00B482800

Cihaz hardbrick olmuş.Garantiye yollarsanız yapmayabilirler.JTAG yöntemiyle düzeliyor diye biliyorum.Eğer yapabilecekseniz interneti araştırıp nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.Olmazsa da para verip yaptırın.Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    offline stock rom yükleme yöntemini dene yalnız denerken yukarda sağ üstte DIAG değil CS_EMERGENCY yazısını seç bende işe yaramıştı. Bu arada tot yüklerken dll dosyan 8974 mü D802 isimli mi ?

Orijinalden alıntı: Makify

offline stock rom yükleme yöntemini dene yalnız denerken yukarda sağ üstte DIAG değil CS_EMERGENCY yazısını seç bende işe yaramıştı. Bu arada tot yüklerken dll dosyan 8974 mü D802 isimli mi ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. ama dün garantiye yollamıştım. servis biraz torpilliydi :) Bu gün geldi anakart değişmiş.yeni IMEI no felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertt.ozerr -- 7 Şubat 2015; 11:03:44 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.