Şimdi Ara

lg g2 clockworkmod recovery hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar lg g2 16gb telim var bugun bi guncelleme geldi tele ve tıkladım tel kapandı sonra acıldı ve ekranda mavi yazılar cıktı telde bu yazılar dıdında tel aclmıyor yazılar sole

Clockworkmod recovery v6.0.4.4

-reboot system now
    - install zip
    - wipe data/factory reset
    - wipe cache partition
    - backup and restore
    - mounts and storage
    - advanced

ne yaparsam yapayım bu ekrandan cıkamıyorum download moda da gecemiyorum kafayı yedim yardım edin lutfen

• telefonun power tuşuna uzun süreli bas telefon kapandıktan sonra hemen elini çekme lg logosu bi kere daha kısa süre gelip gider o ara tel kapanmış olur basit bişey daha sonra ses açma tuşuna basılı tutarak micro usb takıp download mod a girebilirsin
  • Telefonun Rootluyken Güncelleme Yüklemişssin

OTA güncellemesi şu şekilde yapılır. Güncelleme dosyası telefona iner. Sonrasında da yüklenebilmesi için telefon kendisini Recovery modunda açar. Recovery'den güncelleme dosyası yüklenir ve telefon yine kendisini restart ederek açar. Bu yükleme sırasında Dalvik Cache te silindiği için, açılırken uygulamaların optimizasyonunu yapar. Optimize sonrası da cihaz kullanımınıza sunulur.

Eğer cihazınıza Custom Recovery yüklediyseniz, bu güncelleme sırasında Stok Recovery bulunamayacağından güncelleme yapılamayacaktır. Cihaz, güncelleme yapılması için ilk açılışta Recovery'den açılmaya programlandığı için de her açılışta mecburen otomatik olarak Recovery'e girecektir. Buradan çıkılabilmesi için güncellemenin yapılarak açılışta Recovery'e girilmesini sağlayan programlamanın iptal edilmesi gerekir. Güncelleme bu durumda yapılamadığından bu da mümkün olamamakta ve her açılışta Recovery açılmaktadır.

Bu nedenle Custom Recovery kullanan kişilerin ASLA OTA'DAN GÜNCELLEME YAPMAMALARI gerekmektedir. Flash Tool ile yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademakan

onları yapıyorum yinede download moda girmiyor maalesef yine clockworkmod recovery giriyor direkt

dostum sen telefonu tamamen kapatabiliyormusun bundan eminmisin senin yaşadığın bu olay benim başımdan 50 kez geçtiyse azdır sorun olmaktan çıkan ufak bir meseledir
    cihazı power tuşuyla kapatacaksın tamamen. sanırım sen kapattığını sanıyorsun power tuşuna bastığında kapanan tel geri açılıyor yanı kendini resetliyor telefonunun kapanma olayına dikkat etmelisin daha sonra ses açma tuşuna basarak usb yi takıp bilgisayara download mod a girebilirsin
  • telefonun kapandıgından eminim basılı tutuyorum bi kapanıyor basılı tutmaya devam ediyorum lg bi yanıp sonra tamamen kapanıyor ama olmuyor bu ota yı yukledik nasıl kapatacagız bunujn caresi yokmu bide instal zipin için hiçbirsey yok sdcard android felan yazıyordu artık onlarda yok 0 yazıyor androidi mi silindi acaba nasıl yukleriz download mod acılmıyor
    10 yıl önce açıldı
    Lg G3 GApps flashlayamıyorum.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

telefonun kapandıgından eminim basılı tutuyorum bi kapanıyor basılı tutmaya devam ediyorum lg bi yanıp sonra tamamen kapanıyor ama olmuyor bu ota yı yukledik nasıl kapatacagız bunujn caresi yokmu bide instal zipin için hiçbirsey yok sdcard android felan yazıyordu artık onlarda yok 0 yazıyor androidi mi silindi acaba nasıl yukleriz download mod acılmıyor

cihazın kapandığından eminiz tamam şimdi cihazı ses açma tuşuna basılı tutulu vaziyette bilgisayara bağlı olan usb kablosunun telefona bağlanan ucunu cihaza taktığında downloading mod konumuna geçmiyormu ilginç bi durum telefonun usb driverleri bilgisayarında tam yüklümü bilgisayar cihazımı görmüyor driverleri yeniden bi yükle bilgisayarı kapat aç bi öyle dene tahminim bilgisayar telefonu görmüyor normalde görüp download mod e girmesi gerek

• bilgisayar telefonu görmyor taktıgım halde görse sorun kalmayacak download moda gecmiyor

bilgisayar telefonu görmyor taktıgım halde görse sorun kalmayacak download moda gecmiyor

büyük ihtimal bilgisayar cihazı görmüyor tahminim gibi telefonun usb driverlerini eksiksiz yeniden yüklemeni öneririm yada başka bi bilgisayarda bi şekilde cihazı bilgisayara göstermeye çalışacaksınız sorun çözülür o zaman diye düşünüyorum
  • ademakan A kullanıcısına yanıt
    hocam güncellemeden sonra olduğunu görmemişim
    http://forum.donanimhaber.com/m_83390420/tm.htm
    bu konudaki ilk mesajın son kısmını oku...
    nasıl twrp yüklerim diyorsan umarım telefonun recovery si otg desteklidir...
    Yoksa bunu dene...

quote:

Pc nizde lg driverlarınızın yüklü olduğunu var sayıyorum

cihazınızı pc ye bağlayın windows tan cmd yi çalıştırın komutları sırasıyla girin

cd..
    cd..

ana hdd konumuna gelicektir ( c: )

cd windows

cd system32

adb shell

cihazı arayacak bağlımı diye bulunca

dd if=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota of=/sdcard/fota-backup.img

sonra

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

cihaza restart atın

Orjinal rom hasar görmediyse cihaz açılır lg logosunda kalıyor ise download moda alabilirsiniz orjinal yazılımı kurarsınız...

• Merhabalar arkadaşlar bende de aynı sorun var teli bir ara romlayayım demiştim,Odin vs. Sonra ben tele 2 yılın üzerine format atayım dedim ama telefon Samsung yazısından sonra aynen baştaki arkadaşın söylediği menüde tıkanıyor,Bir türlü Download moduna da giremedim,Pcye de bağlanamadım.
    Yardımcı olabilirmisiniz?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.