Şimdi Ara

LG G2 aşırı ısınma sorunu (65 derece)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum son zamanlarda boştayken bile çok ısınmaya ve çok çabuk şarj harcamaya başladı. Bir süredir telefon boşta işlemci sıcaklığı 50 derecenin altına inmiyordu zaten, az önce telefonum çaldı elime aldığımda yanıyordu telefon. İşlemci sıcaklığına baktım 65 derece. Şarj daha önceleri gün boyu rahatlıkla yeterken şimdi günü çıkaramıyorum. 2 saat önce % 100 olan şarj telefonu kullanmadığım halde % 78' e düşmüş. Isınmaya bağlı olarak ekranda sararma oldu, telefonda donmalar başladı. Ekran sararması yüzünden servise göndereceğim ama en azından servise gönderene kadar bilgisi olan arkadaşlar bir çözüm önerisi sunabilirse sevinirim.

• Boylesi guzel bi telefonun isinma problemi ile karsi karsiya olmasi gercekten kotu. Mesela benim mtk6589 sarjdayken oyun oynadigimda en fazla 58-59 u gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bi sorun olduğu belli zaten. Benim en fazla 42ye çıkıyor o da hayday oyunundan kaynaklanıyor. Dead trigger 2 vs oynuyorum 39 civarlarında seyrediyor.

• Discovery ı zar zor 38 yapabiliyorum

• Telefon ısınıyor tamam ama ya abartmıssın ya da sende sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal değişim yapılır.Değerler anormal.Bu telefonun 42 dereceyi geçtiğini görmedim.
  • Isı degerlerine nereden yada hangi uygulama ile bakiliyor?

Bazi arkadaslar mtk6589 ile kıyaslamış. Doğrudur 6589 neredeyse hiç ısınmıyordu ama bu telefon ve çipsetle kıyaslanacak bir model değil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iustinianus kullanıcısına yanıt
    Isı değerlerin G2 ye göre gayet normal. Hatta 75 derceyide görse oda normal. Her G2 de var bu problem malesef. G2 de ekran açıkken CPU derecesi minimum 42 dir. Yazı yazarken 47-48 lerde dolanır. Uzun süre (5 dk kadar) WiFi üzerinden video izlerseniz 62 dereceyi çok rahat görürsünüz. Oyun oynarken (GPU veya CPU yu kullanan oyunlar için) 75 dereceyi görmeniz gayet normaldir.

Uzun lafın kısası, sorun senin cihazda değil, G2 de ne yazıkki.

Edit: Kullandığım ağır terimden olsa gerek eksileri yemişim. Özür diliyorum arkadaşlar, düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 20 Eylül 2014; 13:23:14 >
  • Bencede bazi arkadaslar batarya sicakligiyla karsilastiriyor. Benim batarya sicakligi 38 den fazla gormedim.
    Cpu Temp uygulamasini yukleyip bakin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 20 Eylül 2014; 13:01:25 >
  • bu dereceye nerden bakcaz bende merak ettim yaw?
  • Anormal bir durum.G2 ısınmıyo diye biliyodum ama sizin cihaz yanıyo resmen
  • Telefonunda şarjı sömüren bir uygulama var. Boştayken o kadar şarj harcanması normal değil. Boştayken 2 saatte Max. yüzde 2 falan harcanması lazım. Büyük ihtimalle o uygulama sıcaklığı artırıyordur. Hard Reset atıp gereksiz uygulamaları silin. Büyük ihtimalle sorun düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşta olan telefon 50 dereceyi görmemeli. Kesin derin uykuya geçmesini önleyen birşey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muratovsky

bu dereceye nerden bakcaz bende merak ettim yaw?

Cpu Temp yukle. O program gosterir.

• İçinizde kalmasın, cihazın kapanma derecesi 90 dır, 88 dereceden sonra telefon sapıtıyor 90 olduğu anda Reset atıyor ve açılış animasyonu takılarak geliyor, açılması uzun sürüyor normale göre. Bizzat test ettim. NORMAL şartlarda 75 dereceyi geçmemesi gerekiyor çünkü Sistem hem işlemci hemde ekranı kısıyor. İşlemcinin 0.9 Ghze kadar düştüğüne şahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Isı değerlerin G2 ye göre gayet normal. Hatta 75 derceyide görse oda normal. Her G2 de var bu problem malesef. G2 de ekran açıkken CPU derecesi minimum 42 dir. Yazı yazarken 47-48 lerde dolanır. Uzun süre (5 dk kadar) WiFi üzerinden video izlerseniz 62 dereceyi çok rahat görürsünüz. Oyun oynarken (GPU veya CPU yu kullanan oyunlar için) 75 dereceyi görmeniz gayet normaldir.

Uzun lafın kısası, sorun senin cihazda değil, G2 de ne yazıkki.

Edit: Kullandığım ağır terimden olsa gerek eksileri yemişim. Özür diliyorum arkadaşlar, düzelttim.

Benim telefonda bir sorun olduğu ortada. G2' lerde ısınma problemi genel bir durum olabilir ama bendeki sorun olağanın dışında sanırım. Daha önceleri sorun yoktu, severek kullanıyordum. Şimdiyse konuşurken kulağımı yakacak kadar ısınan, ekranı sararmış, şarjı çin malı çakma telefonlar kadar az giden bir telefonum var. İnşallah servisten sorunları hallolmuş şekilde gelir.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    benim g2 neden hiç ısınmıyor . her g2 de var demişsin ama acaba bendekinde mi bir problem var
  • Ayıplı ürün 1-1,5 saat aspalth 8 bile oynasam 60-65 anca görüyorum.boştayken batarya 28-29 işlemci 38-39 galiba .
    not:batarya cpu-z işlemci için:clean master verileri böyle benim

çok yoğun kullanımda bataryam 40-41,5 falan oluyor işlemci 60-65 arası işte.Bence senin cihaz bariz sorunlu.

Bu arada g2 amiraller arasında bence en az ısınanı.Kuzenimin s4'ü alev topu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 22 Eylül 2014; 13:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulBeyfendisi

Ayıplı ürün 1-1,5 saat aspalth 8 bile oynasam 60-65 anca görüyorum.boştayken batarya 28-29 işlemci 38-39 galiba .

çok yoğun kullanımda bataryam 40-41,5 falan oluyor işlemci 60-65 arası işte.Bence senin cihaz bariz sorunlu.

Bu arada g2 amiraller arasında bence en az ısınanı.Kuzenimin s4'ü alev topu gibi.

Kışın cebe koyunca sıcacık oluyor. İyi yanları da var ısınmanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulBeyfendisi

Ayıplı ürün 1-1,5 saat aspalth 8 bile oynasam 60-65 anca görüyorum.boştayken batarya 28-29 işlemci 38-39 galiba .

Kışın cebe koyunca sıcacık oluyor. İyi yanları da var ısınmanın

Daha alalı 1 ay olmuyor o yüzden tadamadım daha o duyguyu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.