Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (3379. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33773378337933803381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle tüm müslüman aleminin miraç kandilini kutlarım kandiliniz mübarek olsun. arkadaşlar root ve rom atıp 20d pardus romu yükledim sonra offline yükleme ile 4.2.2 ye geri döndüm lakin mesaj kutusunda gelen istenemeyen mesaja basılı tuttuğumuzda spam mesajlarına ekleyebiliyorduk mesajı ama offline geri dönüş yaptıktan sonra bu olay yok sadece sil çıkıyor yardımcı olabilir misiniz :)
    14900k all core 6,0 ghz
    ram cl 36 7800 mhz
    asus z790 apex encore
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • Asibey68 kullanıcısına yanıt
    türkiyede kitkat 20b yazılımı çok kararlı değil şarj ve ısınma sorunu mevcut bu yazılımda ama 4.2.2 de bu tarz bir sorun yok
    bu ayarı biliyorum sorunu kendim çözdüm teşekkürler dostum numaraları istenmeyen numara olarak kaydediyor lakin numarasız mesajlara kelime tanıtarak engelleme yapabiliyor musuz bunu yaptım oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Arkadaşlar hayirlisiyla yarin siparis veriyorum telefonu ama hala alacagim yere karar veremedim.

Siyah 32gb istiyorum sizin bildiginiz güvenilir bi yer var mi? Ben N11 de 1299liraya buldum besken elektronik satıcı. Birde gittigidiylrda var 1229 Tl satici ismi ceppaket mobildeyim link veremedim ama hala karar veremedim

Aynen ben de bu konudan muzdaripim.

Orijinalden alıntı: Asibey68

Arkadaşlar oncelikle hayirli kandiller.tekrardan g2 32gb aldim kitkat en son surum yuklu Geldi bayagi akici ekran da duzeltilmis isik suzmeszi felanda yok tek bi sorun suan gozume carpti biraz fazla isiniyor gibi geldi cpu z diye bir program indirdim bazen 50 derece gosteriyor asphalt 7 heat oynarken sizce normal mi yoksa yenisini mi isteyim servisden simdiden tesekkurler

Ben bir keresinde telefonu en yuksek sicakliga ulastirmak icin cok kasmistim ancak 41.5 dereceyi gecememistim. Bence bir problem var. 50 derece inanilmaz bir deger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://github.com/goksenpasli
  • Beyler birde Şu Knock Code Özelligini Nerden ve nasıl etkinleştirebilecegim taradım aradım ama bulamadımm .))

Telefonuma cloudystock yükledim ama hard reset atamıyorum bootloop oldu telefon ne yapmam lazım?
  • Yux[H]ell!cA kullanıcısına yanıt
    Manowar hocam kolay değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 25 Mayıs 2014; 12:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecAA

Arkadaşlar Bu Factory Hard Reset Kitkattan Sonra Degişmiş Bir türlü halledemedim yardımcı olacak varmı plzzz :))

DÜn akşam bende çok aradım. eski tuş kombinasyonu ile aynı hard reset..
    Ayrıca 20D versiyonu 1.66gb olan versiyonda cnok code ve cnock on yok haberiniz olsun

quote:

Orijinalden alıntı: Münih

quote:

Arkadaşlar hayirlisiyla yarin siparis veriyorum telefonu ama hala alacagim yere karar veremedim.

Siyah 32gb istiyorum sizin bildiginiz güvenilir bi yer var mi? Ben N11 de 1299liraya buldum besken elektronik satıcı. Birde gittigidiylrda var 1229 Tl satici ismi ceppaket mobildeyim link veremedim ama hala karar veremedim

Aynen ben de bu konudan muzdaripim.

Hocam merhabalar.
    Ben N11'e güvendim + satıcının istatistiklerine baktım güvenilir geldi.Aldım n11'den 50 lira fazla verdim kafam rahat etsin.50 lira ucuz diye riske gerek yok.Gerçi o ceppaket isimli satıcının istasitstiğide %100 ama bilmiyorum N11 daha güvenli geldi.satıcıda öyle.

n11 den hangi satıcıdan ürünü aldıgını sorabilirmiyim?
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam Hard Resetide Benimkinde Var Cnock On Çok iyi bi kilit programı bence :))

Orijinalden alıntı: acura07

50 C ???

cok fazla ısınıyor.
    cleanmaster varsa kaldırın.

bır hard reset atın oyle verın servıse..

40 42 C oluyor bende genelde A8 oynarken.

Tesekkurler arkadaslar sabah gidip degistiririm yenisi ile burda oyle beklemeye gerek yok hemen yenisini veriyorlar cleanmaster da yuklemedim hic

Orijinalden alıntı: abdulkadirro

Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum.

Telefonuma cloudystock yükledim ama hard reset atamıyorum bootloop oldu telefon ne yapmam lazım?

Romu yeniden yuklemelisin

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • 
Sayfa: önceki 33773378337933803381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.