Şimdi Ara

LG G2 4.4 ROM NASIL ATILIR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu 5.0 çıktıktan 1 hafta kadar sonra güncelledim fakat o günden beri telefona şarj dayanmaz oldu rezillik çekiyorum bildirimler deseniz kötü internette baktım hiç bi yerde doğru düzgün bi bilgi yok telefona tekrar kitkat romu nasıl atarım acil yardım edin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende g2 yi 5.0 güncellemesi yaptım. şarz çok çabuk bitiyo. bende 4.4 e dönmek istiyorum.. ilk önce telefonu root yapıp sonra türkiye 4.4.2 romunu yüklemek gerekiyo. ama nasıl yapılacagını . dosyaları bulamadım :D
  • Ya valla telefonculara parayla yaptırmayı düşünüyorum

• Beyler sakın telefoncuyla falan ugrasmayin para kaptırmayın forumda konusu var lg nin sitesinden veya bu konulardan uygun 4.4.2 romu bulup indirin ve anlatilani ayni sekilde uygulayin olur yalniz her sey silinir ona dikkat edin lg flash tool ile yapacaksiniz ve cse flash secenegini kullanacaksiniz flash secerseniz acilmaz telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Beyler sakın telefoncuyla falan ugrasmayin para kaptırmayın forumda konusu var lg nin sitesinden veya bu konulardan uygun 4.4.2 romu bulup indirin ve anlatilani ayni sekilde uygulayin olur yalniz her sey silinir ona dikkat edin lg flash tool ile yapacaksiniz ve cse flash secenegini kullanacaksiniz flash secerseniz acilmaz telefon

Hocam konuyu forumda bulamadım link atabilirmisin aslında flash tool falan indirdim ama hiç bi yerde yüklemenin nasıl yapılacağına dair yeterli bilgi bulamadığım için cesaret edemedim

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450 burayi aynen uygulayın sıkıntı cıkmaz yalnız normal flash degil cse flash sececeksiniz ve telefon ilk aldığınız hale gelir yani her seyiniz silinir

• quote:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450 burayi aynen uygulayın sıkıntı cıkmaz yalnız normal flash degil cse flash sececeksiniz ve telefon ilk aldığınız hale gelir yani her seyiniz silinir

Çok sağolun yedekleme yaparım o zaman ilk başta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangoverr H kullanıcısına yanıt
    Ustam yapamazsan teamwier ile bağlanır hallederiz İnşallah sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ustam yapamazsan teamwier ile bağlanır hallederiz İnşallah sıkıntı yok

Aynen hocam bi deneyim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: hangoverr

quote:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450 burayi aynen uygulayın sıkıntı cıkmaz yalnız normal flash degil cse flash sececeksiniz ve telefon ilk aldığınız hale gelir yani her seyiniz silinir

Çok sağolun yedekleme yaparım o zaman ilk başta

Hocam lolipopda aldiginiz yedegi kitkata yukleyemeyebilirsiniz dikkatli olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.