Şimdi Ara

LG G2 32 gb aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerlendirme için teşekkürler .. :) Böyle değerlendirmeler istiyoruz işte...
    Diğer konulara baktığımda ben değerlendirme beklerken adamlar artistlik olsun diye siparişi verdim yarın kargoyla gelecek gibi yorumlar yapıp sayfa kalabalıklığı yapıyorlar
    diye düşünüyorum bu değerlendirme iyi oldu :)
  • ilk kez bi telefon için 'işte s2'den geçmeye değer' dedim. s2'yi s4'den bile daha çok seviyorum desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

ilk kez bi telefon için 'işte s2'den geçmeye değer' dedim. s2'yi s4'den bile daha çok seviyorum desem yeridir.

S2 yi bende sevmiştim, ama malum, devri kapandı artık, bu telefonu bir inceleyin derim :) kamerada yazılımsal problemler hariç, bir sıkıntı göremedim hocam, telefonun kamerası geç odaklanıyor, onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok, 4.3 güncellemesi ile telefonun durumu mükemmel olacak o kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Değerlendirme için teşekkürler .. :) Böyle değerlendirmeler istiyoruz işte...
    Diğer konulara baktığımda ben değerlendirme beklerken adamlar artistlik olsun diye siparişi verdim yarın kargoyla gelecek gibi yorumlar yapıp sayfa kalabalıklığı yapıyorlar

Kardeşim tek sıkıntı telefonun kamerasında, o da hiç önemli değil, sadece galaxy note 3 e göre biraz daha geç odaklanıyor, ki bu da sadece yazılımsal :) onun haricinde ois teknolojisiyle kamerası süper :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemanx

quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

Merhaba arkadaşlar, Teknosa'dan uzun zaman uğraşıp didinip aldığım 32 gb LG G2 nin önizlenimlerini paylaşmak istiyorum :)

Telefonun ekranı mükemmel, 424 ppi ekranı, kusursuz görüntü sağlıyor
    3000 mah bataryası fena şekilde iyi, note 2 den bu telefona geçtim, bana note 2 yi hiç aratmadı, bu telefona root ve rom özelleştirmeleriyle beraber şarjının 2 günü sıkıntısız çıkaracağını düşünüyorum
    32 gb versiyonunu aldım, 25 gb bize kalan kullanım, gayet yeterliydi benim için :)
    Antutu skoru 35 bin küsürdü, bu da fazlasıyla inanılmazdı
    Herhangi bir sıkıntı ölü pixel problemi yaşamadım
    Telefonun sesine ve kulaklığına kötü diyen arkadaşları anlamak mümkün değil, tek hoparlörüyle hd ses veriyor, tamam HTC One ayrı bir konu, onun kadar iyi olamaz, Htc nin bu telefondan tek üstün yanı boomsound hoparlörleridir arkadaşlar, gerisi lg ile ya eşittir, yada lg g2 daha iyidir.

telefonun her yerinde jilatin vardı, sökene kadar ne haller çektim, telefon baya özen gösterilerek paketlenmişti, bu da önemliydi benim için :)
    ısınma problemi yaşamadım, % 100 parlaklıkta realracing oyununu indiriyorken arka tarafta hafif bir ısınma oldu, ama kesinlikle rahatsız edici değildi
    Telefon 5.2 inç ekranıyla mükemmel bir şekilde ele oturuyor, büyük telefondan korkan arkadaşlar bu telefonu bir denesinler lütfen :)

Telefon incelemelerde kalın gibi görünüyor ama tam aksine, telefon ipincecik, hele köşelere yaklaştıkça 3 4 mm ye kadar düşüyor inceliği, 8.9 mm en kalın yeri :)

Arkadaşlar, hiç donma takılma yaşamadım, hiç bir problem yaşamadım, telefonu çok çok begendim, alan arkadaşlara hayırlı olsun, almayan arkadaşlarda küçük incelememden sonra belki fikirleri daha iyi oturur ve alırlar, bu telefon herkesde olmalı :) bencil davranmamalıyım, bu cihaz kusursuz :)

Son olarak kulaklıkları yüksek sesden daha çok, kaliteli ses veriyor, basslar tizler çok dengeli, midler mükemmel, rock'n roll yapmayacaksanız kulaklıklarda fazlasıyla işinizi görür :)

otg özelliği varmı mesela usb bellek görüyormu

Fat32 formatındaki hdd'leri bile görüyor.

• quote:

Merhaba arkadaşlar, Teknosa'dan uzun zaman uğraşıp didinip aldığım 32 gb LG G2 nin önizlenimlerini paylaşmak istiyorum :)

Telefonun ekranı mükemmel, 424 ppi ekranı, kusursuz görüntü sağlıyor
    3000 mah bataryası fena şekilde iyi, note 2 den bu telefona geçtim, bana note 2 yi hiç aratmadı, bu telefona root ve rom özelleştirmeleriyle beraber şarjının 2 günü sıkıntısız çıkaracağını düşünüyorum
    32 gb versiyonunu aldım, 25 gb bize kalan kullanım, gayet yeterliydi benim için :)
    Antutu skoru 35 bin küsürdü, bu da fazlasıyla inanılmazdı
    Herhangi bir sıkıntı ölü pixel problemi yaşamadım
    Telefonun sesine ve kulaklığına kötü diyen arkadaşları anlamak mümkün değil, tek hoparlörüyle hd ses veriyor, tamam HTC One ayrı bir konu, onun kadar iyi olamaz, Htc nin bu telefondan tek üstün yanı boomsound hoparlörleridir arkadaşlar, gerisi lg ile ya eşittir, yada lg g2 daha iyidir.

telefonun her yerinde jilatin vardı, sökene kadar ne haller çektim, telefon baya özen gösterilerek paketlenmişti, bu da önemliydi benim için :)
    ısınma problemi yaşamadım, % 100 parlaklıkta realracing oyununu indiriyorken arka tarafta hafif bir ısınma oldu, ama kesinlikle rahatsız edici değildi
    Telefon 5.2 inç ekranıyla mükemmel bir şekilde ele oturuyor, büyük telefondan korkan arkadaşlar bu telefonu bir denesinler lütfen :)

Telefon incelemelerde kalın gibi görünüyor ama tam aksine, telefon ipincecik, hele köşelere yaklaştıkça 3 4 mm ye kadar düşüyor inceliği, 8.9 mm en kalın yeri :)

Arkadaşlar, hiç donma takılma yaşamadım, hiç bir problem yaşamadım, telefonu çok çok begendim, alan arkadaşlara hayırlı olsun, almayan arkadaşlarda küçük incelememden sonra belki fikirleri daha iyi oturur ve alırlar, bu telefon herkesde olmalı :) bencil davranmamalıyım, bu cihaz kusursuz :)

Son olarak kulaklıkları yüksek sesden daha çok, kaliteli ses veriyor, basslar tizler çok dengeli, midler mükemmel, rock'n roll yapmayacaksanız kulaklıklarda fazlasıyla işinizi görür :)

Hocam öncelikle telefon hayırlı olsun. Hayırlı günlerde kullanın inşallah. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Değerlendirme için teşekkürler .. :) Böyle değerlendirmeler istiyoruz işte...

Kardeşim tek sıkıntı telefonun kamerasında, o da hiç önemli değil, sadece galaxy note 3 e göre biraz daha geç odaklanıyor, ki bu da sadece yazılımsal :) onun haricinde ois teknolojisiyle kamerası süper :)

Zaten mükemmele yakın olan G2 iyi bir güncellemeyle daha da mükemmel yapılabilir. Umarım bu tür şeyleri düzenlerler sonuçta akıllı telefonlarda yazılımda çok çok önemli bir unsur. :)

• forumda bir arkadaş..(bu başlıkta) kasa gıcırdaması yüzünden sattım diyordu(zanbay)
    sizde durum nası genel bir sorunmu acaba....?
  • 32GB olanı teknosa dışında nerede satılıyor?
  • Radyo programı var mı? Radyo dinleyebiliyor musunuz?
  • Ahize sesi nasıl dşarda telefon görüşmesi yaptığınızda karşı tarafın sesini rahat anlayabiliyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

forumda bir arkadaş..(bu başlıkta) kasa gıcırdaması yüzünden sattım diyordu(zanbay)
    sizde durum nası genel bir sorunmu acaba....?

Bendede Boyle Bi sikinti var ama kafaya takilacak bi boyutta degil kilif ile boyle bi sikinti ortadan kalkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

Ahize sesi nasıl dşarda telefon görüşmesi yaptığınızda karşı tarafın sesini rahat anlayabiliyomusunuz?

Bende Boyle bi sikinti yok ama operator ve cografi konumada.bagli

• quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Radyo programı var mı? Radyo dinleyebiliyor musunuz?

Cihazda radyo malesef yok dilerseniz ingiltere romu kurarak radyoyu aktif hale getire bilirsiniz daha fazla bilgi icin Lg g2 ana konuya bakabilirsiniz

• Hayırlı olsun. Dediğiniz gibi deli telefon

• Vodafone'a 32 GB düşmedi daha. 32 istiyorum ama gelir mi gelmez mi düşünüyorum. Siyah istiyorum ama bakalım. Klavye t9 deneyimleriniz nedir ne değildir beğendiniz mi?
  • Fx-7 F kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun telefonunuz note 2 kullandiniz bundan once sanirim bende yaklasik bir senedir note 2 kullaniyorum alt tarafta kapasitif tuslarin olmamasina alisabildiniz mi

• ganeja kullanıcısına yanıt
    bende böyle bir şey yok hocam, tabi o satan arkadaş kasayı nasıl gıcırdatmış o ayrı bir şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilayveren

hayirli olsun telefonunuz note 2 kullandiniz bundan once sanirim bende yaklasik bir senedir note 2 kullaniyorum alt tarafta kapasitif tuslarin olmamasina alisabildiniz mi

Alışmak zor oldu, aslında hala tam alışamadım, ama bu şekilde işlevler daha da artmış, sonuçta ekran üstündeki dokunmatik sensörlerin hassasiyeti o tuşlara da etki etmiş, işlevleri kapasitif tuşlardan daha fazla

özet : alışamadım daha tam, ama sadece alışamadım, yoksa sevdim, hemde fazlasıyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Vodafone'a 32 GB düşmedi daha. 32 istiyorum ama gelir mi gelmez mi düşünüyorum. Siyah istiyorum ama bakalım. Klavye t9 deneyimleriniz nedir ne değildir beğendiniz mi?

Klavyesini pek beğenmedim açıkçası :( bu benim kişisel görüşüm, siz beğenebilirsiniz sanırım, samsung un klavyesi daha iyiydi :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.