Şimdi Ara

LG G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 siparişi vereceğim ama rengine ve kaç GB lik karar veremedim. acaba hangisini tercih etmeliyim yardımmm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyq -- 28 Eylül 2013; 16:06:21 >

• siyah kesinlikle ekranla çerçeve ayırt edilmiyor çok güzel görünüyor o yüzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

siyah kesinlikle ekranla çerçeve ayırt edilmiyor çok güzel görünüyor o yüzden..

evet onu bende fark ettim ama beyazda çok şık görünüyor. siyah mı son kararınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyq

quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

siyah kesinlikle ekranla çerçeve ayırt edilmiyor çok güzel görünüyor o yüzden..

evet onu bende fark ettim ama beyazda çok şık görünüyor. siyah mı son kararınız?

evet beyazda şık ama siyah çok daha alımlı duruyor ben alacak olsam kesin siyahı tercih ederdim.
  • bende bu telefondan almayı düşünüyorumda türkiyede satışa sunuldumu ? nerden alabiliriz bilgilendirirmisin? bu arada ben siyah alcam şahsen
  • bende almayı dusunuyorum kardes sen nerden sıparıs verıceksın bızıde bılgılendırırmısın ? alabılırsem beyaz almayı dusunuyorum sıyahta cok guzel fakat beyaz bence daha sık duruyo..
  • Ben teknosa ya haber bıraktm. Geldiginde haber verin diye. Beyaz bana gorede çok hoş ama ekranla çerçeve arası boşluk olduğundan siyah mi alsam diyorum. Ama her tanıtımda siyah rengi tanıtılıyor.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mustyq M kullanıcısına yanıt
    ekran çerçeve arası boşluk var evet ama bu boşluk samsung s4,s3,s2 beyaz renk olanların hepsinde vardı s2 ve s3 kullandım hiç sorun olmadı doğrusu ve hiçte kotu durmuyordu aklına beyaz yattıysa beyaz al bence.. teknosa da bi tarih verdiler mi peki en geç ne zaman gelir bende sordum burda bi çok yere ama hiç kesin tarih yok.. bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
  • Kesin tarih yok ama eylül ayı sonu gibi gelecek. Aslında G Pro alicaktim madem bekledim G2 alıyım diyorum.

• Bence beyaz almalısın.
  • Sanki beyaz alacak gibiyim. :)

Doğru olanı yaparsın. Beyaz her telefonda çok güzel duruyor.
  • beyazın farkı oluyor
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyordum fakat 2 Gb ramden kullanıcıya kalan ramin 322 mb olduğunu görünce şaşırdım bir an Benim Arc S de bile 220 mb ram var boşta

LG G2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutomotiveEngineer16 -- 20 Eylül 2013; 14:55:53 >
  • bi yanlışın var hocam. böyle olamaz yani
    GsmArena incelemesinde böyle gözüküyor
  • Sanmıyorum. LG gibi bi firma bu hatayi yapmış olamaz. Cihazlara göre farklılık gösterebiliyor.

• Mağazalara gelsin,özellikle Turkcell'e (evimin dibinde ) gidip alıcam hemen ..
  • giriş fiyatı 1599 tl. takdir ettim. s3 ile vedalasmayı 3 aydır düsünüyorum g2 time :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.