Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Piksel parlaması nedir hocam?
    Ölü pikselden farklı bir şey mi?

3 yerde beyaz bi ışık parlamaya başladı oyuzden o şekilde yazdım. Garantinin bitimine 12 gün kala ücret iadesi aldım buarada;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş hocam. 12 gün sonra olsa canın sıkılırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root ve twrp işlemi için hangi yöntemi kullanıyorsunuz?XDA'da one click root kullanan bir rehber buldum ancak işe yaramadı.
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Valla çok uzun süre oldu, tableti eşime verdim o kullanıyor.

önceki sayfalarda daha önce açıklamıştım sanırım.
    offline bir recovery yazılımı ile eski sürüme düşülüp root atıp adrianom roma geçtim orda kaldım, aylardır o şekilde kullanıyor eşim.
    lollipop da iseniz root yoksa sürüm düşürmeniz gerekiyor.
  • Lollipopta kingorootun apk versiyonuyla root oluyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olasılıksız... -- 7 Ocak 2017; 12:1:7 >
  • telefonun mutasyone uğramış hali gibi geldi ilk bakınca
  • Ekran dokunmatik hassasiyeti gitti ekran değişimi ne kadar tutar elden tavsiye edeceğiniz yer var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

Ekran dokunmatik hassasiyeti gitti ekran değişimi ne kadar tutar elden tavsiye edeceğiniz yer var mı

Değiştirecek ekran bulabilir misin bilmiyorum, tablet bile zor bulunuyordu çıktığından beri. Benim ekranda ufak bir yerde pixel hataları var. Geçen sene telefon için gittiğim LG servisinde sormuştum, model numarasıyla arayın bakalım ekran var mı stoklarda ama olduğunu sanmıyorum demişti eleman. Ben de aramadım rahatsız etmediği için.
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Cihaz resetledikten sonra çalıştı ama ekran gitti gidecek şimdilik idare ediyor teşekkür ederim yardımızn için
  • Arkadaşlar cihazım brick oldu açılmıyor.Sürekli Lg logosunda kalıyor ve bazen şarj oluyor gibi görünüyor ama yine de açılmıyor.Download moduna da bir türlü alamadım.Hard brick denilen olay oldu sanırım.Usb jig denedim ondan da sonuç alamadım.Jig başka cihazlarda çaılışıyor denedim bu arada.Pc de tanımıyor cihazı.Yardımcı olabilecek birisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Demirören -- 6 Mart 2017; 23:38:12 >
  • Cihaza bu custom ROM'u yukledim. 2 gundur kullaniyorum ve memnun kaldim.

https://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/lineage-os-14-1-t3538884
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    Bende yaklaşık bir hafta önce kurdum pek kurcalama fırsatım olmadı ama gayet güzel bir rom...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıçta secure boot ekranında kalıyor böyle bir mesaj alıyorum rootlarım twrp yüklerken okdu. Lollipop sürümüne. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

• Evdeki diğer bilgisayar ve telefonlardan İnternete sorunsuz girerken tablette ara ara kopmalar oluyor. Garantisi de doldu servise vermeli miyim sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard reset atin ve deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablet rootluydu. Fabrika ayarlarına döndürürken yedeğini almadım işletim sistemini de sildi. Androidi de sildi yani.
    Nasıl tamir edebilirim ? Rom yüklemeye çalıştım ama sanırım beceremedim. Gönderebileceğim bildiğiniz bir yer yada basit anlatımla gösteren rom yükleme linki var mı ?
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım. Nasıl? Performansından memnun kaldınız mı uzun süreli kullanımda?
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki sorumu size de sorayım :)
  • ozgboy kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Notificationlar uyku konumundayken dusmuyordu, ekrani acinca hepai birden geliyordu ben de silip son official surumu yukledim.

• Merhaba arkadaşlar, tabletim baya yavaşladığı için yeni yazılım yüklemek istiyorum yalnız bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum g pad için internette arastırma yaptım bulamadum yardımcı olur musunuz
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.