Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
32
Favori
47.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyur hocam nasıl yükleneceği,konu sahibi arkadaş silmiş nedense...Ben paylaşayım bari

Lolipop yükleme veya Son sürüm Kitkata geri dönme

Gerekli dosyalar;
    1- LGUnitedMobileDriver
    http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425

2- LG Flash Tool 2014
    http://www.mediafire.com/download/fwrcd3pdj0svjtb/LG_Flash_Tool_2014.zip

3- Lolipop Son sürüm : V40020a_00.kdz
    http://pkg02.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW22HHE0329VAC6BA730Y4O/V40020a_00.kdz
    Kitkat Son Sürüm : V40010d_00.kdz
    http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW330206432109876543213/V40010d_00.kdz

Yükleme;
    Tabletin pili en az %80 dolu olsun. Mümkünse dizüstü bilgisayardan yükleyin. Tableti sıfırlamadan da yükleyebilirsiniz fakat önemli bir güncelleme -OS yükseltmesi- olduğu için sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Yükleme öncesi hard reset yapmanız önerilir.

1- LGUnitedMobileDriver kurulumunu yapın,

2- LG Flash Tool 2014.zip dosyasını klasöre çıkartın,

3- Aynı klasörün içerisine indirdiğiniz V40020a_00.kdz veya V40010d_00.kdz dosyasını yapıştırın,

4- Tableti kapatıyoruz, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarımıza bağlıyoruz. Tabletimiz Download Mode da açılacaktır,

5- LG Flash Tool 2014.exe programını yönetici olarak çalıştırın,Phone Mode:Emergency ve 3GQCT seçin,indirdiğimiz kdz dosyasını gösterin, Normal Flash Butonuna tıklayın.

6- Açılan pencerede Start butonuna tıklayın,

7- Yeni açılan pencere de OK e basıyoruz.

8-Yükleme işlemi başlayacaktır. Tamamlandığında Tablet açılacaktır ama Lg Mobile Support Tool %100 olup EXİT yazısı çıkmasını bekleyin. İşlem tamamlandığında kabloyu çekin.

9- Tablette açılışta sorun yaşanırsa Hard Reset gerekli.
    Hard reset içinde
    -Tableti kapat
    -Ses azaltma tuşuna basılı tut
    -Power tusuna da basmaya basla
    -Lg logosu görününce power tuşundan parmağını kaldır tekrar bas ( basılı tut ) bu arada ses azaltma tusuna hala basıyorsun
    -Factory reset ekranı gelicek,ses tuslarıyla yes e gel,power tusuyla onayla

@1myst yazmıştı üzerine eklemeler yaparak tekrar yayınlıyorum izniyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 30 Nisan 2015; 23:17:40 >

• Merhabalar.
    Lg gpad v400 cihazim icin 2 Nisan' da vermis oldugum kilif geldi. 28 gun surdu elime ulasmasi.

Kilifa gelecek olursak mıknatıssız bir model olsun diye bunu aldim ama kilifin kapaginin icinde ve kenarinda miknatis varmis. Neyse cihaza zarar vermedi suana kadar o yuzden pek sorun teskil etmiyor. Note3 de miknatisli kilif cihaza zarar veriyordu ve spen calismasini engelliyordu o yuzden miknatissiz kikif tercih etmistim.

Kilif arkaya katlanip stand haline gelince katlanan kisimlarda da miknatis var ve stand hic bir sekilde seklini bozmuyor. Arkaya küt diye düsmüyor.

Kamera ve hoparlör ızgaralarinin bulundugu kisimlardaki cerceveler sert plastik ve disariya cikintili. Koseden koseye sert plastik var. Arka kismi deri gorunumlu plastik.

Yaninda otg kablo/kalem/ekran koruyucu ve ekran silme bezi geliyor.

Kalem bildigimiz ici bos demirden yapilma bir kalem.

Otg de sunu fark ettim cihazin %100 sarji varken otg kabloyu bagladigimda sarj oluyor gosterdi. Sonra sarj %100 den dusunce sarj gostergesi duzelti ve otg baglandi dedi. Yani otg calisiyor.

Buraya tıklayınız. Lg gpad v400 Case.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,kılıf güzelmiş bende almayı düşünüyordum bunun gibi birşey baya beğendim,bende alırım herhalde

Birde OTG olayı çalışıyor yani değilmi? Flash disk vs bağlayabiliyoruz ve sorun yok okumada filan?

Orijinalden alıntı: XnetaS

Hayırlı olsun hocam,kılıf güzelmiş bende almayı düşünüyordum bunun gibi birşey baya beğendim,bende alırım herhalde

Birde OTG olayı çalışıyor yani değilmi? Flash disk vs bağlayabiliyoruz ve sorun yok okumada filan?

Evet hocam, otg kablo çalışıyor.

Sorun şu idi. Tableti şarjdan çektim ve %100 şarjı var idi. Daha sonra otg kabloyu taktığımda tablet hâla şarj oluyor gözuküyordu. Pil ikonun da şarjda olduğu gibi şimşek işareti cikiyordu. Ama sonra tableti biraz kullandim ve %100 den dusurdum tekrar otg kabloyu baglayinca normal bir sekilde taktigim aygitlari algiladi.

Ek olarak otg kabloya fazla umut vermeyin hocam cok dandik. Usb giris yeri cok sert. Takacaginiz aygitin usb ni zorlamaniz gerekiyor.
    Birde sadece mouse bagladim ama klavye ve mouse bagli olarak gordu

Zaman bulursam video cekerim hocam :)

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930

• Lg v400 arıyorum arkadaşlar daha önce 290 TL den alıp kullanıp satmıştım temiz arızasız full kutulu olmalı fiyatı da belirtirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    - Egea Cross 1.4 Urban Orman Yeşili -
  • Bizim tabletin arka kapak kaplaması ne tür bir malzemeden yapılmış acaba?
    Ele verdiği hissiyat ve sağlamlığı çok güzel.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Cihaz çok nadir olsa da şarja takınca yavaş şarj ibaresi çıkıyorum tekrar çıkarıp takınca düzeliyor.Yavaş şarjda süper yavaş doluyor sizde oldumu hiç bu yada nedir bilen varmı

• Cihazdan genel olarak memnunum aslında bataryası ve stabilitesi iyi camera ve hafıza daha iyi olmalıydı, ancak yine de 250 tlye alınabilecek en iyi cihaz. Siyah renk piksellerinde lokal olarak bozulma başladı giderek büyüyor yurtdışına çıkıp dönüşte servise verecem böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Değirmen Boğaz -- 10 Mayıs 2015; 0:29:13 >

Orijinalden alıntı: Değirmen Boğaz

Beyler güncelleme geldi de ben halen 4.4 te devam ediyorum ne diyosunuz güncellemeli mi sizce?

Güncelle sonra hard reset at, tablet sorunsuz stabil ve seri şuan hocam. Kesinlikle lolipop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 10 Mayıs 2015; 8:43:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    stabilliği çok sürmez, sürekli hard reset atmak zorunda kalacaksın.
  • Senin için üzgünüm ama stabilite zamanla kendini kaybedebilecek birşey değil, senin bahsettiğin ancak şişme olabilir ki bu her adroid cihazda var. normalde senelik hard reset atılmalı bence her androide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 10 Mayıs 2015; 16:21:09 >

• Yanliz soyle bir durum var lolipop a gectim daha sonra kitkata geti dondum eskiden crome da falan kitlenmeler yadamazdim simdi arada tekliyor cihaz resmen acaba dondugum kitkatdami sorun var

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.