Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Topkapı vatandan beyaz renk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Topkapı vatandan beyaz renk.

Hayırlı olsun hocam. Bende alicam ama memo pad he 7 176c ile arasında kaldım. Sizce hangisini neden almalıyım hocam

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Kameradan beklentin yoksa kesinlikle gpad diyorum ben.Cihazın stabilitesi çok tatminkar pilde çok başarılı ...7 saatlik ekran açık süresi var şuan yoğun kullanım(full internet, video, oyun) %50 ye anca düştü batarya.
    Ben f/p olarak gpad diyorum.

• quote:

Kameradan beklentin yoksa kesinlikle gpad diyorum ben.Cihazın stabilitesi çok tatminkar pilde çok başarılı ...7 saatlik ekran açık süresi var şuan yoğun kullanım(full internet, video, oyun) %50 ye anca düştü batarya.
    Ben f/p olarak gpad diyorum.

Hocam kamera ile isim olmaz. On kamera var mi ki LG de? Bir de performans olarak hangisi daha iyidir

LG gpad'in ön kamerası 1.3mp
    Performans olarak memopad daha iyi. Ben 2 tableti de kullanmadım ama mağazada inceleme fırsatı oldu.
    Ancak LG gpad 250 lira, memopad 400 lira
    Karar senin, her 2si de fiyatına göre çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Performans olarak emin degilim ama asus önde duruyor kagıt üzerinde ama kafa yorcak bir durum değil. Net, oyun işini görecektir gpad..
    Ön kamera var lg de.

• Benide ekleyin, güzel cihaz, şükür ürün sorunsuz ve sağlam çıktı. Uygulamaları general mobile discovery deki gibi hafıza kartına kurma ve taşıma mümkünmü. Bununla ilgili durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 25 Ocak 2015; 13:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

LG gpad'in ön kamerası 1.3mp
    Performans olarak memopad daha iyi. Ben 2 tableti de kullanmadım ama mağazada inceleme fırsatı oldu.
    Ancak LG gpad 250 lira, memopad 400 lira
    Karar senin, her 2si de fiyatına göre çok iyi.

Hocam peki sizce hangisini almalıyım.

• quote:

Performans olarak emin degilim ama asus önde duruyor kagıt üzerinde ama kafa yorcak bir durum değil. Net, oyun işini görecektir gpad..
    Ön kamera var lg de.

Tamam hocam saolsun. LG daha yakin gibi bana
  • hidden kullanıcısına yanıt
    Pc başına geçince listede olmayan arkaşların hepsini ekleyecem .
    Hafıza kartına taşıma root ile mümkün arkadşlar menüden ne kadar taşınabiliyor diye göstersede uygulamanın ufak bir bölümü taşınabiliyor

• Cihaz çok stabil ve samsung gibi gereksiz programlarla dolu değil kumanda olma özelliği çok güzel.Ledtv tüplü tv hepsinde kanalları tabletten değiştirebiliyorsunuz.Şarjı çok iyi gidiyor.Sesi iyi flash bellek bağlanıyor.Yanında verilen kılıf çok kaliteli en az 50tldir diye düşünüyorum tablet 200tl gibi bir fiyata geliyor tablet kutusunun içerisinde adaptör usb kablosu garanti belgesi ve tablet var.

• Merhaba arkadaşlar cihazın android sürümü nedir ve şuan güncelleme geliyor mu?

• yakuza07 Y kullanıcısına yanıt
    Kitkat (4.4.2)
    Lolipop geleceğini zannetmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Benide ekleyin, güzel cihaz, şükür ürün sorunsuz ve sağlam çıktı. Uygulamaları general mobile discovery deki gibi hafıza kartına kurma ve taşıma mümkünmü. Bununla ilgili durum nedir?

Ben cihazı aldığım gün rootladım bütün uygulamalar su an karta atılabiliyor.Rootsuz ne yazik ki android sürümü izin vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatay dikey 360 derece dönen kılıf(beyaz siyah renk)+ekran koruyucusu ve dokunmatik kalem bir arada satılıyor.

http://m.gittigidiyor.com/urun/133956114

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Benide ekleyin, güzel cihaz, şükür ürün sorunsuz ve sağlam çıktı. Uygulamaları general mobile discovery deki gibi hafıza kartına kurma ve taşıma mümkünmü. Bununla ilgili durum nedir?

Ben cihazı aldığım gün rootladım bütün uygulamalar su an karta atılabiliyor.Rootsuz ne yazik ki android sürümü izin vermiyor.

Rootsuz çoğu uygulama hafıza kartına taşınabiliyor.Rootu nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

Kadıköy`de bu kılıfın aynısını buldum, 25 lira dediler, 20 liraya aldım.
    Yanında verilen hediye kılıfa göre,stand özelliği daha sağlam ve sabit duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Ocak 2015; 19:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Bu cihazdan once gpad 8.3 kullaniyordum onun tiklayarak acilmasi cok daha hassazdi bunda okadar digil herzaman uyanmiyo uykudan tikladiginda yandan acmak zorunda kaliyosun

İki defa aynı noktaya hafifçe tıklayınca hemen açılıyor. Aynı nokta olması hassasiyeti var sadece..
    Batarya performansı, 8.3 inç ekranlı modelinden biraz daha iyi, 2-2,5 saat fazla dayanıyor. Arkadaşımda da 8.3 var, fiyat uygun olunca bir tane de 7.0 satın almış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Ocak 2015; 19:28:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

link okunmuyor

http://tr.aliexpress.com/item/colorful-360-Rotating-PU-Leather-Stand-Smart-Case-Cover-For-LG-G-pad-7-0-V400/2015484402.html

Kaç günde gelir ücretsiz kargo mu?güvenilir mi?

20-25 günde ptt kargo ile adrese geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

Kadıköy`de bu kılıfın aynısını buldum, 25özelliği dahadiler 20 liraya aldım.
    Yanında verilen hediye kılıfa göre,stand özelliği daha iyi..

Ekran koruyucu ne kadar?
    Tabletin yanında gönderilen kılıf çok kaliteli ve güzel fakat bana yatay ayakta durabilen kılıf lazımdı sizin aldığınız kılıf düşmeden yatay veya dik durabiliyor mu ekran koruyucu bulabildiniz mi?45lira kargo dahil kılıf ekran koruyucu ve dokunmatik kalemle iyi bir fiyat gibi zaten satan kişi sayısıda çok az internette kılıfları.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.