Şimdi Ara

LG G FLEX Alınır mı? Kullananlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11.com ve ya gittigidiyordan Lg G Flex almayı düşünüyorum 1500 Tl gibi bir fiyatı var. İletişime geçtim ürünlerin imei kaydı var 2 yıl servis garantili o siteden alanlarda da bir sıkıntı olmamış. Sonuç olarak Lg G Flex almayı düşünüyorum ama diğer yandan G2 mi alsam diyorum,ekran büyüklüğü beni rahatsız etmez elim küçük sayılmaz dış görüntü olarak güzel görünüyor. Kullananlar bir yorum atarsa sevinirim öneri olarak,teşekkürler

• Esercan14 kullanıcısına yanıt
    hocam kullananların bir sıkıntısı yok ama sen yinede g flex kullananlar kulübü ne bi sor kullanıcılar ordan cevap verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gg de 1369 satan var, büyük ekranı nedeniyle siparişte bulundum.akşama kadar masa üstünde duracağı için cepte taşıma gibi sorunum olmayacak.Boyutları nedeniyle iyi düşünün, dünyanın en iyi telefonu da olsa çok gezen ve cepte taşıyacak kişiler için ayrı bir işkence olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 8 Haziran 2014; 21:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone-18

gg de 1369 satan var, büyük ekranı nedeniyle siparişte bulundum.akşama kadar masa üstünde duracağı için cepte taşıma gibi sorunum olmayacak.Boyutları nedeniyle iyi düşünün, dünyanın en iyi telefonu da olsa çok gezen ve cepte taşıyacak kişiler için ayrı bir işkence olur...

hocam ödemeyi nasıl yaptınız? Taksit mi peşin mi?
  • Aynen bende g flex almayı düşünüyorum ekran ve kamera g2 ye gore nasıl yan yana goren deneyen var mı acaba ana konusu cok hareketsiz kullananlar pek yazmıyor hiç sorun yok galiba :) ne güzel güneşte ekran gorunurlugu nasil acaba ve kamera? Kullanan Arkadaşlar yazsa güzel olur

• bizdeuygundan bende aldım biraz önce sipariş geçtim, yarın elimde olacak 1489 TL delta servis garantili bundan iyisi şamda kayısı :)

birde 15 tl kapıda ödeme ücreti vardı totalde 1504 tl ödeyeceğim.
  • donanım zaten ıyı tasarım orıjınal,hosuna gıdıyorsa alınır tabıkı,s4e bıle dıscoverye bıle para verıpalanlar var,G flex tabıkı alınıp kullanılır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon ve tv alma girişimlerim sorunlu olur. doğruyu bulana kadar devamlı değiştiririm. lg flexi ise çok beğendim, uzun bir süre kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 12 Haziran 2014; 20:25:43 >
  • Hayırlısı ile bizimki de bir gelseydi bakalım yarın kargoya verileceği söylendi cepport tarafından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Hayırlısı ile bizimki de bir gelseydi bakalım yarın kargoya verileceği söylendi cepport tarafından..

KEŞKE bizdeuygun.com dan alsaydınız ben dün aldım bugün elimde hemde kapıda ödeme ile ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Hayırlısı ile bizimki de bir gelseydi bakalım yarın kargoya verileceği söylendi cepport tarafından..

KEŞKE bizdeuygun.com dan alsaydınız ben dün aldım bugün elimde hemde kapıda ödeme ile ;)

iyi de hocam siz 1500e almışını< ben 1130 ve ikisi de ithalat garantili;)
    400 tl için beklerim
  • Bugün kargoya verildi söz verildiği gibi inşallah üründe de sorun yaşamayız:)
  • Ben az da olsa kullandım teknoloji marketinde.Ben G2 kullanıyorum 180p ekrana alışınca G Flexteki 720p ekran biraz soluk kalıyor.

• Alınabilir bir telefon

• Mng kargo yine farkini gosterdi :)suan xihazdan yaziyorum olu piksel vb. Birsey yok ben cok bgendim ekranin ic bukey olmasi cok hos. Insallah 3d teknoloji gelir bu telefonda cok guzel film izlenir..

• Urunun degisimi icin sorun bildirdim cunku kasasi acilmis gibi duruyor, sag taraf cerceve ile kapak birlesme yerinde hafif birb bosluk ve ezik var. Full jelatinli geldi ama orasi neden oyle anlayamadim. Cayma hakki ile sorun bildirdim bakalim gelismeleri yazacagim..

• Konuyu takip ediyorum umarım sonuç istediğiniz gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: OrqaNn

Konuyu takip ediyorum umarım sonuç istediğiniz gibi olur

Iade merkezinde mesaj attim bajalim dedim cayma hakki altinda iade edeceğim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 16 Haziran 2014; 11:09:52 >
  • quote:

Urunun degisimi icin sorun bildirdim cunku kasasi acilmis gibi duruyor, sag taraf cerceve ile kapak birlesme yerinde hafif birb bosluk ve ezik var. Full jelatinli geldi ama orasi neden oyle anlayamadim. Cayma hakki ile sorun bildirdim bakalim gelismeleri yazacagim..

biz buna ucuz etin yahnisi diyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

iyi de hocam siz 1500e almışını< ben 1130 ve ikisi de ithalat garantili;)
    400 tl için beklerim

Nasıl o fiyata geldi hocam?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.