Şimdi Ara

LG G FLEX Alınır mı? Kullananlar içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Urunun degisimi icin sorun bildirdim cunku kasasi acilmis gibi duruyor, sag taraf cerceve ile kapak birlesme yerinde hafif birb bosluk ve ezik var. Full jelatinli geldi ama orasi neden oyle anlayamadim. Cayma hakki ile sorun bildirdim bakalim gelismeleri yazacagim..

biz buna ucuz etin yahnisi diyoruz

Buna katilmiyorum hocam neden derseniz ben bugune kadar 5 telefon aldim 5i de sorunluydu ve bu haricinde hepsi dist. Garabtili kendi fiyatlarindanda, dokunmatik arizaliydi biri, digeri trackpad, digeri hoparlor, digeri mikrofon bu da boyle :) belki ben cok dikkat ediyorum normal kullanici takilmaz bAzi seylere.

Siz delta garabtili aldiniz, gg.da 1470 tl idi ve kampanyalalrla o da 1230a geliyordu cok bir fark yok arada. Biraz sans isi iste.. biz uc kisi aldik tek benimki sorunlu oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Hayırlısı ile bizimki de bir gelseydi bakalım yarın kargoya verileceği söylendi cepport tarafından..

KEŞKE bizdeuygun.com dan alsaydınız ben dün aldım bugün elimde hemde kapıda ödeme ile ;)

iyi de hocam siz 1500e almışını< ben 1130 ve ikisi de ithalat garantili;)
    400 tl için beklerim

Nasıl o fiyata geldi hocam?

Gittigidiyor indirm kampanyasi var %10, bonus var 100tl, avantajix 20 kusur tl. Toplayinca 1100e geliyor ama ben ceki de 30r tlye aldigimdan 1130;)

Birsey alacaksaniz daima gittigidiyor gibi sitekerden alin. Normal siteden alsaniz adam paranizi iade etmeyebilir mahkeme mahkeme ugrasirsiniz.

Gg.da ise paraniz zamabninda mudahelenizle geri gelir eger satici sorunlu lisveris diye dusunuyorsa mahkeme ile ugrasan taraf olur siz degil..

• Ekran büyüklüğüne alışabilirsin ama kavisli yapı bir süre sonra sıkacaktır.

Yatay konumda iki el ile tutuşta sorun olmaz fakat tek elle kullanımda beni rahatsız edecektir.
    Ben de bi heves ettim de vazgeçtim almaktan.

• Ekran büyüklüğüne ve kavisli yapısına alisiyorsun, batarya omru onemli bir etken oldu benim icin, lg nin program destegi guzel ve faydalı özellikler eklemişler.
    Alacak olan arkadaslara lg g flex i tavsiye ederim,2aydır sikilmadan kullaniyorum ve gayet memnunum telefondan.

• bende aşırı memnunun kısık aydınlıkta ekranın biraz fatklı görünmesi dışında dort dortluk cihazzz buyrun sarj sürem 2 gün oldu ekran süresine bakın 7 saat ekran sürem var full 3g açık

• 4.4te mi sarjiniz o sekilde 4.2de mi peki?

• Satixiyla gorustum urunu taraflarina gondermemi soyledi, kontrol edilecegini ve ona gore onay verilecegini soyledi. Ellerinde baska g flex yokmus o yuzden para iadem yapilacak. Bende de şans olsa..

G flex hakkındaki izlenimlerim: Bataryası gayet iyi. otomatik aydınlatmada 7 saat ekran süresi aldım.
    Ekran tam parlaklıkta iken telefonun ekran üst ve arka kamera bölgesi ısınıyor rahatsız edici derecede.
    Arayüzü ve kullanım kolaylığı harika. Bir şeyler okurken falan kavisli olması derinlik hissi veriyor çok güzel oluyor.
    Hoparlörün arkada olması g2'deki gibi kullanım sorunu yaşatmıyor. Onda altta olduğu için sürekli elimle kapatıyordum.
    En kötü yani grenli ekranı, özellikle ekran ışığını kasınca kötü oluyor ekran alt kısmı beyaz sayfalarda mavimsiz görünüyor. Işığı açarsanız bu yok oluyor ama işte bu sefer de ısınıyor ve batarya hızlı gidiyor..

Sanırım tekrar g flex alamayacağım çünkü stokta yok.
    g2 mi g flex mi?
    Tabii ki g flex..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 16 Haziran 2014; 9:20:15 >

• Arkadaşım sen sorunlu cihaz almışsın, burada cihazı kötülüyor gibisin, yanlış algı olmasın sakın. . Benimde var g flex ve dediklerin çok şükür bende yok. Cihazda ısınma olayı demişsin, ısınma olayı olmayan cihaz varmı üstelik 4k kayıtta note 3 e el değmiyor bununda ısınması normal. ekran olarakta parlaklık düşünce renk kalitesi düşüyor ama en parlakta kullanıyorum ve on saate yakın oyun oynadım ekranda herhangi bir yerinde ısınma vs olmadı. 3g açık 10 saate yakın oyun ve 45 saat batarya performansı aldım. htc veya samsunK ta bu süreyi alman hayal. Elektronik halen ülkemizde şans işi, kimisinin cihaz sorunlu kiminde ise sorun olmuyor. İnşallah gönlüne göre bir cihaz denk gelir. Para iadesi olmasına senin adına sevindim. Bu yazdıklarımıda yanlış anlamayasın, öyle bir yazmışsınki cihazı öldürmüşsün resmen. Yanlış intiba oluşmaması adına bende yazayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet0178

Arkadaşım sen sorunlu cihaz almışsın, burada cihazı kötülüyor gibisin, yanlış algı olmasın sakın. . Benimde var g flex ve dediklerin çok şükür bende yok. Cihazda ısınma olayı demişsin, ısınma olayı olmayan cihaz varmı üstelik 4k kayıtta note 3 e el değmiyor bununda ısınması normal. ekran olarakta parlaklık düşünce renk kalitesi düşüyor ama en parlakta kullanıyorum ve on saate yakın oyun oynadım ekranda herhangi bir yerinde ısınma vs olmadı. 3g açık 10 saate yakın oyun ve 45 saat batarya performansı aldım. htc veya samsunK ta bu süreyi alman hayal. Elektronik halen ülkemizde şans işi, kimisinin cihaz sorunlu kiminde ise sorun olmuyor. İnşallah gönlüne göre bir cihaz denk gelir. Para iadesi olmasına senin adına sevindim. Bu yazdıklarımıda yanlış anlamayasın, öyle bir yazmışsınki cihazı öldürmüşsün resmen. Yanlış intiba oluşmaması adına bende yazayım dedim.

Dostum niye kötülüyor gibi yazayım bence piyasadaki en iyi cihaz zaten:) İyi okursan yorumumu kötülemedim -+ yanlarını saydım. Bataryasını falan da anlattım. Ekranda "Noisy Efect" denen gren mevcut o da ilk plastik ekran olmasından kaynaklanıyor muhtemelen zamanla geliştireceklerdir. Yabancı sitelerde reviwelere bakarsan onların da en çok yakındığı konu bu grenli ekran olayı

• Cihazla ilgili çok fazla detay ve kullanıcı yok
    Sanırım bunun sebebi distribütör fiyatının çok yüksek olmasından kaynaklanıyor
    Cihazı biliyordum ama birkaç gündür ilgi mi çekmeye başladı
    Canlı inceleme yapmak kısmet olmadı, ekran kalitesi ile ilgili endişelerim var

Şu An Optimus G e975 kullanıyorum

DISPLAY
    Type True HD-IPS + LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)
    Ekran parlaklığı çok yüksek genelde %50 nin altında kullanıyorum, her açıdan net görüntü alınabiliyor

G flex ise
    DISPLAY
    Type Curved P-OLED capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 720 x 1280 pixels, 6.0 inches (~245 ppi pixel density)

G 4.7" 728×1280 318 ppi
    G flex 6"720×1280 245 ppi olması düşündürüyor
    G kullanan bir arkadaşım görmüş flex ı hiç begenmemiş ekranı

Tavsiye eder misiniz 6" te bu değerler sırıtır mı bir de renk geçiş probleminden bahsediliyor
    Attan inip eşeğe binmek gibi olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

Cihazla ilgili çok fazla detay ve kullanıcı yok

DISPLAY
    Ekran parlaklığı çok yüksek genelde %50 nin altında kullanıyorum, her açıdan net görüntü alınabiliyor

G flex ise
    DISPLAY

G 4.7" 728×1280 318 ppi

Tavsiye eder misiniz 6" te bu değerler sırıtır mı bir de renk geçiş probleminden bahsediliyor
    G flexin ekran değerleri diğer cihazlara göre birz düşük ama bu biraz kelimesi kişiden kişiye göre ve beklentilere göre değişkenlik gösterir bunuda unutmamak lazım. Mesela ben ekranı en parlakta kullanıyorum ve benim için şu anki ekran performansı yeterli ama bir başkası için bu yetersiz yada sönük olabilir. Bu sorunun en güzel cevabı mağazada gidip birebir görmek ve test etmek olacaktır.

At eşek meselesine gelince, optimus g, G flexin yanında eşek olarak kalır BENCE. lg g flex ile yepyeni bir kulvar açmış, g flex kullanıpta memmun olmayan nerdeyse yok gibi, sonuçta yeni bir cihaz üstelik lg nin prestij cihazı. Tüm samimiyetimle söylüyorum şuan bana note 3 le kafa kafaya takas edelim deseler kabul etmek için uzunca düşünürüm.

Tabi herşeyin merkezinde beklentiler yatıyor. En güzeli gidip birebir görmektir. Paralel fiyatına bakıldığı zaman şaka gibi geliyor insana. Bir diğer güzel yanıda herkeste görmemek. Bunu almadan önce note 3 düşünürken sen s5 e bak vs diyorlardı. Açıkça söyleyeyim yaptığım tercihden memmunum. Discovery elite parasına lg nin elit telefonunu alıyorsun. Tabi herşey sonuçta beklentilere göre değerlendiriliyor. Benim beklentilerimi karşılıyor.

• quote:

DISPLAY

G flex ise
    DISPLAY

G 4.7" 728×1280 318 ppi

Hocam ben g2 ile karşılaştırdım, ekran konusunu çok takan birisiyseniz beğenmezsiniz. g2'den g flex'e geçtim bence g flex çok daha iyi. Ama ekran çözünürlüğü %70in falan altına inince pixeller nokta nokta biraz belirginleşiyor buna noisy effect deniyor. 2 günde hemen alışıyorsunuz ama ilk ele alınca biraz yanlış mı yaptım acaba dedirtiyor :) %70de falan kullanırsanız hiç sorun yok.

Ekran geçince renk kalması olayına gelince, çok çok hafif bir şey dikkatini çekmiyor bile.

• quote:

G flexin ekran değerleri diğer cihazlara göre birz düşük ama bu biraz kelimesi kişiden kişiye göre ve beklentilere göre değişkenlik gösterir bunuda unutmamak lazım. Mesela ben ekranı en parlakta kullanıyorum ve benim için şu anki ekran performansı yeterli ama bir başkası için bu yetersiz yada sönük olabilir. Bu sorunun en güzel cevabı mağazada gidip birebir görmek ve test etmek olacaktır.

At eşek meselesine gelince, optimus g, G flexin yanında eşek olarak kalır BENCE. lg g flex ile yepyeni bir kulvar açmış, g flex kullanıpta memmun olmayan nerdeyse yok gibi, sonuçta yeni bir cihaz üstelik lg nin prestij cihazı. Tüm samimiyetimle söylüyorum şuan bana note 3 le kafa kafaya takas edelim deseler kabul etmek için uzunca düşünürüm.

Tabi herşeyin merkezinde beklentiler yatıyor. En güzeli gidip birebir görmektir. Paralel fiyatına bakıldığı zaman şaka gibi geliyor insana. Bir diğer güzel yanıda herkeste görmemek. Bunu almadan önce note 3 düşünürken sen s5 e bak vs diyorlardı. Açıkça söyleyeyim yaptığım tercihden memmunum. Discovery elite parasına lg nin elit telefonunu alıyorsun. Tabi herşey sonuçta beklentilere göre değerlendiriliyor. Benim beklentilerimi karşılıyor.

At eşek meselesi derken ekran anlamında söyledim ve yanlış anlaşılmasın kimsenin cihazıni kötülemek gibi bir amacım yok

6" ekranda 245 ppi değeri çok düşük gibi geldi zaman zaman arkadaşımın note 2 sini kurcalardim ve ilk kullanım da ekranda bir tuhaflık hissederdim biraz önce teknik detaylarına baktım 5.5" ve 267 ppi

Evet farklı bir cihaz kızılay dagitmis gibi değil tıpkı g gibi ama bunun dezavantajlarida var mesela görerek, deneyerek aksasuar almak çok zordur özellikle küçük şehirlerde :)
    G De çok güçlü, stabil ve kasa olarakta ince ve şık bir Cihaz
    ilk defa LG kullandım ve çok memnunum bir arkadaş müşteri oldu g2 ve flex geldi aklıma ama birebir incelemek kısmet olmadığı için karar veremedim ve g kullanan bir arkadaşım malesef ekran konusunda pişman olacağımı söyledi
    Birde forumda sormak istedim
    Yoksa Full hd, 4k peşinde değilim
    Ekrana baktığımda pikseller sayılmasın note2 deki gibi tuhaflık hissi uyandirmasin yeter

Bu arada otg desteği var mı
    Verilen Kitkatla şarj süresinde azalma yada stabilite sorunları var mı

• quote:

4.4te mi sarjiniz o sekilde 4.2de mi peki?

ben alır almaz daha sim kart takmadan 4.4.2 ye güncellendi kitkatta böyle

• G flex gerçekten farklı bir telefon gerek performans gerekse pil süresi olarak. Cihazı fiziksel olarak inceleme imkanım olmadı ama şu sıralar note 2 den geçmeyi düşünüyorum. Her iki telefonu kullanan veya yan yana test etme şansı olan arkadaş varsa 2 sorum olacak
    1- Taşınabilirlik anlamında arada ne kadar fark var
    2- Ekran kalitesi note 2 ile kıyasla nasıl ?
    Soruların cevabını verebilecek arkadaş varsa gerçekten yardımcı olur.

• Bu kağıt üstünde telefon karşılaştırma android cephesinin en kötü alışkanlığı, İphone alıp kullanan keyfini sürüyor sizse kafayı yiyiyorsunuz:)

GFLEX ile G2 arasında sınıf farkı var boşverin PPİ falan karşılaştırmayı.. sanki bilmeden baksanız anlıyacaktınız.
  • quote:

quote:

DISPLAY

G flex ise
    DISPLAY

G 4.7" 728×1280 318 ppi

Hocam ben g2 ile karşılaştırdım, ekran konusunu çok takan birisiyseniz beğenmezsiniz. g2'den g flex'e geçtim bence g flex çok daha iyi. Ama ekran çözünürlüğü %70in falan altına inince pixeller nokta nokta biraz belirginleşiyor buna noisy effect deniyor. 2 günde hemen alışıyorsunuz ama ilk ele alınca biraz yanlış mı yaptım acaba dedirtiyor :) %70de falan kullanırsanız hiç sorun yok.

Ekran geçince renk kalması olayına gelince, çok çok hafif bir şey dikkatini çekmiyor bile.

Deneme şansım olsa keşke ama malesef çok zor
    Bakalım nasip g2 den geçip alıştı isen g den daha kolay olur dediğin gibi ilk günlerde tuhaf gelir ama sonra göz alışır herhalde
    %70 le ekran süresi ne kadar peki 3g ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 16 Haziran 2014; 22:41:01 >

• quote:

quote:

quote:

DISPLAY

G flex ise
    DISPLAY

G 4.7" 728×1280 318 ppi

Deneme şansım olsa keşke ama malesef çok zor
    Bakalım nasip g2 den geçip alıştı isen g den daha kolay olur dediğin gibi ilk günlerde tuhaf gelir ama sonra göz alışır herhalde
    %70 le ekran süresi ne kadar peki 3g ile

Alıntıları Göster
    ben 5 saat 48 dk ekran süresi aldım, bence çok iyiydi bayağı yordum telefonu o sırada, en az 1 saat de telefonla görüşmüşümdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: tt82

G flex gerçekten farklı bir telefon gerek performans gerekse pil süresi olarak. Cihazı fiziksel olarak inceleme imkanım olmadı ama şu sıralar note 2 den geçmeyi düşünüyorum. Her iki telefonu kullanan veya yan yana test etme şansı olan arkadaş varsa 2 sorum olacak

Note 2 kullandım ve geçen sene ocak ayında note 2 yi verip s3 e geçmiştim. Taşınabilirlik anlamında tabiki g flex, kavisli yapısı cepte taşırken eğilip kalkarken arabaya inip binerken vs o kadar sorun olmuyor bu benim tecrübem. kavisli yapsı ön cepte kolaylık olmuş arka cepte daha kolay olur tahminimce. kendini onaran arka kapak zaten ayrı bir teknoloji. tasarım olarak note 2 veya 3 s 4 veya 5 vs hepsinden daha güzel bir tasarıma sahip ve çabuk dikkat çekiyor. film izlemesi çok güzel.

ekran konusunda güzel bir derinlik hissi veriyor, görüntü olarakta note 2 ile nerdeyse aynı bana göre pek bir fark yok, benim için önemli olan stabilite ve bu cihazda da bu stabillik yakalanmış. çoğu tlf eline dahi almadan yok ekran kötü vs diye yorumlar yazınca açıkçası bu konuda benim kullanan biri olarak tavsiyem mağazada bi incele bak, ona göre sana göre sen karar ver.

ciddi anlamda söylüyorum şuan lg g flex ile resmen sınıf atladı. diğerleriyle arada segment farkı var. lg nin prestij ürünü bu, bu arada internette note 4 de kavisli olacak diye haberler dolaşıyor. samsunK artık kendini bitiriyor, s4 üzerine s5 çıkardılar resmen 1 iskenderi 1,2 porsiyona çıkarmışlar ver 2 küsür bin lira moduna bağlamışlar. s5 g flexin uzağında sadece kağıt üzeri matematiksel değerleri var başkada bişeyi yok bana göre, note 3 de aynı gözüküyor gözüme. g flexin karizması yetiyor :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tt82

G flex gerçekten farklı bir telefon gerek performans gerekse pil süresi olarak. Cihazı fiziksel olarak inceleme imkanım olmadı ama şu sıralar note 2 den geçmeyi düşünüyorum. Her iki telefonu kullanan veya yan yana test etme şansı olan arkadaş varsa 2 sorum olacak

Note 2 kullandım ve geçen sene ocak ayında note 2 yi verip s3 e geçmiştim. Taşınabilirlik anlamında tabiki g flex, kavisli yapısı cepte taşırken eğilip kalkarken arabaya inip binerken vs o kadar sorun olmuyor bu benim tecrübem. kavisli yapsı ön cepte kolaylık olmuş arka cepte daha kolay olur tahminimce. kendini onaran arka kapak zaten ayrı bir teknoloji. tasarım olarak note 2 veya 3 s 4 veya 5 vs hepsinden daha güzel bir tasarıma sahip ve çabuk dikkat çekiyor. film izlemesi çok güzel.

ekran konusunda güzel bir derinlik hissi veriyor, görüntü olarakta note 2 ile nerdeyse aynı bana göre pek bir fark yok, benim için önemli olan stabilite ve bu cihazda da bu stabillik yakalanmış. çoğu tlf eline dahi almadan yok ekran kötü vs diye yorumlar yazınca açıkçası bu konuda benim kullanan biri olarak tavsiyem mağazada bi incele bak, ona göre sana göre sen karar ver.

ciddi anlamda söylüyorum şuan lg g flex ile resmen sınıf atladı. diğerleriyle arada segment farkı var. lg nin prestij ürünü bu, bu arada internette note 4 de kavisli olacak diye haberler dolaşıyor. samsunK artık kendini bitiriyor, s4 üzerine s5 çıkardılar resmen 1 iskenderi 1,2 porsiyona çıkarmışlar ver 2 küsür bin lira moduna bağlamışlar. s5 g flexin uzağında sadece kağıt üzeri matematiksel değerleri var başkada bişeyi yok bana göre, note 3 de aynı gözüküyor gözüme. g flexin karizması yetiyor :))

Alıntıları Göster
    telefon 3g de kullanıyorum 10 saat civarı 2048 oyunu oynadım toplamda ve şarjıda 45 saat gitti. bu benim için çok çok iyi bir değer. normal kullanımda ise 3 gün çıkartacak beni. bi kere bu bile kafadan bir artı. yukarda da bahsettiğim gibi bu cihazı kağıt üstü matematiksel veri ile değerlendirmek eksiklik olur, bu cihazın kullanıcısına verdiği his yetiyor, peki bu hissi kağıt üzerinde nasıl bir matematiksel değerlendirmeye tabi tutacağız?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.