Şimdi Ara

LG G FLEX Alınır mı? Kullananlar içeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ekranın 6" ve bataryanın 3500 Mah olması benim için çok iyi oldu.
    Günde iki kez telefon şarj etmekten bıkmış birisi için, sürekli internet kullanmak için süper bir telefon.
    Hele hele G2 ile aynı fiyata olması da biçilmez kaftan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

Cihazla ilgili çok fazla detay ve kullanıcı yok
    Sanırım bunun sebebi distribütör fiyatının çok yüksek olmasından kaynaklanıyor
    Cihazı biliyordum ama birkaç gündür ilgi mi çekmeye başladı
    Canlı inceleme yapmak kısmet olmadı, ekran kalitesi ile ilgili endişelerim var

Şu An Optimus G e975 kullanıyorum

DISPLAY
    Type True HD-IPS + LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)
    Ekran parlaklığı çok yüksek genelde %50 nin altında kullanıyorum, her açıdan net görüntü alınabiliyor

G flex ise
    DISPLAY
    Type Curved P-OLED capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 720 x 1280 pixels, 6.0 inches (~245 ppi pixel density)

G 4.7" 728×1280 318 ppi
    G flex 6"720×1280 245 ppi olması düşündürüyor
    G kullanan bir arkadaşım görmüş flex ı hiç begenmemiş ekranı

Tavsiye eder misiniz 6" te bu değerler sırıtır mı bir de renk geçiş probleminden bahsediliyor
    Attan inip eşeğe binmek gibi olmasın :)

Teknosa'ya git orjinal distribütör olanlardan dene, ekran parlaklığı 0a çek karşılaştır kardeş, paralel olanın ekranı çok daha kötüydü benimkinde, teknosada bakmıştım o daha kaliteli gelmişti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Teknosa'ya git orjinal distribütör olanlardan dene, ekran parlaklığı 0a çek karşılaştır kardeş, paralel olanın ekranı çok daha kötüydü benimkinde, teknosada bakmıştım o daha kaliteli gelmişti zaten.

Tabii arada o kadar fiyat farkı olunca paralel olan psikolojik olarak çamur gibi görünür :)

Zira, hiç avantajix+%10çek+100TL Bonus ile önceki hafta 1100 TL'ye sıfır alınmış telefon ile, Teknosa'dan 2599 TL'ye alınan telefon bir olabilir mi? Olsa olsa önceki sayfada arkadaşların tespit ettiği gibi 4.4.2 ile 4.2.2 ayrımı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Tabii arada o kadar fiyat farkı olunca paralel olan psikolojik olarak çamur gibi görünür :)

Zira, hiç avantajix+%10çek+100TL Bonus ile önceki hafta 1100 TL'ye sıfır alınmış telefon ile, Teknosa'dan 2599 TL'ye alınan telefon bir olabilir mi? Olsa olsa önceki sayfada arkadaşların tespit ettiği gibi 4.4.2 ile 4.2.2 ayrımı olabilir.

Hiç bir telefonda bu kadar fiyat farkı görmemiştim şahsen, arada 1300 tl oynuyor iki tane alınır yani garip gelmişti zaten :) Cidden panelleri farklıydı belki de benim cepporttan aldığım cihazın ekranı değişmişti(çünkü zaten kasası açılmıştı Allah'tan fark ettim de iade ettim çok dikkatli bakmasam fark edemezdim) o yüzden de olabilir yani amacım ithalat olanları kötülemek değil.
    İthalat olan herkes teknosa vb. yerlerde karşılaştırabilir benimki psikolojik değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

Cihazla ilgili çok fazla detay ve kullanıcı yok
    Sanırım bunun sebebi distribütör fiyatının çok yüksek olmasından kaynaklanıyor
    Cihazı biliyordum ama birkaç gündür ilgi mi çekmeye başladı
    Canlı inceleme yapmak kısmet olmadı, ekran kalitesi ile ilgili endişelerim var

Şu An Optimus G e975 kullanıyorum

DISPLAY
    Type True HD-IPS + LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)
    Ekran parlaklığı çok yüksek genelde %50 nin altında kullanıyorum, her açıdan net görüntü alınabiliyor

G flex ise
    DISPLAY
    Type Curved P-OLED capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 720 x 1280 pixels, 6.0 inches (~245 ppi pixel density)

G 4.7" 728×1280 318 ppi
    G flex 6"720×1280 245 ppi olması düşündürüyor
    G kullanan bir arkadaşım görmüş flex ı hiç begenmemiş ekranı

Tavsiye eder misiniz 6" te bu değerler sırıtır mı bir de renk geçiş probleminden bahsediliyor
    Attan inip eşeğe binmek gibi olmasın :)

Teşekkür ederim kardeşim g2 aldım
    Ama paralel İthalat olarak bahsettiğin gibi fark olmaz, bulunduğun ortamda ki ışıklandırmadan öyle gelmiş olabilir
    Paralel İthalatta sadece ithalatçı firma farkı var
    İkiside LG çıkışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O cihaz cidden sorunluydu, bence ekranı değiştirip sıfır gibi satmaya çalıştılar onu da ben farkettim, zaten 5 gün yeni satış açtılar tek bir ürünlük 1430dan hemen satıldı o da benim gönderdiğim cihazdı muhtemelen.. Ekran cidden berbattı çünkü bana öyle geldi doğrudur yanlıştır bilemiyorum :)

Hayırlı olsun cihazınız iyi günlerde kullanın :=)
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    Ben bu cihazı 2 aydır kullanıyorum. Daha önce G2 kullandım.

Bu cihaz fazla göz önünde değil ama dikkate alınması gereken stabil , ekran kalitesi , teknik özellikler , batarya performansı ve kavisli ekranıyla gerçekten iyi bir cihaz.

6 inch ekranı olmasına rağmen tek elle çok rahat kullanılabiliyor.
    5,5 inch ekranlı cihazların bile tek elle kullanımı zor iken bu cihazı ve özelliklerini dikkate almanızı öneriyorum.
    6 inch ekran sözde büyük gibi geliyor ama kullanımı çok kolay.
    Ayrıca kavisli olması sizi yanıltmasın. bu kavis görüntüye ayrı bir güzellik ve derinlik katıyor , cepte taşınmasında da herhangi bir sıkıntı olmuyor.
    32 GB depolama alanı size çok rahat yeter ve artar.
    Kamerası ve video performası çok iyi.
    En son gelen sistem güncellemesi Android 4.4.2 ile sistem çok daha stabil çalışıyor. Kamera ile Ultra HD video çekiliyor ve bu videolar gerçekten inanılmaz.
    Fiyat olarak en iyi fiyatı İstanbul Bilişim den buldum ve oradan aldım.

• Lg g flex telefonunumun ekranı en ufak dusmede köşeden çatladı ve halen calisiyor sıkıntısız fakat ekranı bulamıyorum ön dokunmatik tek parca olarak değişiyormu bilgi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hocam delta garanti iyimidir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.