Şimdi Ara

LG Eigen GM735 ( ANA KONU ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
6
Favori
525.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adana da bayiilerde yok ya telefon
  • Gece modunda çektim, kamera için alacak arkadaşlara fikir vermesi için

     LG Eigen GM735 ( ANA KONU )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RCox

    Gece modunda çektim, kamera için alacak arkadaşlara fikir vermesi için


    Kamera ayarlarını bulamadım ben nereden yapılıyor acaba?
  • Hocam ekranın sol tarafına dokunduğunuzda menu çıkıyor.
  • Hatırlarsanız benim LG 1 gün sonra tıkanmıştı,
    touchpad tepki vermiyordu.
    Bende önce İstanbul LG sonra izmir KVK ile görüşüp servise vermiştim.
    KVK izmir de İstanbula yollamıştı telefonu.

    Bugün KVK dan cevap geldi,
    İstanbul Touchpad arızalı değişim yapacağız demiş.
    yarın KVK ya gidip diğer parça ve kutusunu iade edeceğim.
    sanırım 1 hafta sonra yenisini alırım.

    Şans işte,
    ancak olur bu tip olaylar,
    fazla takmam,
    önemli olan muhatap bulup sorunumun çözülmesi.

    Tavsiyem,
    en ufak bir sorununuzda servisi mutlaka kullanın.

    iyi görüşmeler.
  • Arkadaşlar fiyatını hakediyor mu almakta kararsızım
  • 5800 ile karşılaştırma bencede mantıksız ancak biliyorum ki 5800'Da videoyu dvd kalitesinde çekiyor. Yani 30fps çekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Digital kameram olmadıgından alacağım cihaz PDA da olsa en azından güzel foto çeksin,birazda iyi video kaydı yapsın. Ancak kimse video kaydı paylaşmamış :( Birde bu gece modunda kum saatinin fotosunu çeken arkadasımız gece derken karanlıkta mı yoksa loş ışıkmı?
    Ayrıca telefonun istanbulda bu kadar ucuzlayabilceğini düşünemiyorum. Belki bi tane denk gelmiştir. Yani borcu olan birisi satmıştır. Halbuki ben İzmirde 450 TL'ye buldum. Ama istanbulu duyunca bikaç gün daha bekleyeyim diyorum. Birde cihazın şarj süresini tam olarak test eden yok sanırım.
  • Normal ampulle aydınlanan odada çektim resmi. Karanlık değil, loş ışık...


    video 320x240 da çektim, ev dağınık biraz o yüzden yine kum saatli bir video oldu . 400x320 video çekilebiliyor.

    http://rapid*hare.com/files/322252608/V0002_171209.3gp.html
  • o zaman karanlıkta çekemiyor flash yok diye :)sanırım herkez video bekliyormuş. Şuanda indiremiyoum çok kullanıcı indiriyor diyor rapid :)
  • *************
    Normal ampulle aydınlanan odada çektim resmi. Karanlık değil, loş ışık...


    video 320x240 da çektim, ev dağınık biraz o yüzden yine kum saatli bir video oldu . 400x320 video çekilebiliyor.

    http://rapid*hare.com/files/322252608/V0002_171209.3gp.html
    ****************

    Ben bişey daha istesem ayıp olur mu :) Makinenin çekebileceği en iyi çözürnülükte bazen hızlı geçişli insan yüzlü falan bir video istesem :) O zaman anlaşılcak sanırım videonun kalitesi.
  • şimdi gönderemeyecem ama yarın günışığında istediğiniz gibi bir video çekip gönderirim.
  •  LG Eigen GM735 ( ANA KONU )


    Bu bölümde, herhangi bir kişiye girdiğimizde ara ve görüntülü arama seçenekleri zor tepki veriyor. Cihazı kullanan arkadaşlar denerse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay555


    quote:

    Orijinalden alıntı: snuffxxx

    Biraz arayınca nette herşeyi bulabilirsiniz. Klavye vs.. problem bile değil. Tek problemim S-Class arayüzün SPB Mobile Shell gibi kullanışlı ve kişiselleştirilebilir olmaması.

    Ayrıca şu igo-8 için gerçekten birileri resimli anlatım falan yapsa ne güzel olurdu. Hepsini çözdüm de bir igo yükleyemedim, bravo bana!


    Bence S-Class çok daha derinlemesine kullanım imkanı sağladığından dolayı SPB den daha kullanışlı. Kişiselleştirme olarak da 5. ekrana sonradan yükleyebildiğimiz programları ekleyebilmek benim için yeterli. Sonuçta sıkıldığımızda istediğimizi kullanmak bize kalmış birşey. Kapat S-Class ı, yükle Spb yi.
    İGO-8 paylaşımı sıkıntılı. Google da arayınca rahatlıkla bulabilirsin aslında kurulumunu v.s. neden bu kadar kastı seni?



    Sanırım yanlış 3 adet sürüm buldum ve bu sebeple yükleme gerçekleşmedi. 1 günümü yazılım kurulumu için harcarken meğer ses karşı tarafa çok az gidiyormuş. Bakalım servise gitti, umarım değiştirirler cihazı.

    İlave olarak sahibinden.com da 2 adet mevcut, biri 450tl diğeri 500tl. Peşin alacaklar için güzel bir fırsat olsa gerek.

    Biraz boş vakit bulabilsem derinlemesine program arşivi paylaşımı yapmak istiyorum ki herkes faydalansın ama malesef şu aralar zor. Belki bu siteden herkesin işine yrayacak birşeyler bulması mümkün olabilir.

    http://www.freewareppc.com/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

     LG Eigen GM735 ( ANA KONU )


    Bu bölümde, herhangi bir kişiye girdiğimizde ara ve görüntülü arama seçenekleri zor tepki veriyor. Cihazı kullanan arkadaşlar denerse sevinirim.



    Kesinlikle doğru bir tespit ben de aynı problemi yaşadım. Demekki genel bir sorunmuş.
  • Arkadaşlar türktelekom bayisine gittim telefonu alacagımı söyledim bilgisayardan baktı hiç gecikmiş faturam olmadıgını söyledi işlemlere basladı formlar dolduruldu telefona simkart takılıp kalibre yapıldı ancak bilgisayarda sistemde gözükmediğimizi söyleyip telefonu almak zorunda olduklarını ve konuyu arastıracaklarını belirttiler ancak 4 gün geçti hala sistemde yokum.Geçen martta bilgisayar kampanyasından laptop aldım o zaman gözüküyordu simdi yokum.Bana yol gösterip bu durumu düzeltmeme yardım edecek bir fikir verecek birisi varsa cok sevinirim.Saygılar
  • aynı sorunu benim bir arkadaşımda yaşamakta kısa sürede düzeltileceği söyleniyor.

    ben telefonu aldım hala inceliyorum ama açılıp kapanırken çıkan wirofon reklamı nasıl kaldırıcam onu bulamadım :( ayrıca çıkan klavyenin tuşlarını büyültmek için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muco555555

    Arkadaşlar türktelekom bayisine gittim telefonu alacagımı söyledim bilgisayardan baktı hiç gecikmiş faturam olmadıgını söyledi işlemlere basladı formlar dolduruldu telefona simkart takılıp kalibre yapıldı ancak bilgisayarda sistemde gözükmediğimizi söyleyip telefonu almak zorunda olduklarını ve konuyu arastıracaklarını belirttiler ancak 4 gün geçti hala sistemde yokum.Geçen martta bilgisayar kampanyasından laptop aldım o zaman gözüküyordu simdi yokum.Bana yol gösterip bu durumu düzeltmeme yardım edecek bir fikir verecek birisi varsa cok sevinirim.Saygılar

    Başka bir telekom bayisinde şansını dene mümkünse bölgedeki en büyük ve en yetkili bayi olsun. Ayrıca biraz ayak yapmışlar gibi geldi gecikmiş faturan olmadığını da aynı sistemden görmüyor mu sonuçta nasıl iş bu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.rna

    aynı sorunu benim bir arkadaşımda yaşamakta kısa sürede düzeltileceği söyleniyor.

    ben telefonu aldım hala inceliyorum ama açılıp kapanırken çıkan wirofon reklamı nasıl kaldırıcam onu bulamadım :( ayrıca çıkan klavyenin tuşlarını büyültmek için ne yapmam gerekiyor?

    Setting-System-Language kısmından dil kurulumu yaparsan telefon hem Türkçe oluyor hem de daha büyük bir klavye geliyor.
  • yok ayak yapamazlar tanısımız bayi.Zaten o beni kandırdı gel al diye telefonu.Ancak fatura tahsilatı yapıyor gözüküyor sistemde ama kampanyayı bilgisayara onaylatmak isteyince sistemde gözükmüyor.Aradılar müşteri hizmetlerini çözecegiz diyip kapatıyolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muco555555

    yok ayak yapamazlar tanısımız bayi.Zaten o beni kandırdı gel al diye telefonu.Ancak fatura tahsilatı yapıyor gözüküyor sistemde ama kampanyayı bilgisayara onaylatmak isteyince sistemde gözükmüyor.Aradılar müşteri hizmetlerini çözecegiz diyip kapatıyolar


    O zaman beklemek gerek ama siz bu sırada başka bir bayiye de sorun belli olmaz onların sistem işi bir bayide gözükmez öbüründe gözükür.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.