Şimdi Ara

LG Eigen GM735 ( ANA KONU ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
6
Favori
526.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon yok bende ama baya araştırdım okudum. direkt 3gden bağlanma nedeni explorerdaki başlatma sayfası wap sitesine bağlandığı içinmiş. başlangıç sayfasını silerseniz artık wifi açıkken wifiden bağlanıyormuş.
  • GPS kurulumunu detaylı bir şekilde anlatabilecek olan var mı gerekli programı paylaşarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duranek

GPS kurulumunu detaylı bir şekilde anlatabilecek olan var mı gerekli programı paylaşarak?

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=4067
    Burayı inceleyip yazılanları harfiyen uygularsan çalışıyor. Ben kurdum ve gayet güzel çalışıyor.
  • http://www.lgmobile.com/web/web.common.Gateway.laf?section=obj_electronics
    burada GM730 JOY olarak geçen telefonla aynı mı arkadaşlar Eigen. yani aynı telefonsa niye orada joy bizde eigen?

galiba alıpta memnun olmayan yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcaglar

arkadaslar nolur yardım. nete ilk girişi bir türlü wi-fi yapamadım ...

Başlat-Ayarlar-Bağlantılar-Bağlantılar-Gelişmiş-Şebeke Seç açılan pencerede iki seçenek de "My Work Network" olarak ayarla ve ok le.
    Wiress bağlantını aç ve modeme bağlan.
    Daha sonra internet explorer açtığında üst barda Edge-3g ile bağlanmaya çalıştığına dair bir pencere açılır küçük, o küçük pencerede hemen iptal e bas, basamazsan edge-3g bağlantısı devam eder. explorerı kapatmadan girmek istediğin adreslere wi-fi ile bağlanacaktır.
    Sonradan yüklediğin tarayıcılarda verdiğim mevcut ayarlar ile zaten sadece wi-fi üzerinden bağlanabilirsin. O nedenle internet explorer değil opera mobile 10 yükleyip kullanmanı tavsiye ederim.

tesekkür ederim yardımın için... daha acıklayıcı oldu ve başardım artık :) saol...

• ya arkadaslar su acılıstaki wirofone reklamını kaldırmak için ne yapabiliriz bi bilgisi olan var mı ...
  • telefonun dokunmatıgı biraz gecikmeli,
    şarji 1-1.5 gün gidiyor(ama tel elden düşmeden ) ,
    tuş kilidini uste olabilirdi su anki haliyle tam elinin altında ama bu seferde olur olmadık bu tuşa basıyorsun
    kalemde ruj gibi bişey yerine telefona takılsaydı keşke (kullanmıyorum gerçi )

Bunların dışında telefonun bir eksiği yok bunlarda ustunde pek durulacak seyler degil bence telefon her yonden cok guzel kullanabilecegimiz yararlı programlarla ilgili bir yazı gorsek cok daha guzel olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 19 Aralık 2009; 11:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcaglar

ya arkadaslar su acılıstaki wirofone reklamını kaldırmak için ne yapabiliriz bi bilgisi olan var mı ...

Arkadaşlar hiçbir sayfayı okumadan son sayfaya atlayıp mesaj yazıyorsunuz bir önceki sayfada insanlar açıklamışlar hem bu sorunuzun cevabını hem de aminoasit senin sorduğun sorunun cevabını. Biraz okuyun ilk sayfadan itibaren çok yararlı bilgiler var.
  • çok güzel
  • okudum ama göremedim gözümden kaçmıs bakcam yine
  • arkadaşlar bu telefonu almak için formun her mesajını okuyarak karar vermek istedim
    görüşler benim için önemlidir bu formda birkat daha önemli
    forum olumlu olduğu için almaya gittim tek kalan telefonu elime alıp incelemekti
    Fakat görüşüm tamamen olumsuz (uygun şartlarda alma heyecanına kapılmamak şart tarafsız yorum yapmak için ) şöle düşünmek lazım 650 nakit paranız var o telefonu alıcaksınız.
    -Elime aldığımda ekran ufak geldi uygulamalar ve web için yetersiz
    -menüden bir yere girdiğinde üst köşeden çarpıdan hiç kapatamadım kalem dahil
    -köşeye baskı uyguladıkça kasada veya köşelerde oynama hissettim
    - web tarayıcı kötü adres yazıcam elle yazmak imkansız kalemle denk gelmedi tam üstü değil dokunma noktası

bunlar benim görüşlerim paylaşmak istedim lütfen kötüledim diye kızmayın telefonu alan arkadaşlar bir paylaşım formu için herkezin düşüncesi önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: azbidur

arkadaşlar bu telefonu almak için formun her mesajını okuyarak karar vermek istedim
    görüşler benim için önemlidir bu formda birkat daha önemli
    forum olumlu olduğu için almaya gittim tek kalan telefonu elime alıp incelemekti
    Fakat görüşüm tamamen olumsuz (uygun şartlarda alma heyecanına kapılmamak şart tarafsız yorum yapmak için ) şöle düşünmek lazım 650 nakit paranız var o telefonu alıcaksınız.
    -Elime aldığımda ekran ufak geldi uygulamalar ve web için yetersiz
    -menüden bir yere girdiğinde üst köşeden çarpıdan hiç kapatamadım kalem dahil
    -köşeye baskı uyguladıkça kasada veya köşelerde oynama hissettim
    - web tarayıcı kötü adres yazıcam elle yazmak imkansız kalemle denk gelmedi tam üstü değil dokunma noktası

bunlar benim görüşlerim paylaşmak istedim lütfen kötüledim diye kızmayın telefonu alan arkadaşlar bir paylaşım formu için herkezin düşüncesi önemli

-Ekran 3.0" bence gayet büyük ama klavye olmadığı için mesajlarda sorun yaratabilir.
    -Kalibrasyon tam değildir.
    -Ürün hasarlı olabilir veya tasarım hatasıdır.
    -Web tarayıcı olarak opera yüklerseniz sorun rotadan kalkar,gene kalibrasyonda hata olduğu için.

En önemli sorun 3. olan(ürünü ben görmedim fakat bütün seri öyle ise.) çünkü kullandıkça bu gitgide artacaktır.Kalibrasyon:Ekran ve dokunmatik kısmın eş olmaması yani sen 36X72 ye dokunuyorsun ama kalibrasyon sorunundan ötürü telefon 42X78 olarak algılıyor ve yanlış işlem yapılmış oluyor.Bu sorun telefondan düzeltilebilir.

• arkadaşlar telefonu nerelerde inceleyebiliriz? türktelekomun ofisine gittim kutudan çıkarmaya izin yoktu.
    elektronik marketlerde de satılmıyor galiba (ANKARA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisin -- 19 Aralık 2009; 16:54:03 >
  • nasıl inceletmezler ya samanmı satıyo koyunmuyuz biz
    deneme imkanı sağlamayan bayileri şikayetle etmekle endişelendirin yada şikayet edin bayide arayarak
  • Telefon Türk Telekomun kampanyası olduğu için elektronik marketlerde bulunmaz.Eğer Türk Telekom anlaşma yapmazsa ama yapmaz çünkü birçok telekom bayi var onlar olay çıkartırlar.
  • Şikayet çözüm değil, çünkü bu bir kampanya sistemi. Türkiye genelinde yüzlerce bayi var. Telekom bayilere teşhir için fazladan bir telefon vermediyse, elbette açmazlar. Açık cihazı sonra kim almak ister ki?
    Aynı şekide türkcell veya avea nın yaptığı tlf kampanyalarında da teşhir standındaki cihazlar hep maket.
    Satışı çok olup, kazancı da iyi olan bazı bayiler belki kendi imkanlarıyla bir telefonu alıp, teşhir için açabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Şikayet çözüm değil, çünkü bu bir kampanya sistemi. Türkiye genelinde yüzlerce bayi var. Telekom bayilere teşhir için fazladan bir telefon vermediyse, elbette açmazlar. Açık cihazı sonra kim almak ister ki?
    Aynı şekide türkcell veya avea nın yaptığı tlf kampanyalarında da teşhir standındaki cihazlar hep maket.
    Satışı çok olup, kazancı da iyi olan bazı bayiler belki kendi imkanlarıyla bir telefonu alıp, teşhir için açabilirler.

Evet, sana katılıyorum.Telekomun ufak illerde bile 20-25 er şubesi var hangisine teşhir yollayacak?Diğer Turkcell ,Avea ,Vodafone ve teknoloji mağazaları ise birkaç tane var ,onlar teşhir koymayacakta kim koyacak?
  • cihaza programlar yukledim birinde sanırım cakışma oldu cihaz kitlenip yeşil windows ekranında kaldı tek care hard reset atmaktı ama nette bu cihaza hard reset ile ilgili hiç bir bilgiyok yine caresiniwww.ctrlpda.com adlı sitede uretebildik bu cihazlara hardreset için volum-(ses azaltma)+kamera+acma kapama dugmesine (ucune birden)10 saniye basılı tutmanız gerekiyor

ft gec odemesi sebebiyle cihazı arap telekomdan alamayanlar arap telekomun bayi lerinden rahatca alabilirler

arap telekom ile basımdan gecen olay......
    bana gec odemem var diye verilmedi baya sozlu atısmadan sonra vermeye karar verdiler tum işlemler tamamlandı cihazı bana verecek iken memurun aybasısı tuttu işlemi iptal etti tabiki iyice papaz olduk tartısma neticesinde arap telekomdan cıkıp bir bayiye ugradık (izmir bostanlı bayisi) musteri olarak hakettiğimiz saygıyla yaklasıldı cihaz tanıtıldı işlemler için izin istendi her sey tamamlanınca tesekkur her zaman bekleriz ile cihaz bize teslim edildi

tesekkurler bostanlı telekom bayii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizcoskun -- 19 Aralık 2009; 19:12:01 >

• cihazı yeni aldım baya kurcaladım ama rehbere kayıtlı kişilere ayrı zil tonu koyamıyoruz herhalde ben bulamadım bulan varmı bi zahmet anlatı versin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quace

Arkadaşlar
    cihaz gayet güzel çalışıyor... hareket sensörü, ışık sensörü, 3g, gps, wifi, wirefon, win mobile arayüzü gibi özellikleriyle gayet sağlam bir telefon. bu fiyata kaçırılmamalı

win mobile a yabancı olan arkadaşlar bazı programları yükleyerek daha kullanıişlı hale getirebilirler. Öncelikle browser yüklenmeli zira meevcut explorer çok verimli değil. bu nedenle skyfire ya da opera indirip hafıza kartına atacakları cab dosyasını telefonun içinden doğrudan çalıştırarak kurabilirler. bu programlar zaten freeware olarak sitelerinde bulunmakta

gpsten faydalanmak için ise igo yu tavsiye ederim. bunu da aşağıdaki linklerden indirip hafıza kartına kopyalayabilirler. yüklü hafıza kartı telefona takıldığında kurulum kendiliğinden başlayacaktır. ben kurdum gayet güzel çalışıyor gps. uyduları çok çabuk buldu üstelik a-gps açık değildi bile

http://r*pidshare.com/files/313462154/97313__Jul_3_2009_.part1.rar
    http://r*pidshare.com/files/313467200/97313__Jul_3_2009_.part2.rar
    http://r*pidshare.com/files/313472747/97313__Jul_3_2009_.part3.rar
    http://r*pidshare.com/files/313474220/97313__Jul_3_2009_.part4.rar

Arkadaşım linklerde sorun var herhalde açılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.