Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim ne yaptımki vatana gelince ben onu sevmiimzaza dayı gibi oldu ama sebebi de ürünlerde doğru düzgün bilgi yok sanki satmak istemiyor adamlar ve bence birazda pahalı ürünler kampanya yapıyorlarda çok kısa. iadeye gelince artık hepsi yapıyor 8 gün içinde iade veya değişimi sen tam uyumluyu al kimsenin lafına bakma neden vermişler o kabloyu sana oda ilginç evet ben monütörü kampanyadan aldım çok iyi fiyata ve bence bundan daha şık neyse pahalı olmasının sebebi belkide tuşlar ve ayaklarıdır bilmem artık

@righteous (kemal kardeş)
    beklediğin monitör güzelmiş ama baya beklersin yeni çıktıysa ve fiyat süper kazık olabilir tr de bende phlips vardı tüplü halada varda artık gözlerim akıyordu bıraktım lg aldım bende çok tereddüt ettim bekledim ama gözler isyan etti artık lgyi araştırıp aldım çok güzel bence ve tavsiyede ederim sorunsuz gözler bayram eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Mayıs 2011; 3:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WrongWay00

benim aklıma takılan birşey oldu şimdi benim ekran kartımın 3 çıkışı var hdmı dvı analog ben bunlara 3 ayrı monitör bağlarsam 3 ünden de görüntü alabilir miyim aynen masaüstü mü gözükür üçündede?....

ekran kartının eyefinity özelliğini desteklemesi lazım ATI kartlarda bu özellik oluyor belli modellerde o zaman tüm masaüstü,oyunlar vs... 3 monitöre eşit dağıtılır...yanii 1920x1080 kullanıyorsan 5760x1080 çözünürlüğünde kullanmış oluyorsun ....buna da en az 2 gb bellekli ekran kartı lazım o şekilde yine bağlayabilirsin ama sürükle bırak yapmak zorunda kalırsın internet sayfasını açarsın mause ile sürüklersin 2.monitöre veya msn penceresini sürüklersin 3.monitöre o şekilde kullanılıyor denemiştim zamanında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 3 Mayıs 2011; 4:20:33 >

• Yorumlara baktımda gerçekten haklısınız vatan bi indirim yapıyor tam almaya niyetleniyorsun kampanya bitmiş, düşünmüyeceksin alacaksın diyecem oda olmuyor durumlar el verişli olmaya bilir almak için :)

@mito1172 philips demek gözlerini yordu bende bir zamanlar kullanıyordum şimdi ise lg monitörüm var yanlız bu incelenen modeli düşünmüyor değilim göz sağlığı önemlidir, o sebepten gözü yormuyacak bi monitör olduğu kanısına vardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

rica ederim ne yaptımki vatana gelince ben onu sevmiimzaza dayı gibi oldu ama sebebi de ürünlerde doğru düzgün bilgi yok sanki satmak istemiyor adamlar ve bence birazda pahalı ürünler kampanya yapıyorlarda çok kısa. iadeye gelince artık hepsi yapıyor 8 gün içinde iade veya değişimi sen tam uyumluyu al kimsenin lafına bakma neden vermişler o kabloyu sana oda ilginç evet ben monütörü kampanyadan aldım çok iyi fiyata ve bence bundan daha şık neyse pahalı olmasının sebebi belkide tuşlar ve ayaklarıdır bilmem artık

Netten alış veriş yapmayı sevemediğim alışamadığım için vatan gibi yerlerden almaya devamEvet ürünlerinde bi açıklama yok mağazalarda aynı bilen anlayan bir elemana denk gelirseniz iyi olur öteki türlü hangi ürüne baktıysan o ürüne yoğunlaştırıyolar.Kampanyaları kısa ama güzel %25 indirim yapıyo 400 lira oluyo 330 lira filan %25 olmasada yapıyo adamlar.Görüp alma gibi bir lüksün oluyor.O kabloyu bilmeyen bir eleman verdi bana dedim dvı kablo alıcam 2 tarafıda dvı olsun dedim kablo alırkende araştırcak deyiliz ne biliyim ben DVı kablosunun dişlerini Sen harbi monitörü baya uyguna almışın niye pahalı dersek biraz daha + sı var auto ayarları varmış parlaklığı kontrast filan ayarlıyormuş.

• 5 ms olması eksi avantaj sayılmaz mı ? genelde bir çok monitör 2 Ms dir monitörü başka yerler de inceliyorum da alırım ciheti ile ama bu 5ms beni düşündürdü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

5 ms olması eksi avantaj sayılmaz mı ? genelde bir çok monitör 2 Ms dir monitörü başka yerler de inceliyorum da alırım ciheti ile ama bu 5ms beni düşündürdü...

Bence bir sorun olmaz e2260v modelini kullanıyorum ghosting sorunuyla karşılaşmadım criysis2,assasın creed bh,filimlerde arabayarışlarında dirfttti dragtı bi sorun olmadı gayet akıcı zaten 2 ms yazan monitörler GTG die geçiyor Gray To Gray açılımı yani
    griden beyaza tekrar griye geçene kadar geçen süre 2ms oluyor yani normalde 2msden daha yüksek.Zaten insan gözüyle 5ms ve 2ms arasındaki fark gözle anlaşılmıyormuş öle duydum.

Bu arada imza süper

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

quote:

Orijinalden alıntı: righteous

5 ms olması eksi avantaj sayılmaz mı ? genelde bir çok monitör 2 Ms dir monitörü başka yerler de inceliyorum da alırım ciheti ile ama bu 5ms beni düşündürdü...

Bence bir sorun olmaz e2260v modelini kullanıyorum ghosting sorunuyla karşılaşmadım criysis2,assasın creed bh,filimlerde arabayarışlarında dirfttti dragtı bi sorun olmadı gayet akıcı zaten 2 ms yazan monitörler GTG die geçiyor Gray To Gray açılımı yani
    griden beyaza tekrar griye geçene kadar geçen süre 2ms oluyor yani normalde 2msden daha yüksek.Zaten insan gözüyle 5ms ve 2ms arasındaki fark gözle anlaşılmıyormuş öle duydum.

Bu arada imza süper

Açıklamanız için teşekkür ederim. Monitörü önümüzdeki ay alırım o zaman samsungu beklemeye gerek yok zaten çıksa da çok pahalı olacaktır LG de çok güzel bir marka

Evet imzam güzeldir doğruları yansıtıyor teşekkür ederim.

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    Samsung şekli asoymuş yanlız çok cafcuflu duruyo ama fiyat dediğin gibi yüksek olur.LG e2260v-e2360v fiyat performas ürünü şeklide güzel senin samsung kadar olmasada yakışıklıLG servisi hakkındada olumsuz yorum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

su nvdia dahil ayarlarını ss ile paylaşsan süper olur =)

Bugün doğru dvı kabloyu aldım aklınızda bulunsun dvı kablo alıcaklar monitörün girişi 24+1 olmuyor dün baya bir uğraşmıştım mito1172 arkadaşın tavsiyesi üzerine değiştirdim kabloyu ve sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde monitöre bağladım kabloyu
    Vga ile arasında büyük bir fark var renkler daha canlı analog monitör alıcak olan varsa kesinlikle tercihini değiştirmeli en azından bu zamanda dvı çıkışlı monitör alınmalıdır.
    Monitörü dvı bağladıktan sonra ekran kartını güncel sürümünü yükledim çözünürlüğü artıramadım baştan sonra birdaha güncelleştirme yaptım sorun düzeldi ama anlam veremedim bir takım birşeyler oldu renkler birbirine karıştı kablodan dedim heralde vga bağladım aynı eski monitörle denedim bir fark yok baktım ekran kartının fanı hızlandı açtım yan kapağı ekran kartı yanıyor..Bİr şekilde düzeldi ekran kartı hala hararetli boşta 60 derecenin altına düşmüyorNiye böyle oldu anlayamadım
    Neyse renk kalibrasyonu yaptım sonra eskisinden çok daha güzel oldu
    Ayarlar tam olarak
    Brightness 65
    Contrast 60
    Keskinlik 5
    Color temp preset
    Preset 8500k
    Gamma 1
    Nvıdıa control panelinin ayarları ise ss deki gibi
     LG E2360V-PN İNCELEME
    Kutu içine aldığım yerden otomatik ayar gibi birşey yapabiliyorsunuz pek bi faydası olmasada
    Renkleri filan test ettim eksik yanlış yok göz yorma sorunuda yok şuan ama herkezin göz zevki ayrıdır
    Bu arada ekran kartım geforce 9600gt

• Üstat saol uarıların için. Siz tam olarak hangi marka ve model DVI kablo aldınız? Benimde alam lazım. Fiyatları nedir ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Üstat saol uyarıların için. Siz tam olarak hangi marka ve model DVI kablo aldınız? Benimde almam lazım. Fiyatları nedir ortalama?

İşinize yararsa ne mutlu bana :)
    Ben Dvı to dvı aldım vatan bilgisayardan S-link 16 liraya ıncanın fiyata aldım yanlış verdikleri için 1 lirayı istemediler
    16liradan 28 liraya kadar var
    aldığım kablo fazla para vermeye gerek yok hepsi aynı işi görüyo diolar bulabilirsen daha ucuzunu al
    http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-515-dvi-24+1-mm-1,5-mt-cable/productdetails.aspx?I_ID=33522

• Kesinlikle renk ayarları cok zor ve ideal bir monitor degil. aldığıma yavas yavas pisman olmaya basladım. arkadasımın 21'5 lcd LG marka monitoru var eski bir model. Benim monitorumun renginden daha iyi renklere sahip resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Kesinlikle renk ayarları cok zor ve ideal bir monitor degil. aldığıma yavas yavas pisman olmaya basladım. arkadasımın 21'5 lcd LG marka monitoru var eski bir model. Benim monitorumun renginden daha iyi renklere sahip resmen.

Bence senin monitörde bir sorun var yada ekran kartında başka kimse şikayetçi deyil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar
    Netten alış veriş yapmayı sevemediğim alışamadığım için vatan gibi yerlerden almaya devamEvet ürünlerinde bi açıklama yok mağazalarda aynı bilen anlayan bir elemana denk gelirseniz iyi olur öteki türlü hangi ürüne baktıysan o ürüne yoğunlaştırıyolar.Kampanyaları kısa ama güzel %25 indirim yapıyo 400 lira oluyo 330 lira filan %25 olmasada yapıyo adamlar.Görüp alma gibi bir lüksün oluyor.O kabloyu bilmeyen bir eleman verdi bana dedim dvı kablo alıcam 2 tarafıda dvı olsun dedim kablo alırkende araştırcak deyiliz ne biliyim ben DVı kablosunun dişlerini Sen harbi monitörü baya uyguna almışın niye pahalı dersek biraz daha + sı var auto ayarları varmış parlaklığı kontrast filan ayarlıyormuş.

hımm anladım yalçın arkadaşım tabi herkesin alışveriş sitili farklıdır,kimi dokunarak almak ister kimide neti riskli görebilir veya görmezbende vatana ısınamadım mesela kabloyu veren eleman bilgisizmş demekki neyse halletmişsin güle güle kullan evet baya ucuza geldi monitör ve bence bu modelden artıları fazla dediğin gibi auto ışık ayarı var artı 2 seçenek ayak olayı var sephalı sephasız bence bu modelin ayaklarından daha sağlam ekran kartına gelince benim yok o yüzden neden ısındı bilmem ama fikir yürütebilirim yerinden oynamış olabilir veya fan varsa tozludur serinletmiyordur tozdan dolayı yavaş dönüyor olabilir 60 c kimisi normal ısı der kimisi çok ama boşta 60 c se bence fazla sıcak bilen birine danış derim altta videosuda var izleyebilirsin

@techraven arkadaşım
    evet baya yoruyordu bırakın yormayı akıyordu gözler artık çok bakınca yanmayla birlikte ben bu modeli pek sevmedim benim model hesaplı olunca onu aldım artıları fazla bence, tabi herkesin zevki farklıdır yani araştırdım karar verdim tabi kampanyada önemli rol oynadı eski fiyat baya pahalıymış 1 yıl önceki fiyat yani eğer kampanya olursa bence kaçırmayın derim

@righteous arkadaşım.
    yalçın arkadaşın da dediği gibi 5 ms ye takılma abartılı fark yok 2 ms le arasında bence para tuzağı bu yada benim monitörü kafan rahat alabilirsin servisde çok ilgiliymiş
    hatta şunuda belirteyim benim modeli kampanyada yakalarsan kaçırma al pişman olmazsın. hatta ben takip eder haberde verebilirim kampanya olursa altta videosuda var izlemek isterden
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-e2250v-pn-22-5ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd54573&categoryId=3002879

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Mayıs 2011; 2:07:07 >

• quote:

@righteous arkadaşım.
    yalçın arkadaşın da dediği gibi 5 ms ye takılma abartılı fark yok 2 ms le arasında bence para tuzağı bu yada benim monitörü kafan rahat alabilirsin servisde çok ilgiliymiş
    hatta şunuda belirteyim benim modeli kampanyada yakalarsan kaçırma al pişman olmazsın. hatta ben takip eder haberde verebilirim kampanya olursa

Çok memnun olurum gececi dostum bende takip etmeye başlayayım bir iki yerde gördüm monitörü 441 TL hepside, bir yerde daha vardı şimdi unuttum orada biraz daha ucuzdu hepsiye göre, senin mon. modelini buraya yazarsan memnun olurum gerçi yukarılar da var ama sen gene yaz en azından yazdığım mesajlardan daha rahat takip ederim. Tekrar herkese teşekkür ederim beni de LG ci yaptınız ya ne diyeyim size

Aaaa üç kağıtçılık yapıp ben yazarken sen mesajına video eklemişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 4 Mayıs 2011; 2:12:46 >

• tabiki yazarım dostum ayıpsın hatta konusu bile var burda vereyim alttaki konuya bi bak dediğn gibi yukarıdaki yazımda link verdim ama yine yazayım modeli senimi kırıcam gündüzcü dostum buyur LG E2250V-PN 22" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED Monitör
    buda konu linki http://forum.donanimhaber.com/m_46021987/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46021987

ve acelen yoksa bekle derim belki yine yapar kampanya aldığım yer bende takip edicem haber veririm artı şunuda diyeyim en ucuz aldığım yer yaptı bu monitörü

aaa sende yapmışsın ben yazarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Mayıs 2011; 2:40:41 >

• quote:

tabiki yazarım dostum ayıpsın hatta konusu bile var burda vereyim alttaki konuya bi bak dediğn gibi yukarıdaki yazımda link verdim ama yine yazayım modeli senimi kırıcam gündüzcü dostum buyur LG E2250V-PN 22" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED Monitör
    buda konu linki http://forum.donanimhaber.com/m_46021987/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46021987

ve acelen yoksa bekle derim belki yine yapar kampanya aldığım yer bende takip edicem haber veririm artı şunuda diyeyim en ucuz aldığım yer yaptı bu monitörü

aaa sende yapmışsın ben yazarken

Eksende buldum en uygun fiyatlısı şu an için orası, mecburen beklemek zorundayım emekli maaşını bu ay sıfırladım ancak mayıs ayı sonuna veya haziran sonuna doğru alabilirim (maaş günlerim ay sonuna doğru) malum anneler günü var eşimin annesine bir şeyler almak lazım. Hem ben gündüzcü değilim ki 24 saat nöbet tutan biriyim eskiden arkadaşlarım gecelerin adamı derlerdikısaca devriye amiriyim her yeri her siteyi dolaşırım...

hee bende yaptım severim muzipliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 4 Mayıs 2011; 2:52:21 >

• link vereydin bari beyaw yada fiyat ki yorum yapalım ucuzmu diye ben genelde sabah 8 de yada öğlen yatarım nadirdir erken yatıp erken kalkmam amaan sorma gevur icadı anneler günüymüş ne alaka anaların günü mü olurmuş onlara herzaman en güzel şeyler layıktır gevur işte yılda bir gün anıp sıyırıyor diğer günlerden
    bekle bekle biraz daha ben haber edicem sana bak bende 3 yıl bekledim muradıma erdim boşuna kazıklanma mutlak yapar kampanya

• quote:

link vereydin bari beyaw yada fiyat ki yorum yapalım ucuzmu diye ben genelde sabah 8 de yada öğlen yatarım nadirdir erken yatıp erken kalkmam amaan sorma gevur icadı anneler günüymüş ne alaka anaların günü mü olurmuş onlara herzaman en güzel şeyler layıktır gevur işte yılda bir gün anıp sıyırıyor diğer günlerden
    bekle bekle biraz daha ben haber edicem sana bak bende 3 yıl bekledim muradıma erdim boşuna kazıklanma mutlak yapar kampanya

Canım anacım sağ olaydı sana söylerdi oğulcuğunun onu her gün sevdiğini aradığını saydığını hediyeler aldığını sürprizler yaptığını....

Tamam link vereyim seni mi kıracağım

Bu kerizbiyotiğin fiyatıhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/monitor/lg-e2360v-pn-23-5ms-full-hd-wide-screen-led-monitor.html

ararken 3D li olanını buldumhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/monitor/lg-w2363d-pf-23-3ms-3d-wide-screen-lcd-monitor.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-e2360v-pn-23-5ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-led-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd56748&categoryId=3002879

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36913_LG_E2360V-PN__23inc__1920x1080__5ms__Full_HD__Siyah__LED_Monitor.html

http://www.exa.com.tr/lg/monitorlcd/lg_23-407-13532.html

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6908 en ucuz burası gibi

http://www.sanalmarketim.com/urun/e15ff3d81bcb99b5eba99ab980d23bab/LG-E2360V-PN-23

• aynen ana gibi yar olmaz mekanı cennet olsun çok berbat ya bu yaşam en sevdiklerin gidiyor çağresiz ardından bakıyorsun offf ben görmek istemiyorum annemin gidişini umarım benden uzun ömrü olur.
    neyse verdiğin linkler benim model değil ki bende benim modeli buldun sandım yoksa sen bu modelimi istiyorsun? yani E2360V
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.