Bildirim
LG DV286 Bu ürün nasıl? Tavsiyeniz..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben bu dvd'yi alalı 1 yıl henüz olmadı, üstelik çok fazla filmde izlemedim; biraz önce arıza yaptı, ses var fakat ekranda görüntü yok, bende foruma bununla ilgili birşeyler bulurum diye girdim senin mesajını gördüm, daha önce aynı şekilde bir arkadaşımın aynı model dvd'si yine aynı arızayı çıkartmıştı; sanırım bu model biraz sorunlu, bugün ya da yarın (faturası ve garanti belgesi kayıp olduğu için) kendim içini açıp bakacağım, küçük bir sorunsa ya da okuyucu gözün değişmesi gerekiyorsa değiştireceğim, sonuç alırsam yine arızanın sebebini ve maliyetini buraya yazarım.
onun dışında kullanım olarak beklentiyi karşılıyor ve görüntü olarakta şık duruyor.
yinede bir ara kullandığım (hatta en son üzerine çıkıp iki ayağımla birlikte zıpladığım) kyoto marka dandik ötesi bir dvd'nin, lg'den daha uzun süre arıza yapmadan çalışması lg'yi gözümde bir nebze olsun bitirmiştir._____________________________ 0212 571 57 30 Bakırköy Akıl Ve Sinir Hastanesi
-
LG DV382 veya şiddetle DV392 yi almanı tavsiye ederim.. 500GB Usb diskleri dahi okuyor.HDMI var.
>> LG DV392 Topici <<
DV382 >>110tl
DV392 >>149tl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı