Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.574
Cevap
138
Favori
2.083.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

42LW5500 üm interneti bağlayınca firmware 5 e güncelleme yaptı, güncelleme sırasında USB1 de flash bellek takılıydı.
    Güncellemeden sonra USB1 flash bellek çalıştırmaz oldu USB2 normal çalışıyor

Böyle bir sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan varmı?

Movie name: Imax.Arabia.3D.2010.H-SBS.mkv
    Size: 6.1 GB
    Width, px: 1920
    Height, px: 1080
    Bitrate, kbps: 18150
    Length, hour:min:sec: 00:46:08)

acaba dts seslimi veya bzm tvler(5500) bunu direk oynatırmı ya da sesini çevrmemmi gerekecek mi??

Orijinalden alıntı: Öner

arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor. bir mesaj yazdığımda aynı gün 1 sayfa geriye düşebiliyor.
    dolayısıyla bir sürü mesaj arada kaynıyor.

daha önce soruldu mu bilmiyorum, sorulduysa da göremedim o nedenle tekrar sorayım
    benim 4500 ün firmware'i v04.60.26
    bunun v04.60.27 si çıkmış ancak rusya sitesinden indirdim. lg.com.tr de yok bir firmware.
    bu sitedeki firmewarei yüklesem sorun olur mu?
    bir diğer soru: bu firmwari beğenmezsem ya da sorun olursa eski firmware i yükleyebilir miyim tekrar?

benim tv ekim 2011 üretimli üzerinde 04.60.27 ile geldi ne gibi farkları var bilemiyorum ama tv den memnunum her hangi bir sıkıntı yaşatmadı şimdilik bana

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

arkadaşlar şunu indrmek istiyorumda aklıma takıldı?http://www.3dsbs.com/3dsbs-releases-3dmovies/452-imax-arabia-3d-2010-1080p-half-sbs-dts-3dsbs-release.html
    (IMAX Arabia 3D (2010) 1080p Half-SBS DTS - 3DSBS Release

Movie name: Imax.Arabia.3D.2010.H-SBS.mkv
    Size: 6.1 GB
    Width, px: 1920
    Height, px: 1080
    Bitrate, kbps: 18150
    Length, hour:min:sec: 00:46:08)

acaba dts seslimi veya bzm tvler(5500) bunu direk oynatırmı ya da sesini çevrmemmi gerekecek mi??

DTS dir sesi çevirmen gerekecektir.

• tekrar
    Aklima geldi firmware update yaptiktan sonra mesela 5 kusur online yuklendikten sonra 4 versiyonuna USB uzerinden geri donebiliyor muyuz yoksa geri donus yok mu?

mesela alttaki 5.10.02 yanlislikla yuklenirse geri alinabiliyor mu? her ne kadar 42LW650 sayfasinda ciksa da benim TV bu uygun olan model listeside yok.

Duzeltme: Simdi baktim Rus sitesinde tam liste varmis duzeltiyorum

The latest firmware file for upgrade

[Application Model list]
    32LV3700-ZC
    32LV370S-ZB
    32LV375G-ZC
    32LV375S-ZC
    http://www.lg.com/uk/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LW650T&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratefree -- 16 Aralık 2011; 0:30:45 >

• bu DTS ses prob. ve flas sorunu tv nn en buyuk eksikliği çok can sıkıyor!! guncellemesi ne zman geleck çook merak ediyorum. teknosada elemann bri 2012 bahar ayı dye bir şey solemişti ama hngisi içn hatrlamıyorum.
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak 650s modeline baktım bugün ve muhtemelen alacağım. Ama bir kaç sorum olacak ;
    1) Web Browser özelliği var mı? Yani istediğim herhangi bir siteye girebilecek miyim?
    2) Web Browser da online dizi izleme şansım var mı?
    3) Eve D-smart HD bağlatmayı düşünüyorum acaba TV nin içindeki alıcıya d-smart yüklenebilir mi?
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: canverse

Bimeks'te yarın %25 indirim var ancak Vatan'dakinden iyi bir kampanya değil

aynı fikirdeyim kardeşim 42lw4500 2149Tl normal fiyatı vur %25i 1619 Tl yapıyor halbüki bimeks 1900 küsürden veriyor bu nasıl indirim anlamış değilim.
  • Arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor bu mesajı daha öncede attım ama onaylanana kadar üstüne 10 mesaj daha yazıldı kaynadı arada aşağıdaki bi kac soruma cevap arıyorum . Dün aldığım LG LW 5500 led tv muhtemelen yarın kurulacak. İlk olarak Avatar filmini 3D olarak denemek istiyorum. Ama tam olarak anlayamadığım bi kac nokta var.
    1-) Şimdi normal .avi formatında indirdiğim bi avatar filmini flash belleğe atıp 3 boyutlu olarak seyredebiliyormuyum
    2-) Eğer seyredemiyosam bu bi kac yerde gördüğüm 19.GB lık avatar filmini mi indirmem gerekiyor
    3-) Diyelim ki 19.GB olan avatarı indirmem gerekiyor bunu tv tasıyabilmem için harici disk mi almam gerekiyor
    4-) Harici disk almadan Pc ile Tv yi ethernet kablosu ile birbirine bağlayabilirmiyim bilgisayarımın sabit diskindeki filmleri Tv de oynatabilirmiyim

Bu konularda acemi olduğum için belki de size bu sorular sacma gelebilir ama inanın fazla bilgim yok...
  • Vestel smart tv bile reklamlarında internetten kaçırdığın dizileri, filmleri izle diye reklam yapıyor. Yeni çıkardığı smart tv için. Bizim LG flash konusunda fos çıktı galiba. Yine bilgisayardan izliycez dizileri.
  • 42lw650s TVme 5.10.02 versiyonunu yukledim surpriiiz flash 9 gelmiss. aaa adobe 11 mi cikardi hadi canim ne cabuk.

Truemotion ayni siz anladiniz.

Orijinalden alıntı: zkssharky

arkadaşlar bir kaç sorum olacak 650s modeline baktım bugün ve muhtemelen alacağım. Ama bir kaç sorum olacak ;
    1) Web Browser özelliği var mı? Yani istediğim herhangi bir siteye girebilecek miyim?
    3) Eve D-smart HD bağlatmayı düşünüyorum acaba TV nin içindeki alıcıya d-smart yüklenebilir mi?

web browser var istediğin herhangi bir siteye giriyorsun flash içerikleride gösteriyor yalnız flash videoları oynatmıyor youtube uygulaması var sadece ordan video izleyebiliyorsun

Orijinalden alıntı: teksoy41

Arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor bu mesajı daha öncede attım ama onaylanana kadar üstüne 10 mesaj daha yazıldı kaynadı arada aşağıdaki bi kac soruma cevap arıyorum . Dün aldığım LG LW 5500 led tv muhtemelen yarın kurulacak. İlk olarak Avatar filmini 3D olarak denemek istiyorum. Ama tam olarak anlayamadığım bi kac nokta var.
    1-) Şimdi normal .avi formatında indirdiğim bi avatar filmini flash belleğe atıp 3 boyutlu olarak seyredebiliyormuyum
    2-) Eğer seyredemiyosam bu bi kac yerde gördüğüm 19.GB lık avatar filmini mi indirmem gerekiyor
    3-) Diyelim ki 19.GB olan avatarı indirmem gerekiyor bunu tv tasıyabilmem için harici disk mi almam gerekiyor
    4-) Harici disk almadan Pc ile Tv yi ethernet kablosu ile birbirine bağlayabilirmiyim bilgisayarımın sabit diskindeki filmleri Tv de oynatabilirmiyim

Bu konularda acemi olduğum için belki de size bu sorular sacma gelebilir ama inanın fazla bilgim yok...

1- Evet izleyebilirsin ama kastettiğin 700mblık DVDRip avi ise 3D'den zevk alamazsın, 1080p HD mkv filmleri indirmeni öneririm.
    2- Evet
    3- Evet
    4- TV ile gelen CDnin içindeki Nero programıyla ethernet bağlantısı yapıp izleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

bu DTS ses prob. ve flas sorunu tv nn en buyuk eksikliği çok can sıkıyor!! guncellemesi ne zman geleck çook merak ediyorum. teknosada elemann bri 2012 bahar ayı dye bir şey solemişti ama hngisi içn hatrlamıyorum.

Teknosadakiler fena sallıyor TV satmak için Ama gelirse iyi olur ;)

Orijinalden alıntı: ysavas

quote:

arkadaşlar bir kaç sorum olacak 650s modeline baktım bugün ve muhtemelen alacağım. Ama bir kaç sorum olacak ;

web browser var istediğin herhangi bir siteye giriyorsun flash içerikleride gösteriyor yalnız flash videoları oynatmıyor youtube uygulaması var sadece ordan video izleyebiliyorsun

Youtube nin yanında birde dailymotion den videolar izleniyor.. Her iki serviste güzel.. (Youtubede aramada yazmak zor oluyor Android/iPhoneden yazman daha kolay <<Magic kumanda varsa dahada kolay>>). Dailymotion zaten kanal listesi mevcut. Daha çok dailymotion kullanıyorum. (Smart TV ülke ayarı Arnavutluk yapınca da dailymotion uygulaması geliyor)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

tv de tek eksik flash player bencehttps://wws.lg.com/tr/support/contact/support-message.jsp buradan ben flash player olsa daha kullanışlı hale geleceğini dile getirdim sizlerde yazarsanız belki bir faydası olabilir

evet smart tv nin yapacağı en iyi şey internette filim sitelerine girip rahat filim
    acabilmesi bunu şuan çok iyi yapamadıklarını düşünüyorum gelecek sene çıkacak seriler muhtemelen
    hakkıyla yapacaktır flaş player ve javası pc gibi çalışacak tv olmalı.

çok zor olmasa gerek geçen günlerde garanti bankasının uygulaması geldi mesela tv ye içindeki videoları oynatıyor youtube desen keza oda öyle zor değil bence talep olursa ciddiye alınıcağını düşünüyorum mail yolu ile dönüş yapmışlar önerinizi dikkate alacağız vs.vs. gibisinden

Smart TV yi sık kullananlar kesinlikle mail vs atabilir gerçekten. Flash desteği gerçekten önemli bir olay, özellikle internetten dizi, film, video izleyenler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

42lw650s TVme 5.10.02 versiyonunu yukledim surpriiiz flash 9 gelmiss. aaa adobe 11 mi cikardi hadi canim ne cabuk.

Truemotion ayni siz anladiniz.

650S için geldiyse diğerleri içinde gelmiş olmalı. akşama bakıcam merak ettim.
    LG 47LW5500-PHILIPS HTS7140/12 BLURAY 3DPHILIPS HMP3000/12 MEDIA PLAYERCASPER İ5 8GB 2.50 HZ 500 GB LAPLTOPNAVITECH QX-B512 5 İNÇ NAVİGASYONSAMSUNG F5070 LED SONY BDV-E290 HOME THEATRE NOKIA LUMIA 520 WIN8 - IPAD 4 RETINA 16 GB
  • merhaba dün forumda çok övülen top girl klibini indirdim yine bir heyecanla eve gittim ama klipte hiç pop out göremedim top girl 144mb'lık bir dosyaydı acaba hata filmmden mi yoksa tvden mi? daha önce deep sea yi izlemiştim ordaki 21. dkdaki balığın pop out'unu görebilmiştim ama top girl'de göremedim bir ayarı var mı bu işin sorun nerde:( (tv lw4500)

1- Tarayıcısı var evet. Teorik olarak istediğin her siteye girersin ama Firefox performansı bekleme tarayıdan doğal olarak.
    2- Teorik olarak evet ancak flash player nedeniyle bazı sitelerdeki videolar açılmıyor. Bunu denemeden bilemezsin.
    3- Dsmart modül alarak yapabilirsin onu, bu sayede tek kumanda ile kontrol edersin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.