Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.574
Cevap
138
Favori
2.083.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkan86

quote:

Orijinalden alıntı: atilgan26

Eğer LG kontrast olarak iyi olsaydı ve görüntüleri 3 boyuta çevirirken kalite düşmeseydi LG mükemmel iş çıkarmış olacaktı. Bunların hepsini bir yerde toplayacak teknoloji henüz çıkmadı. Sinemadaki görüntülerin kalitesi bambaşka bu nedenle 3d için en iyi olduğu söylenen sony hx920 bile yetersiz.
    Fakat şunu merak ediyorum
    LW4500
    LW5500
    LW570
    LW650

arasında 2d ve 3d ayrı değerlendirerek ne fark hissedebildiniz. Benim hepsini görme şansım olmadı.

-Lg kontrast olarak gayet başarılı ben olumsuz yanını görmedim
    -3 boyuta çevirirken kalite düşmüyor uygun formatta 3d görüntü olursa zaten lg nin 3d si full hd bandrollü
    -Bunların hepsini bir yerde toplayan teknoloji malesef çıktı :( Toshiba çıkardı quad full hd 3d tv hemde gözlüksüz :(

O tv alınabilecek seviyeye gelene kadar

• Arkadaşlar aranızda baya kullanan var sanırım.Bu LG nin HB 906 SB-TA ev sinema sistemlerini sizlerden ricam detaylı bir bilgi paylaşımı..Almayı düşünüyorum ama tam olarak da karar verebilmiş değilim..MKV formatların tümünü destekliyor mu ? Desteklemiyor ise hangi infoları desteklemiyor ? Altyazı sorunu var mı ? Ses kaliteli mi ? Codec olayı çok önemli ev sinema sistemi aldıktan sonra birde media player almak zorunda kalacakmıyız ? Öyle bir durum söz konusu ise Ev sinema sistemi yerine bir media player ve ses sistemi kombine etmek daha mantıklı olmaz mı ? Yahut media player ı her halükarda almak zorunda kalacaksam daha uygun fiyata HB yerine HT sinema sistemi alsak nası olur ?

Orijinalden alıntı: umuttacir

Vatanda bugüne özel kampanya var. Doğru anladıysam 47lw5500 2325 liraya 47lw4500 2100 liraya geliyor. Gözlük kampanyası devam ediyormu bilmiyorum. Bu fiyatlara ne dersiniz?

şimdi geliyorum mağazadan yok böyle bir fiyat.

47lw5500 depolarda dahi yok dediler. ekranı da gösterdiler.

47lw4500 ise 2550 tl.

Orijinalden alıntı: poyazoraj

Arkadaşlar aranızda baya kullanan var sanırım.Bu LG nin HB 906 SB-TA ev sinema sistemlerini sizlerden ricam detaylı bir bilgi paylaşımı..Almayı düşünüyorum ama tam olarak da karar verebilmiş değilim..MKV formatların tümünü destekliyor mu ? Desteklemiyor ise hangi infoları desteklemiyor ? Altyazı sorunu var mı ? Ses kaliteli mi ? Codec olayı çok önemli ev sinema sistemi aldıktan sonra birde media player almak zorunda kalacakmıyız ? Öyle bir durum söz konusu ise Ev sinema sistemi yerine bir media player ve ses sistemi kombine etmek daha mantıklı olmaz mı ? Yahut media player ı her halükarda almak zorunda kalacaksam daha uygun fiyata HB yerine HT sinema sistemi alsak nası olur ?

aynı şeyleri bende düşünüyorum hatta bir ara vatanda 1000ev lg sistemi almaya kara bile vermiştim. taki ürünü aln kişilerin sitesinde yer alan bir yorumu okuyana kadar. alet dts yi çözmüyormuş.

geniş bilgi sahibi yorumları bekliyorum bende
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)

• Selam, herkese görüşleri için teşekkür ederim. ben de bu sitedeki yorumlardan da faydalanarak 47LW5590 aldım (Not: LW5590 modeli LW5500 modelinin yazılımları güncellenmiş ve kayıt özelliği açılmış modeliymiş). ilk önce bazı benzer modeller için sd yayınlarda görüntüden dolayı şikayetler vardı ama kesinlikle söyleyeyim bende digiturk var ve normal yayınlarda da çok iyi görüntü veriyor, 3d konusu ise herkesin bahsettiği gibi gerçekten çok iyi. DTS çözememesi en büyük eksi yönlerinden biri ama bunun için ben de HB906 yada hb-806PH almayı düşünüyorum.
    bu arada bu sistemler hakkında fikirlerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim.
    3-) Diyelim ki 19.GB olan avatarı indirmem gerekiyor bunu tv tasıyabilmem için harici disk mi almam gerekiyor
    4-) Harici disk almadan Pc ile Tv yi ethernet kablosu ile birbirine bağlayabilirmiyim bilgisayarımın sabit diskindeki filmleri Tv de oynatabilirmiyim

Bu konularda acemi olduğum için belki de size bu sorular sacma gelebilir ama inanın fazla bilgim yok...

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: madmax3636

arkadalar acıl yardım elımde call of duty wm3 var oyunu bılgısayarda 3d ıle oynamak ıstyrm nasıl olcak dırek hdmı ıle olurmu yoksa ayrı bır program kurmam gerekırmıı acıl bır yardım plsss

Ekran kartınız NVidia mı, yoksa AMD/ATI mi?

atı radeoan 6470

Orijinalden alıntı: poyazoraj

Arkadaşlar aranızda baya kullanan var sanırım.Bu LG nin HB 906 SB-TA ev sinema sistemlerini sizlerden ricam detaylı bir bilgi paylaşımı..Almayı düşünüyorum ama tam olarak da karar verebilmiş değilim..MKV formatların tümünü destekliyor mu ? Desteklemiyor ise hangi infoları desteklemiyor ? Altyazı sorunu var mı ? Ses kaliteli mi ? Codec olayı çok önemli ev sinema sistemi aldıktan sonra birde media player almak zorunda kalacakmıyız ? Öyle bir durum söz konusu ise Ev sinema sistemi yerine bir media player ve ses sistemi kombine etmek daha mantıklı olmaz mı ? Yahut media player ı her halükarda almak zorunda kalacaksam daha uygun fiyata HB yerine HT sinema sistemi alsak nası olur ?

bu urunu alan forumda fıkret hoca var ona danıs derım kendısı bu sıstemı kullanyr

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

Hicbir firmware tunerin cekis gucunu arttirmaz veya paneli hizlandirmaz bunu unutmayin.

Buna katılmıyorum.

Örneğin Dreambox'lar Türkiye'ye ilk geldiğinde 7000 modeli ile geldi. Verilen ilk yazılımlarda Türksat üzerindeki düşük SR'li yayınlar çekmiyordu. Ancak daha sonradan düzeltildi. Bu bahsettiğim şey 2004'de oldu.

Bir donanım için firmware yazıldığında bu donanımı mutlaka %100 kapasite ile kullanır anlamına gelmez. Firmware update'leri zaman zaman driver updateleri gibi olabilir.

Sizin Dreambox orneginiz gibi size bir baska ornek vereyim Pirelli modemlerin wireless gucu isinip da arizasi olmamasi icin default olarak dusuk ayarlandigi icin kablosuzun cekiminde sorun yasayanlar configurasyondan bir parametre degistirerek gucu arttirabiliyordu. Yani firmalar yeterli test yapamadiklarinda veya ariza riskini goze almak istemedikleri icin bilerek donanimi dusuk kapasitede kullandirdiklari dogrudur.

Eger bastan firmware yazilirken is aceleye getirilip veya bilerek PCB donanim kapasitesine uygun olarak yazilmadiysa firmware update veya modlu firmwareler ile elinizdeki donanimi ust limitleriyle kullanabilirsiniz. Ornek olarak bir zamanlar receiverlarda modul ile yapilan sifre cozme ayni donanima yeni firmware yukleyerek software ile yapilabilmisti.

Baska bir ornek ise benim fotograf makinem objective max 10sn acik kaldiginda gece fotolari guzel cikmiyordu modlu firmware yukleyerek 30sn kadar cikarabiliyorum ve live histogram ekleyebiliyordum. Kameranin firmware update ile megapikseli ve optik zoom u arttirilabilir mi?

Tvler icin ise Tuner ve Panel donanimdir kapasitesi bellidir. Benim kastim ayni panel ve tunerle signal processing yontemini degistirip 3D goruntusunde iyilesme veya Truemotion kalitesinde iyilesme saglanabilir, kanal gecisleri hizlanabilir ama panel response time veya tunerin SNR ve signal reception asla degismez.

Keske hersey yazilimla olsaydi sizce hala neden flash update cikmiyor? Bildigim kadariyla 980slerde de hala yok.

• Aklima geldi firmware update yaptiktan sonra mesela 5 kusur online yuklendikten sonra 4 versiyonuna USB uzerinden geri donebiliyor muyuz yoksa geri donus yok mu?
  • Ben LW5500 sahibiyim. Bu akşam Tv de bir mesaj çıktı. Ayın 20 sinde güncelleme yapılacak diye. Daha önce güncellemesini kendisi yapardı. Güncelleme yapılacak diye uyarmazdı. Önemli bir güncelleme olsa gerek. Flash güncellemesidir umarım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncdtsr

Ben LW5500 sahibiyim. Bu akşam Tv de bir mesaj çıktı. Ayın 20 sinde güncelleme yapılacak diye. Daha önce güncellemesini kendisi yapardı. Güncelleme yapılacak diye uyarmazdı. Önemli bir güncelleme olsa gerek. Flash güncellemesidir umarım....

O Güncelleme TV ile alakalı değil. Smart TV sunucusu hakkında olsa gerek..
  • tv de tek eksik flash player bencehttps://wws.lg.com/tr/support/contact/support-message.jsp buradan ben flash player olsa daha kullanışlı hale geleceğini dile getirdim sizlerde yazarsanız belki bir faydası olabilir

Orijinalden alıntı: by_gvz

42lw4500 kullanıyorum ve üstünde yüklü olan firmware v04.60.27 bundan daha günceli var mı acaba bu tv için herkese teşekkürler

benim 4500 de de v04.60.26 var.
    acaba 27 yüklesem mi? arada ne gibi değişiklikler var ve neler güncellendi bilgisine nereden ulaşabilirim?

Arkadşlar 47LW5500 sahibi olarak internetten 05.01.10 versiyon güncellenmişti.. Hareketli (Kayan yazı vs) problemi yüzünden ilk sayfaya ayarlara bakayım dedim. Oradaki ingiltere sitesini Firmware linki verilmiş. forumun ilk sayfasında LW550T nin LW5500 üne denk geldiği yazılmış. Doğrumu anladım?

LW 5500 sahiplerinde ingiltere deki 05.10.02 firmwaresini kuran varmı?
  • Merhaba Arkadaşlar. 47 lw 5500 kullanıcısıyım. Tv nin yazılımına baktığımda 05.01.10 görünüyor. Fakat LG nin destek sayfasına girdiğimde ise ''Software_File(Version_05.10.02).zip'' adlı bir sürümün olduğunu görüyorum. Bu iki yazılım arasında bir fark varmı. Eternet ile bağlıyım internete ama yeni yazılım yükle dediğimde yeni yazılım mevcut değil çıkıyor. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

daha önce soruldu mu bilmiyorum, sorulduysa da göremedim o nedenle tekrar sorayım
    benim 4500 ün firmware'i v04.60.26
    bunun v04.60.27 si çıkmış ancak rusya sitesinden indirdim. lg.com.tr de yok bir firmware.
    bu sitedeki firmewarei yüklesem sorun olur mu?
    bir diğer soru: bu firmwari beğenmezsem ya da sorun olursa eski firmware i yükleyebilir miyim tekrar?

Orijinalden alıntı: ysavas

tv de tek eksik flash player bencehttps://wws.lg.com/tr/support/contact/support-message.jsp buradan ben flash player olsa daha kullanışlı hale geleceğini dile getirdim sizlerde yazarsanız belki bir faydası olabilir

evet smart tv nin yapacağı en iyi şey internette filim sitelerine girip rahat filim
    acabilmesi bunu şuan çok iyi yapamadıklarını düşünüyorum gelecek sene çıkacak seriler muhtemelen
    hakkıyla yapacaktır flaş player ve javası pc gibi çalışacak tv olmalı.

"CORSAİR Carbide serisi kullananlar Kulübü"

• quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

Orijinalden alıntı: ysavas

tv de tek eksik flash player bencehttps://wws.lg.com/tr/support/contact/support-message.jsp buradan ben flash player olsa daha kullanışlı hale geleceğini dile getirdim sizlerde yazarsanız belki bir faydası olabilir

evet smart tv nin yapacağı en iyi şey internette filim sitelerine girip rahat filim
    acabilmesi bunu şuan çok iyi yapamadıklarını düşünüyorum gelecek sene çıkacak seriler muhtemelen
    hakkıyla yapacaktır flaş player ve javası pc gibi çalışacak tv olmalı.

çok zor olmasa gerek geçen günlerde garanti bankasının uygulaması geldi mesela tv ye içindeki videoları oynatıyor youtube desen keza oda öyle zor değil bence talep olursa ciddiye alınıcağını düşünüyorum mail yolu ile dönüş yapmışlar önerinizi dikkate alacağız vs.vs. gibisinden

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.