Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
138
Favori
2.045.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3d film izlerken yanyana ve üstüste olan görüntüleri 3d yapıyor ama cyan renkli olan eski 3d leri 3d göstermiyor, 3d menüsünde o kısımlar kullanılmıyor. ben alırken tüm 3d filmleri izleyebilirsiniz demişlerdi. yanlış mı bilgilendirildim yoksa eksik birşeyler mi var. yardımcı olurmusunuz.

Orijinalden alıntı: OverKiLLL

quote:

Orijinalden alıntı: flydini

Şimdi geldik hangi media player'ı almaya. Hepsiburadada Dark minibox 640 GB HDD ile kampanyalı 250 TL, uygun gibi geldi.Ama daha önce hiç media player kullanmadığım için tecrübem yok nasıl oldukları hakkında.
    Elimde 78 adet toplam 483 GB 3D half sbs 1080p var. İlgilenen PM atsın.

Hangi şehirdesiniz acaba...size pm de attım ayrıca...

eğer uygunsa almak isterim

Muğla/Ortaca. PM'e de cevap vermiştim zaten.
  • Bugun torrentten paylastiginiz demoyu izledim. Tek kelime ile muthisti!! goruntulerin bu kadar disari ciktigini avatarda bile gormemistim. ben de daha onceki mesajimda 3dnin beni fazla etkilemedigini belirtmistim fakat sorun tvde degil filmin kalitesindeymis. ozellikle futbol topu sektiren adam topu size dogru atinca irkilmemek elde degil :)

Bu arada LG apps temmuzda baslicakti fakat hala yok farkli ulkede deneyip kullanabilen var mi acaba?
  • aklima gelmisken bir kac sorum daha vardi:)

Lw serisi kullanicilari cogunlukla hangi yayini izlemektedir. teledunya dsmart digiturk vs ? hatta bunu ankette yapabiliriz. Ben teledunya modul ile kullancaktim hatta modulu kurabilmek icin bayaa ugrasmistimda fakat teledunya kadar berbat bir sirket olamaz. biraz arastirinca sozlesmedeki cayma hakkimi kullanip iptal etcem allahtan kampanyasindan falan yararlanmadim hic para vermicem. Sadece conax modul elimde kaldi isteyen olursa satabilirim..Bu arada sorunum ilk gun tv izleyebilip ertesi gun sinyal yok diye hata almam oldu tabii oncesindeki sorunlar, ilgisizlik flnda ust uste gelince iptal etme kararini aldim. bugun digiturk hdye basvuruda bulundum cumartesi kurucaklar umarim bundan memnun kalirim ozellikle hd kalitesini cok merak etmekteyim:)

Bir diger merak ettigim konu ise bu 3d ayarlarinda 3b derinlik diye bir secenek var fakat bunu hic bir 3d filmde degistiremedim cunku silik bir sekilde duruyor. bu secenek ne zaman aktif hale gelir acaba, hic bu ayari degistirebilen oldu mu?

• uydu alıcısının kanalları bulamaması hakkında hiçbir gelişme yokmu
    merkezi sistem kullanan tv nin uydu alıcısında atv kanald show star fox tv8 ntv gibi kanalları bulup seyreden yokmu
    kanalları bulanlar sistemleri ve hangi ayarla tarama yaptıklarını yazmalarını bekliyorum

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL
  • Plex ile hd film izlerken sıkıntı yok ama 3d film izlerken çok takılıyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim...

Orijinalden alıntı: adige13

LG nin sitesinde bu uyarı ileindiremedim lw5500 için son güncellemeyi( The_latest_firmware_file_v3.07.08.zip
    ) indiren varsa hotfile yada baska bir upload ederek paylaşabilir mi teşekkürler :)

We regret to inform you that this service will not be available due to server maintenance job

Suspension Time
    .From 2011/07/07 23:00:00 to 2011/07/08 05:00:00 (GMT +09:00, Korean local time)

We apologize for this inconvenience

Şu an indirilebiliyor 42LW570s için 3.07.08 sürümünü indiriyorum sonucu yazarım

Orijinalden alıntı: adige13

LG nin sitesinde bu uyarı ileindiremedim lw5500 için son güncellemeyi( The_latest_firmware_file_v3.07.08.zip
    ) indiren varsa hotfile yada baska bir upload ederek paylaşabilir mi teşekkürler :)

We regret to inform you that this service will not be available due to server maintenance job

Suspension Time
    .From 2011/07/07 23:00:00 to 2011/07/08 05:00:00 (GMT +09:00, Korean local time)

We apologize for this inconvenience

http://h o t f i l e.com/dl/123421695/0185c15/LG_LW_firmware.rar.html
    Malum, aradaki boşluklar olmadan bu adresten indirebilirsiniz. Benim 42LW5500 3.07.04 idi ve 2-3 dakika sonra 3.07.08 oldu.
    Bu güncellemeyi ilk veren arkadaşa çok teşekkürler.

• Update den sonra bariz bir fark gören birisi var mı ? Örneğin birisi dts sesi deneyebilir mi?

Fark yoksa update için bir süre daha bekliycem.
  • @hakanb43, kırmızı / mavi 3D yi izlemek için karton red / cyan gözlüklerine sahip olmanız gerekir. CRT TV olsa da verir o yayını zaten, 3D TV olmasına bile gerek yok red / cyan 3D için. Ama renkler felan çok karışık olur, görüntü kalitesi kötü olur.

Yayın bakımından ben Full HD ya da DVD-Rip filmler ve 3D filmler izliyorum sadece. Bir ara bir uydu alıp DVB-S yi kullanmak istiyorum ama çok üşeniyorum.

Bir de 3D derinlik ayarı 2D - 3D çevirisinde aktif oluyor sadece, gerçek 3D yayınlarda kapalı o özellik.
    zaten dün de manisa bimekse gittim 3d görüntüyü tekrar izlemek için. sonuç fiyasko. eleman görüntüyü bilgisayardan yolluyor tv ekranlarına, 3d dosyayı açıyor bilgisayardan görüntü yanyana, o ise kumandadan 2d>3d dönüşümü seçiyor yanyana iki görüntüyü derinlik hissi verilmiş şekilde izletip işte 3d diyor. :) sonra uyardım 3d seçeneklerini seçtirdim onda da görüntüler üstüste oturmadı, soldan sağa sağdan sola seçeneklerini de denedi. olmadı.
    cihazların 200hz olduğunu iddia ediyor ki 5500 serisinden üstü ellerinde bile yoktu.200 hz 650s dışında yok.
    cihazın kitapçığında 5 yaş altına uygun değil denmiş. 2 çocuğum var 3 ve 4 yaşında bu durumda benim tv işi en az 2 sene ertelenir.
    hem de adam gibi tv serisi tam olarak gelir. belki de istedeğim olur plasma ekran üzerine de aynı tip kaplamayı yaparlar ve fpr gözlükle görüntüyü alırlar.
    biz de adam gibi izleriz. 2d de maximum kalite hâlâ plazmalarda çünkü.

• Dostlar bir yorum yapın, ne diyorsunuz??

http://forum.donanimhaber.com/m_50568510/tm.htm

FROYO 2.2 RSJP5 + SPEEDMOD KERNEL K9A (341mbRAM+1200ghz) + Ryanza OCLF = Quadrant Score 2050
  • Vallahi kimsenin gidip gördüğünü sanmıyorum o TV yi henüz, hatta Teknosa'da bile stokta olduğunu sanmıyorum. Gidip karşılaştırın Cinema 3D TV ile biz de öğrenelim diyelim artık

LW65xx serisinin üzeri Full Nano LED TV ler işte. Onlar da birkaç aya gelir sanırım. Ama fiyatları ne olur, onu kimse bilemez.
    Diğer konuştuklarınıza katılıyorum, İstanbul Cevahir Teknosa Extra'da da ordaki arkadaştan daha fazla bilgili bir insan pek yok merak etmeyin. Bahsettiğim AVM Istanbul'un ortasında, günde 500bin kişinin geçiş yaptığı bir yer. İçerdeki Teknosa 3 katlı ve 1500m2 vardır rahatlıkla. Demem o ki siz buradan bilgileri alın, denerken TV nin ayarlarını herşeyini yapın öyle deneyin.
  • Bir de şunu söyleyeyim. Philips zaten artık panel üretmiyor, panellerinin yarısını LG den yarısını da Sharp'tan alıyor. FPR gözlük teknolojisi kullanan panelleri zaten LG'den alıyordur. Bu yüzden Cinema 3D TV serisinden daha kaliteli olacağını sanmıyorum bu serinin. İlla ki full panellerini tamamen aynıı ya da daha iyi konfigrasyonda vermiyordur LG Philips'e. Ama gidip görmeye değer tabii.
  • Açıkcası ben de merak ediyorum Philips'in FPR teknolojisindeki yeni nesil 3D tvlerini. LG 42LW4500 kullanıyorum, televizyonumdan çok da memnunum ama nihayetinde sağlıklı karşılaştırma yapılabilecek aynı teknolojiye sahip bir ürün oldu teknoloji pazarında. Teknomarketlerde gören arkadaşlar buraya şurda var, burda var yazarsa sevinirim açıkcası.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Valla aynı anda ikiside olsaydı philips alırdım yalan yok. Ambilight güzel bir olay. Hatta LW yi almadan önce sırf bu özellik için philips alacaktım. Fİyatı da güzel. İncelemek lazım. Ama kötü olacağını düşünmüyorum.
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.