Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
31.571
Cevap
138
Favori
2.045.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. umarım güncelleme yaptıktan sonra 3D görüntü almamda sorun yaşamam. bir kaç demo daha indirdim, derinsular, microworld vs fakat halen 3d görüntü alamadım. umarım güncellemeden sonra değişiklik olur. 2gün sonra denieyceğim

herkezin aradığı lg 3D demo,
    http://www.demo-world.eu/demo-dvds/lg-2011-3d-contents-for-blu-ray.php

bu linke tıklıyorum, kocaman dowload yazan bir kutuya da basıyorum beni "video converter setup" diye bir program indirtiyor. acaba ben mi yanlış yapıyorum. linkteki download yazısına tıkladımmı direk 12.6gb lik filmi indirtmeyecekmi?

ilgilendiğim 2 TV modelinden, LG 42 LW5500 ün fiyatının samsung 40D7000 e göre uygun olması ve 3d teknolojisinin sağlık açısından daha zararsız olması gibi sebeplerden dolayı LG ye sempati ile bakıyordum.

Ancak mağazadaki (1080p full HD avatar )filmindeki hareketli sahnelerde LG nin görüntüyü takılarak gösterdiğini farkettim oysa bu takılma samsung D6000 ve D7000 de yoktu Elbette bu LG ye olumsuz bakmama sebep oldu.

Ancak LG nin ayarlarını kontrol etmedim belki de açık olması gereken bir ayarı kapalı olduğu için görüntü kötüydü .
    Sizden ricam, LG LW5500 için en iyi görüntüyü almak ve hareketli görüntülerdeki takılmayı önlemek amacıyla yapılması gereken ayarları önerebilirmisiniz ? çünkü önümüzdeki günlerde tekrar mağazaya giderek (1080p full HD avatar ) filmini verdiğniz ayarları yaptıktan sonra tekrar izleyerek samsung ile kıyaslamak ve karar vermek istiyorum. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepthink

Merhaba Ustaların yardımını bekliyorum.

ilgilendiğim 2 TV modelinden, LG 42 LW5500 ün fiyatının samsung 40D7000 e göre uygun olması ve 3d teknolojisinin sağlık açısından daha zararsız olması gibi sebeplerden dolayı LG ye sempati ile bakıyordum.

Ancak mağazadaki (1080p full HD avatar )filmindeki hareketli sahnelerde LG nin görüntüyü takılarak gösterdiğini farkettim oysa bu takılma samsung D6000 ve D7000 de yoktu Elbette bu LG ye olumsuz bakmama sebep oldu.

Ancak LG nin ayarlarını kontrol etmedim belki de açık olması gereken bir ayarı kapalı olduğu için görüntü kötüydü .
    Sizden ricam, LG LW5500 için en iyi görüntüyü almak ve hareketli görüntülerdeki takılmayı önlemek amacıyla yapılması gereken ayarları önerebilirmisiniz ? çünkü önümüzdeki günlerde tekrar mağazaya giderek (1080p full HD avatar ) filmini verdiğniz ayarları yaptıktan sonra tekrar izleyerek samsung ile kıyaslamak ve karar vermek istiyorum. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

dun akşam teknosadaki lg lw4500 modelini incelidiğimde,
    arka ışık %100
    kontrast %100
    parlaklık %50
    renk % 65
    keskinlik65
    ton1 0
    ton2 0
    ton3 c50
    trumotion düşük
    led yerel karartma yüksek

ayarlarında 3d seyretttiriyorlardı. ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. son olarak izlediğiniz filmde dışa cıkan görüntü gördünüzmü

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

update yapan arkadaşlar farkları yazabilir mi acaba?

Menüde bir fark göremedim sadece firmware sürümünde değişiklik var :) sonuç olarak görünen bir fark yok ama mutlaka iyileştirme yapılmıştır yoksa yeni firmwareye gerek olmaz dı

Orijinalden alıntı: techraven

@shadowpane, link yolladım. Tam olarak o CD değil ama bazı videolar benzer.

banada yollayabilirsen sevinirim.
    Ben de bir süredir LG'nin LW serisi tvlerini takip ediyorum. Şu meşhur balıklı demoyu 42LW5500 de 2 metre izleme mesafesinden seyrettiğimde balığın 1 metreden fazla dışarıya çıktığını gördüm. Gerçekten muhteşemdi. Aynı demoyu 55LW 570S de 3,5 metre izleme mesafesinden seyrettiğimde ise balık 2 metreden fazla dışarıdaydı. Görüntüler çok güzel, net ve sorunsuzdu. Ancak internetten indirdiğim IMAX deep sea 3D belgeselini bir başka 42LW5500 de denediğimde ise oldukça kötü bir 3D deneyimi yaşadım. Görüntülerde çok fazla dışarı çıkma yoktu. Ancak bazı sahnelerde çok iyi içe doğru derinlik vardı. İşin daha kötüsü belgeselin bazı bölümlerinde görüntüler gözü oldukça yoruyor ve aktif gözlüklerin yan etkilerine benzer etkiler gösteriyordu. Ya televizyonun ayarlarında bir şey vardı yada filmin çekimleri kötüydü. Mümkün olursa aynı televizyonda bir deneme daha yapmak istiyorum.

Ben de link alabilir miyim?

Teşekkürler.

• Linki bana da gönderirsen sevinirim.
  • 1 haftadır konuyu takip ediyorum, bircok arkadasta sagolsun fazlasıyla yardımcı oldu, son bir sorum olacak 2-3 gun once bimeks ve istanbul bilism indrim yapti dunde darty abim darty deki indrimden 42le5500 aldi acaba sizce bu indirmlere bir yenisi eklenirmi devam edermi yoksa bende dartyden alimi? Darty e scak bakmamanin nedeni axess e taksit saysi ve vade farki olayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Ben de bir süredir LG'nin LW serisi tvlerini takip ediyorum. Şu meşhur balıklı demoyu 42LW5500 de 2 metre izleme mesafesinden seyrettiğimde balığın 1 metreden fazla dışarıya çıktığını gördüm. Gerçekten muhteşemdi. Aynı demoyu 55LW 570S de 3,5 metre izleme mesafesinden seyrettiğimde ise balık 2 metreden fazla dışarıdaydı. Görüntüler çok güzel, net ve sorunsuzdu. Ancak internetten indirdiğim IMAX deep sea 3D belgeselini bir başka 42LW5500 de denediğimde ise oldukça kötü bir 3D deneyimi yaşadım. Görüntülerde çok fazla dışarı çıkma yoktu. Ancak bazı sahnelerde çok iyi içe doğru derinlik vardı. İşin daha kötüsü belgeselin bazı bölümlerinde görüntüler gözü oldukça yoruyor ve aktif gözlüklerin yan etkilerine benzer etkiler gösteriyordu. Ya televizyonun ayarlarında bir şey vardı yada filmin çekimleri kötüydü. Mümkün olursa aynı televizyonda bir deneme daha yapmak istiyorum.

Teşekkürler.

3d nin sağ sol ayarından kaynaklanıyor olabilir.

• Bayadır bende bu konuyu takip ediyorum.

Evimde PS3+Lg 5+1 Ses Sistemi var sanırım dts destekliy diye hatırlıyorum

42LW550 düşünüyorum, amacım, ps3 üzerinden harddisk ile 3d yada 2d film izlemek,ps3 üzerinde blueray 3d filme izlemek, single yada multi 3d oyun oynamak,net üzerinde youtube 3d videoları izlemek.

Yeni çıkacak cihazlar olacakmı(yakın zamanda), yada müdaili sanırım bir philips televizyon var onada kesinlikle bakmalıyım.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.

Teşekkürler.

Daha önce bazı arkadaşların yazdığı gibi, bence de bu içeri girme-dışarı çıkma olayı tamamen filmin çekimiyle ilgili.Özellikle filmlerde dışarı çıkma olayı bazı sahnelerde oluyor ama belgesellerde daha çok içe doğru bir derinlik oluyor. Bende yarattığı his, sanki gerçekten oradasınız ama bir odanın içindesiniz ve pencereden o gerçek(!) dünyaya bakıyorsunuz ve içeri (ileri ) doğru bir derinlik/gerçeklik hissi veriyor. Sonuçta teknik olarak bazı sahnelerde dışarı çıkma olayını görebiliyorsak TV bunu gösterebildiği içindir, yoksa hiçbir sahnede olmaz. Ben sadece bazı animasyonlardan şikayetçiyim. Sanki bazıları hatalı gibi, yakın olması gerekenler uzak, uzak olması gerekenler yakın gibi bi karışıklık oluyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

1 haftadır konuyu takip ediyorum, bircok arkadasta sagolsun fazlasıyla yardımcı oldu, son bir sorum olacak 2-3 gun once bimeks ve istanbul bilism indrim yapti dunde darty abim darty deki indrimden 42le5500 aldi acaba sizce bu indirmlere bir yenisi eklenirmi devam edermi yoksa bende dartyden alimi? Darty e scak bakmamanin nedeni axess e taksit saysi ve vade farki olayi

Sanmıyorum indirimlere yenisinin ekleneceğini. Kampanyalar genellikle pazartesi günü ya da pazar günü sona erer. Dartydeki pazar günü akşam 10da sona eriyor. Bence dartyden alın. ben alışveriş yapıyorum oradan sıkıntı yaşamadım hiç. gayet de yardımcı oluyorlar satış sonrası problemlerde. zaten kargo falan da ücretsiz netten alırsanz.

Orijinalden alıntı: mobilecom

Bayadır bende bu konuyu takip ediyorum.

Evimde PS3+Lg 5+1 Ses Sistemi var sanırım dts destekliy diye hatırlıyorum

42LW550 düşünüyorum, amacım, ps3 üzerinden harddisk ile 3d yada 2d film izlemek,ps3 üzerinde blueray 3d filme izlemek, single yada multi 3d oyun oynamak,net üzerinde youtube 3d videoları izlemek.

Yeni çıkacak cihazlar olacakmı(yakın zamanda), yada müdaili sanırım bir philips televizyon var onada kesinlikle bakmalıyım.

Teşekkürler.

kendimden örnek vermek istiyorum.

ps3 = 1tb hdd takıyorum fakat hdd yi görmüyor.(crack lenmiş ps3 olduğu için olabilir)
    lg 5,1(HT 906TA) DTS ses özelliği mevcut + dvd ve usb özelliği mevcut (hdd yi görmüyor) ht + tv bağlantısı 1,4 altın uclu hdmi kablo ve optikcablo ile yapılı
    ps3 üzerinden bluray film izlenebiliyor.

• Arkadaşlar,
    Herkes dosyadan 3D deniyor sanırım, herhangi bir uydu alıcısıyla 3d kanallardan deneyen yokmu, onlarda tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba, teşekkürler.

Orijinalden alıntı: msenoz

Arkadaşlar,
    Herkes dosyadan 3D deniyor sanırım, herhangi bir uydu alıcısıyla 3d kanallardan deneyen yokmu, onlarda tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba, teşekkürler.

Aynen TeleDünyada 3d kanal var bir tane, izleyen var mı?

Orijinalden alıntı: mobilecom

quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

Arkadaşlar,

Aynen TeleDünyada 3d kanal var bir tane, izleyen var mı?

ben izlemiştim onu, devamlı kadın voleybol maçları veriyor. Kaliteli bir 3d yayını sunmakta fakat izlemeye değcek bişi bulamadığım için artık izlemiyorum.yrn digitürk bağlancak onlar ciddi 3d yayını yapıolarmış.ne bilim fashion tv, geçenlerde tenis maçını vermişler fln..umarım 3d kalitesi iyi olur..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.