Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
75.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee beyler nasıl durumlar bu serilerin full led olması sebebıyle diger LW serisinden farkı kayde deger mi?
    '04 vectra c caravan cosmo 3.0cdti a/s
  • Lw9800 modelini
    Nerelerde bulabilirim ist da
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• torium elektrowroldde ve mediamarktlarda varmış birde torium büyük lg store da varmış lg storeda hatta daha gelişmiş bir model daha var dedi gidip bir ara inceleyeceğim bakalım... kar bi dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtn -- 1 Şubat 2012; 11:43:28 >
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Merhaba,
    Butun yazilanlari, hemen hemen tum onemli basliklari takip ediyorum ama ;
    Nicin gorsel amacla alinan bir TV'nin, media player olarak ozellikleri onemseniyor, nicin bir led ekranin sadece goruntu netligi, renk ve goz zevki degil de, film oynatma/dts ses cozme yetileri onemseniyor anlamiyorum. Anliyamiyorum 100-200 tl araliginda bu oynatma isini butun bu led tv'lerden daha guzel yapan playerlar varken... 3000-4000 bin tl verilirken, player icin gereken rakkam o kadar ufak kaliyor ki.
    Gidin en gozunuze hitap eden Tv'yi alin keyfini surun... Yaninada yeni nesil bir media player alin. Seneye baska tip formatta dosyalar cikarsa gidip Tv nizin oynaticisi update olmadi diye hayiflanmayin hem... Harici media player'lar surekli guncelleniyor zira.
    Surc-i lisan ettimse affola.
    Sevgiler...

Orijinalden alıntı: 2Berk

Merhaba,
    Nicin gorsel amacla alinan bir TV'nin, media player olarak ozellikleri onemseniyor, nicin bir led ekranin sadece goruntu netligi, renk ve goz zevki degil de, film oynatma/dts ses cozme yetileri onemseniyor anlamiyorum. Anliyamiyorum 100-200 tl araliginda bu oynatma isini butun bu led tv'lerden daha guzel yapan playerlar varken... 3000-4000 bin tl verilirken, player icin gereken rakkam o kadar ufak kaliyor ki.
    Gidin en gozunuze hitap eden Tv'yi alin keyfini surun... Yaninada yeni nesil bir media player alin. Seneye baska tip formatta dosyalar cikarsa gidip Tv nizin oynaticisi update olmadi diye hayiflanmayin hem... Harici media player'lar surekli guncelleniyor zira.
    Sevgiler...

Aynı fikirde ki görüşleri bende başka arkadaşlarda zamanında paylaştık ama konunun bir de diğer yönü var; çoklu kullanımı
    genelde tercih edenler hem ek player masrafından hem de kablo karmaşasından hem de tek kumanda kullanım kolaylığından
    tercih ediyorlar.. Genel de tv izlemek isteyenler derinlere gömülmek istemiyorlar herşeyi basit bir şekilde zahmetsiz kısa yoldan
    halletme derdindeler.
    Kişisel tercihim ise kablo karmaşası ve kumanda bolluğuna rağmen daha stabil kullanım nedeniyle kesinlikle her fonksiyon için
    bağımsız cihazdan yana.

• quote:

Merhaba,
    Sevgiler...

İşte bu sebeple LW4500 diyorum ben de Klavyene sağlık hocam, güzel yazmışsın. O iş için ayrıca yapılmış, profesyonel cihazlar varken bu fonksiyonları TV'ye yüklemek bence de TV mantığına pek uymuyor.

• quote:

Merhaba,
    Sevgiler...

hocam aileme samsung aldım, bu işlerden pek anlamazlar.

mediaplayer olsa
    kablo karmasası yanında, bir kullanılmasını OGRENilmesi gereken bir kumanda daha olacak zaten uydu receiver bile zor geliyo, sırf bundan dahili alıcıyla teledunya terchi ediyorlar! ve tek kumanda oluyor.

usbsine takıp tek tusla hemen ulasıyorlar hersey buz gibi, 45-50 yasinden sonrakı insanlar icin bu o kadar farklı ve rahat oluyo ki onlara. hatta bazı daha gencler icin bile oyle ! ayrıca bence TVnin dahili işlemcisi cok daha basarılı ve guclu 100 ytlik mediaplayerlara gore.

bence siz de oncelikle panel kalitesi bazında tercih yapın tabi amaa kararsız kalırsanız ortada kalırsanız bu konuda, usb media ozelligi kararınızı belirleyebilir

bana kalırsa zaten evimde hdmi outlu orta siklet bir gpu olan Notebook-hatta netbook her zaman olacagindan, her turlu media işlemini ondan yapacagım, kablosuz bir mousela co krahat oluyor ve ısınırsız imkana sahip oluyorsunuz ( mesela ben hem ust hem altta altyazı ile izliyorum filmleri ing turkce rusca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Şubat 2012; 17:22:30 >

• " 45-50 yasinden sonrakı insanlar icin bu o kadar farklı ve rahat oluyo ki onlara " demissiniz... Buna hicbirsey diyemem. Haklisiniz. Onlar icin en kolayi bulmak ve sunmakta bizim vazifemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 4 Şubat 2012; 12:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

2000TL lik TV yi alır belki ama kimse 7500TL lik TV yi görmeden almaz merak etme. Kişinin alacağı TV yi görmesini her halükarda tavsiye ederim ben, bu sefer söylememişim hatam olmuş kusura bakma.

Fiyatlar genel olarak yeni bir teknoloji yüzünden düşmez çünkü OLED vs. henüz kullanıcının evine alıp izleyeceği fiyatta çıkmayacak. Onlar sadece "biz OLED işinde bu aşamadayız" cihazları. LG, Samsung & Philips cephesinde fiyatlar düşmeye eğilimlidir her zaman ama Sony de düşmez, çok tok satıcı adamlar. Panasonic PDP ler ise şu an zaten çok uygun, beklemeye gerek bile yok. 3D istemeyen GW30, 3D isteyen VT30 düşünmeden alabilir.

Ben sizin Gw30 veya Vt30 gorup incelediginizden dahi supheliyim. Bence yanlis yonlendirme yapiyorsunuz, ozellikle Lg konusunda surekli aktif oldugunuz icin, size guvenenilecek arkadaslarin olmasi dogaldir, insanlari yonlendirirken bence iyi dusunun..

Kullanmakta oldugunuz markanin sevgisi agir basmamali ve gozunuzle gorup performans degerlendirmesi yapmadiginiz urunler hakkinda pesinen tavsiyelerde bulunmamasiniz..(ki bu urunler profesyonel insanlarca cok da iyi bulunmadigi halde)

Benimki sadece tavsiye, yanlis anlamayin. Goruyorum ki insanlara Lg markasi aldirmak hosunuza gidiyor.

İyi forumlar..

hocam cok haklısınız, hatta aslında urunu gormek de yetmıyor teshirde orda burda,
    cunku hangi kaynaktan ne sartlarda yayın gelıoyr orda o sırada, ve de TV nin Ayarları nasıl vbvb.. yani yanıltabiliyor.

ürünü bir süre kullanmıs olmak, hatta ürünLERİ kullanmıs olmak gerekiyor ki BEnchmark yapılarak tavsiye yapılabılsin.

mesela bence SD yayınlarıyla unlu sony 40W5500 e gore bile cok daha iyi 46c750 samsung,, demek istiyorum, cunku 2sini de aktif oalrak kullandım kullanıyorum, ama onu bile diyemiyorum cunku birinde NExt receiver var digerinde atlanta... bu nedenle ben de o tavsiyeyi bile vermeye cekiniyoprum acıkcası.. ( vestel LCDTV fabrıkasında muhendisdim)

EDİT: tabi yardımcı olamya calısan arkadaslar da kagit ustunde, -yeterli veya yanlıs olma ihtimali de olsa- teorik oalrak yardımcı oluyorlar cunku bazı arkadaslar teorik kısmını da hic anlamıyor ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Şubat 2012; 2:37:22 >

• vestelde mühendisim demişsiniz de ondan yazıyorum.
    yakın zamanda mutfağıma 32 inç led tv baktım. dahili uydu alıcısı olsun diye
    vestel smart tv 32 in 7017 modeli ile arçelik 82-208 arasında tercih yapmam gerekti. fazladan smart tvsi olmasına rağmen ve 100 tl ucuz olmasına rağmen vestelin tvsini alamadım çünkü görüntü kalitesi nedense kötüydü. acaba bu pixellence denen nane açılıp kapanan bişi de kapalı mı dedim kurcaladım tvyi o da yok.elimde usb bellek, iki tvde de aynı filmlere göz attım arçelik çok daha üstündü.
    bu arada alternatif samsung ve lglere baktım samsunglar daha pahalı idi. lg de ise dahili uydu alıcısı olan led tvler hep paralel ithalat idi.
    sonuçta tvleri görüp kullanıp almak çok önemli.

Orijinalden alıntı: agtr

45-50 olmak o kadar da kötü değil, merak etmeyin

http://youtu.be/koGnZg2kzxY

tahmin de ettim simdi cevap gelır biliyorum var abiler cunku :D

lafın gelısı oyle azdım aslında 65-70 yasındalar ailem. ben 35ım ))

PS: ustteki yazıyı okudum, ben rusya vestelde lcdtv deydim ))
    bu manisa uretımleri modellerini bılmıyorum ama pixellence ayrı bir hardware istiyordu biz uretmıyorduk almadık TRden onu.

ben veswtelim CRT si ve divxplayer ıdısında bi urununu almadım, bu ikisinde cok basarılıydılar.

• off ne zaman çıkacak şu LG LW980s
    mart ayına geldik hala tık yok...
    LG LW650s den vazgeçtim LG LW980s almak istiyorum ama hala beklemedeyim...
    '04 vectra c caravan cosmo 3.0cdti a/s
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.