Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdil

BEN beklemekten sıkılıp plazma aldım.

Hayırlı olsun hocam, ne aldın valla merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gookhaant

off ne zaman çıkacak şu LG LW980s
    mart ayına geldik hala tık yok...
    LG LW650s den vazgeçtim LG LW980s almak istiyorum ama hala beklemedeyim...

Çıktı ama bulmak biraz sıkıntı, ilk Cinema 3D TV ler geldiğinde de böyle olmuştu. LG TR yi ararsan bilgi alabilirsin sanırım cihazın hangi mağazalarda olduğuna dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Ucuza kaçtım. samsung 51d550 aldım.
    yanına da bir ht d5550 ev sineması sistemi blu rayli. bir de swa 5000 kablosuz ses aktarıcı, arka surroundlar için salonu baştan başa kablolar geçmeyecek.
    salonum bu sisteme uygun. fena olmayacak. tek eksik kalan salonun zeminin rabıta döşemesi.
    2 de 3300 serisi gözlük. hanım için M boy (beyaz) benim için L boy (siyah). çocuklar 3 ve 4 yaşında olduğu için onlara gözlük almadım. onlar uyurken izleriz 3dyi.
    genelde 2d izleyeceğimiz için plazma tercih ettim. oyun bilgisayarım olsaydı kesin pasif gözlük tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 21 Şubat 2012; 14:00:28 >

• Neden Panasonic seçmedin diye sormak istiyorum ama sormuyorum, o kadar ince eledin, sık dokudun. Vardır elbet bir bildiğin. Güle güle kullanın, mükemmel olmuş çocuklara gözlük almamış olman da, hiç gerek yok o yaşta sinyal yayınına maruz kalmalarına
  • quote:

quote:

quote:

Ucuza kaçtım. samsung 51d550 aldım.
    yanına da bir ht d5550 ev sineması sistemi blu rayli. bir de swa 5000 kablosuz ses aktarıcı, arka surroundlar için salonu baştan başa kablolar geçmeyecek.
    salonum bu sisteme uygun. fena olmayacak. tek eksik kalan salonun zeminin rabıta döşemesi.
    2 de 3300 serisi gözlük. hanım için M boy (beyaz) benim için L boy (siyah). çocuklar 3 ve 4 yaşında olduğu için onlara gözlük almadım. onlar uyurken izleriz 3dyi.
    genelde 2d izleyeceğimiz için plazma tercih ettim. oyun bilgisayarım olsaydı kesin pasif gözlük tercih ederdim.

Hayırlı olsun hocam. Kablosuz SWA5000'i nerden ve kaça aldınız acaba? Benim de böyle bir şeye ihtiyacım var

• pm attım.
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/Samsung-SWA-5000-MEA-KABLOSUZ-SORROUND-APARATI_218398.html#0
    bu adresten 299 tlye kargo dahil. maximum kartıma 11 e bölmüşler.
  • quote:

Neden Panasonic seçmedin diye sormak istiyorum ama sormuyorum, o kadar ince eledin, sık dokudun. Vardır elbet bir bildiğin. Güle güle kullanın, mükemmel olmuş çocuklara gözlük almamış olman da, hiç gerek yok o yaşta sinyal yayınına maruz kalmalarına

aslında gönlümde lg 60pz950 ve panasonic 55vt30e vardı.
    ama kardeşim ilk defa böyle bişi alıyoruz bence çok para harcama deyince basiretim bağlandı ucuza kaçtım. umarım pişman olmam.
    ürünü aktif olarak kullanmaya başlamam 1 ayı bulacak tadilat nedeniyle ama yarın servis kuracak bi sorun var mı üründe diye sonra da kaldıracağım kutuya.
    düzenleme: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 22 Şubat 2012; 10:15:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Çıktı ama bulmak biraz sıkıntı, ilk Cinema 3D TV ler geldiğinde de böyle olmuştu. LG TR yi ararsan bilgi alabilirsin sanırım cihazın hangi mağazalarda olduğuna dair.

araştırdığım kadarıyla şu an sadece bursa da var :((( 2 tane mağaza da

• Arkadaşlar LG 55LW980S modeli favori tvleriniz arasında yer alıyorsa incelemenizi tavsiye ederim

Litvanya forum sitesi adam almış tv yi...ahh bide ben alabilseydim ne zaman gelecek çok merak ediyorum wala.

http://www.topzone.lt/forumas/11242-lg-55lw980s-tv-55-colish-nano-full-led-cinema-3d-hdtv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gookhaant -- 28 Şubat 2012; 3:12:20 >
  • Merhaba Lg 47 lw 980s alarak aranıza katıldım.Pixel testi yaptım yanık pixel yoktu.Bulutlanma testi yaptım mod: oyun modu arka ışık 100 de yüz contrast 100 de yüz dü.

http://youtu.be/Zf2sd04vWTo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontosa1971 -- 10 Mart 2012; 11:20:08 >
  • peki 5500 ile 4500 arası farkı biliyoruz da, bu teknosadaki 5400 ne oluyor ??
  • hocam ölü pixel olayını nasıl test edicem bana da öğretir misin bende kısmetse bugün 55lw980s tvyi almaya gidicem... en korktuğum şey ölü pixel muhabbeti tşkler şimdiden...
  • birde bu sitede bence en sağlam gözlemci ve yorumcu techraven sayın yarbayım :))) walla senin yorumların çok önemli benim için eğer buralardaysan sesime gel :))) bugün kısmetse inş alıyorum 55lw980s tv yi ayırttım :))) bide made in poland hocam sen ne düşünüyorsun acaba _? almalı mıyım ? 1 kişi daha vardı daha önceden alan polonya yapımı tv yi o nerelerde acaba memnun mu ?
  • quote:

quote:

ya hocam kusura bakma özel mesaj atmak istedim size çok acil çünkü...sizin yorumlarınızı takip ediyorum devamlı gerçekten çok mantıklı ve bilir davranıyorsunuz...sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var...bugün kısmetse 55LW980S tv yi almayı düşünüyorum...buldum 1 tane hiç açılmamış sıfır paket tv yi teknosa dan adama ayırttırdım alıcam bugün inş kısmetse...bide polonya yapımı siz ne düşünüyorsunuz hocam almalı mıyım sizce sizin bilginiz çok fazla bu tvler konusunda... 6.400 lira çok tşk ediyorum şimdiden saolun hocam....birde almak istersem eğer nelere dikkat etmeliyim nelerine bakmalıyım sizden cevap bekliyorum inş müsait olursunuz...saygılar hocam.

• Bu modele 6.400 Lira mi?
  • Bende bu panele uzun zamandır bakıyorumdum hiçbir yerde yok bir kaç güvenemediğim site haricinde.Bir tek teknoda vardı sitesinden gördüm onuda.Cumartesi hem turuncuda indirim varmış baktım ki 3999tl inmiş 47lw980s. İnt. satış yok mağazalarında varmış ankarada 55'' olan teknosaya gittim mithatpaşa ya 47 var mı diye sordum yoktu. Sitesinden 47 leri istanbul 3 izmir de1 burda 1 yerde varmış. Hani getirtebilirmisiniz dedim. Onlarda hepsinde tek gözüküyor teşhir ürünüdür dediler o kadar para verecen tavsiye etmeyiz dedi.Benim aklım kaldı istiyorum ahni dedim açılmayan bir tane vardır diye başka tekno ya gitti indirim cart curt olmaz dedi çıktım ordan .inat ettim ya ankamall gittim hem orda lg bayisinde soracaktım bayi bizde yok bizde bulunmaz dedi.Hemen yanında tekno ya girdim orda satış elemanına dedim neyse müdürü kadar söyledi dedim istiyorum bu tv kesin araştırdılar sağolsunlar yok kapalı bir tane yok. Bende dedim bu kadar inat ettim bu tv yi birşey almayı istemiyor kısmet değilmiş deyip beklemeye aldım kedimi.Bu tv sınırlı sayıda türkiye de o yüzden Bu beni çok düşündürdü.Yok denecek kadar şimdide acayip şekilde soğudum. 650S alacaktım izledim inceledim ama yok daha iyisi tutukusu oluştu bende 980s itti fiyatıda makuldu ama kısmet değilmiş artık yeni modelleri beklerim yada emektar 20 yıllık crt me devam bir süre daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

peki 5500 ile 4500 arası farkı biliyoruz da, bu teknosadaki 5400 ne oluyor ??

1 ay önce felan ithal edilmeye başlandı, Smart TV yok ama video codec desteği geniş.
  • quote:

quote:

quote:

ya hocam kusura bakma özel mesaj atmak istedim size çok acil çünkü...sizin yorumlarınızı takip ediyorum devamlı gerçekten çok mantıklı ve bilir davranıyorsunuz...sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var...bugün kısmetse 55LW980S tv yi almayı düşünüyorum...buldum 1 tane hiç açılmamış sıfır paket tv yi teknosa dan adama ayırttırdım alıcam bugün inş kısmetse...bide polonya yapımı siz ne düşünüyorsunuz hocam almalı mıyım sizce sizin bilginiz çok fazla bu tvler konusunda... 6.400 lira çok tşk ediyorum şimdiden saolun hocam....birde almak istersem eğer nelere dikkat etmeliyim nelerine bakmalıyım sizden cevap bekliyorum inş müsait olursunuz...saygılar hocam.

55" boyutunu izleyemedim, artık almadan önce sen deneyip alırsın bize söylersin nasıl olduğunu
    Yine burda hatırladığım kadarıyla 55" LW980S alan yok, alan herkes 47" almıştı. 55" lerin geldiğini ben de bilmiyordum.

Özellikle bulutlanma ve ışık sızması durumunu kontrol et. Bunlar minimum olması lazım, Edge LED lar kadar fazla olmaması lazım. Yine Full LED lere özel "haloing" durumuna bak, bu siyah arka plan üzerine açık renklı bir obje gelince çevresinde beliren halkalar gibi tanımlanabilir. Bu Full LED lerde olur istisnasız ama ayarlar vs yapılınca farkedilemeyecek duruma gelmesi lazım.

• çok saol hocam bilgiler için gidiyorum şimdi tv yi almaya inş iyi haberlerle dönerim kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

55" boyutunu izleyemedim, artık almadan önce sen deneyip alırsın bize söylersin nasıl olduğunu
    Yine burda hatırladığım kadarıyla 55" LW980S alan yok, alan herkes 47" almıştı. 55" lerin geldiğini ben de bilmiyordum.

Özellikle bulutlanma ve ışık sızması durumunu kontrol et. Bunlar minimum olması lazım, Edge LED lar kadar fazla olmaması lazım. Yine Full LED lere özel "haloing" durumuna bak, bu siyah arka plan üzerine açık renklı bir obje gelince çevresinde beliren halkalar gibi tanımlanabilir. Bu Full LED lerde olur istisnasız ama ayarlar vs yapılınca farkedilemeyecek duruma gelmesi lazım.

ben bizzat 55inç test etmiştim. balçovada mediamarktda. 6000 tl nakit demişlerdi hatta.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.