Şimdi Ara

LG Chocolate Z1 Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG, Chocolate serisi cep telefonlarındaki şıklığı dizüstü bilgisayarlarını da layıkıyla uygulamayı bilmiş

LG Electronics çift LCD ekranlı yeni dizüstü (Laptop) bilgisayarını tanıttı. Asus W5Fe de ki gibi iç ekranın yanı sıra dış ekranı da olan laptop oldukça şık bir görünüme sahip.

Windows Vista Sideshow ( dış ekranın bilgisayar açılmadan kullanılabilmesi) konseptine uygun olarak tasarlanan bu 1.86 kg ağırlığındaki şık ürün aynı LG Chocolate telefonlardaki gibi touch sensitive tuşlara sahip. Nvidia Preface teknolojisi sayesinde bilgisayar kapalıyken veya hibernation modundayken dış ekrandan programlara veya verilere ulaşabiliyorsunuz.
    Parlak piyano siyahı olan Z1 12.1 inçlik ekrana sahip. Diğer donanım özellikleri ise; 1.83GHz Intel Core 2Dduo T5600 işlemci, 1GB RAM, ATI Mobility Radeon X1350 512MB ekran kartı, 120GB HDD, 1280 x 800 ve 2.5 inçlik LCD Sideshow ekran.

http://www.lge.com/products/model/detail/z1series_1_6.jhtml

LG Chocolate Z1 Laptop

LG Chocolate Z1 Laptop

LG Chocolate Z1 Laptop

• diğer resimleri

LG Chocolate Z1 Laptop

LG Chocolate Z1 Laptop
  • İyi hoş güzelde kaç para bu alet
    Farklı sitelerden ve en uygun olan yerlerden link koyabilirmisiniz.
  • İşlemci : Intel Core 2 Duo 1.66Ghz T5500 667MHz

EKRAN : 12.1"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ

RAM : 1 GB DDR2 667MHz

HDD : 120 GB

Ekran Kartı : INTEL GMA 950 128 MB

Genişleme Yuvaları : Bluetooth, 3x USB, 802.11bg WiFi Kablosuz Arabirim, LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, Mic-in, Line-in, S/PDIF.

Optik Sürücü : DVD Combo / DVD Super Multi Dual Layer(DVD-R/RW,+R/RW,RAM)

Audio : SSRS WOW HD, SRS TruSurround XT, 5.1CH Dolby Digital, 24bit High Definition

İşletim Sistemi : Microsoft Vista Home Premium

Ebatlar : 301 x 226 x 31 ~ 34 (mm)

Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell

Klavye : Q Turkçe 84 Tuşlu Klavye

Bonus : CyberLink CD(Power2Go, InstantBurn), Recovery Center DVD, LG Intelligent Update CD(Norton Anti-Virus, Drivers, Applications, Easy Manual and Easy trouble shooting Guide)

Ağırlık : 1.91 Kg.

1.591,09 USD + KDV

İşlemci : Intel Core 2 Duo 1.83Ghz T5600 667MHz

EKRAN : 12.1"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ

RAM : 1 GB DDR2 667MHz

HDD : 120 GB

Ekran Kartı : ATI X1350 128 MB-HM-512MB

Genişleme Yuvaları : Bluetooth, 3x USB, 802.11bg WiFi Kablosuz Arabirim, LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, Mic-in, Line-in, S/PDIF.

Optik Sürücü : DVD Combo / DVD Super Multi Dual Layer(DVD-R/RW,+R/RW,RAM)

Audio : SSRS WOW HD, SRS TruSurround XT, 5.1CH Dolby Digital, 24bit High Definition

İşletim Sistemi : Microsoft Vista Home Premium

Ebatlar : 301 x 226 x 31 ~ 34 (mm)

Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell

Klavye : Q Turkçe 84 Tuşlu Klavye

Bonus : CyberLink CD(Power2Go, InstantBurn), Recovery Center DVD, LG Intelligent Update CD(Norton Anti-Virus, Drivers, Applications, Easy Manual and Easy trouble shooting Guide)

Ağırlık : 1.91 Kg.

1.682,04 USD + KDV

buyrun

• Fiyatı yazdığınız için teşekkür ederim. Ama nerde bu fiyat. Yani link istemiştim. Ama önemli değil artık yine google'a danışacağız. Bir iyilik yaptınız keşke fiyatı uygun yerleride yazsaydınız demek istemiştim. İyi çalışmalar.
  • Ben yazayım bari 1-2 yer. Daha uygun bulan olursa yazsın.

KDV Dahil Fiyatı : 2.639,79 YTL
    www.teketek.com

Fiyatı : 1.666,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 2.640,37 YTL
    www.tetramarket.com
  • Ben bu makinayı mağazada görmüştüm fiyatını tam hatırlamıyorum ama hatırladığım birşey varsa o da tasarımının çok güzel olması ve deli gibi ısınmış olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alet iyiymiş hoşmuşta, o bilgisayara on board ekran kartı hiç yakışmamış...
  • 1,83 olanda bildiğim kadarıyla onboard değil. Ati x1350 128 bağımsız 512mb'a kadar hypermemory ile çıkabiliyor. Normal kullanımda zaten 128 yeterli. ihtiyacı olursada rami 2 gb yaptıkmı tamamdır.

yalnız benim bikaç sorum olacak. Şöyleki:
    - Bunun büyük resimlerini bulamadım. Bulan varsa link koyabilirmi. Bazı sitelerde kapağın dışında küçük bir ekran görünüyor. Bunda varmı böyle bir ekran. Resmi sitesinde bundan bahsedilmemiş.
    - LG Z1 BOB1T ve LG Z1 ART1T olmak üzere iki versiyonuna rastladım. Bunların ne farkı var. Birinde dış ekran mı oluyor?
    - Bunun performansı, ısınması vs. hakkında biligisi olan varmı? mesela vistadan kaç almış. yada performans testlerinden kaç almış gibi.
    - Dell XPS M1210 1,83 ile bunun 1,83 ünü karşılaştırabilir misiniz. Birinde go 7400 (64Mb+192Mb) diğerinde X1350 (128Mb+384Mb) ekran kartı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Mayıs 2007; 15:06:30 >
  • Dış ekranla ilgili bulduğum resimler:
     LG Chocolate Z1 Laptop
     LG Chocolate Z1 Laptop

LG Chocolate Z1 Laptop

LG Chocolate Z1 Laptop
     LG Chocolate Z1 Laptop

• Tarz olarak güzel ancak keşke içi öyle açık renk olmasaymış beah yinede gayet güzel bir tasarımı var. Dış ekranda gayet güzel Windows Side Show programına uyumlu yapılmış olması çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoKuZuNCuKaPI -- 20 Mayıs 2007; 15:41:46 >
  • resimler süper olmuş eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

alet iyiymiş hoşmuşta, o bilgisayara on board ekran kartı hiç yakışmamış...

bunu daha öncede yazmıştım ama böyle bir sisteme harici bir ekran kartı koymak çokmu zor yoksa çokmu maliyetli oluyor acaba...sadece meraktan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

alet iyiymiş hoşmuşta, o bilgisayara on board ekran kartı hiç yakışmamış...

bunu daha öncede yazmıştım ama böyle bir sisteme harici bir ekran kartı koymak çokmu zor yoksa çokmu maliyetli oluyor acaba...sadece meraktan...

Bende daha öncede cevaplamıştım ama bi daha cevaplayım. Bunda (1,83 işlemcili versiyonda) ekrankartı 128Mb bağımsız. Yani sein deyiminle harici. Ama ihtiyaç 128Mbı aşarsa ramden alarak 512Mb'a kadar çıkıyor. Buda gayet iyi bence. Böyle küçük bir lapotopta böyle ekran kartlarını bulmak çok zor. Ben bi tek Dell XPS M1210'da go7400 gürdüm. Oda 64Mb bağımsız, 192Mb turbo cachele 256Ya çıkabiliyor.

• Arkadaşlar. Bi cevap gelmedi. Bu dış ekran var mı yok mu? Koyduğum resimlerde var görünüyor ama ne resmî sitesinde nede satan sitelerde bundan bahsedilmiyor. Böyle bişey yokmu veya opsiyonlumu? Yada alanlara sürpriz olsun diyemi söylemiyorlar
    Kafamdan almak geçiyor ama bu ekran yani ati, bazı duyumlara göre çok ısınıyormuş. Yomu bundan alan kullanan duyan bilen araştıran bilgisi olan...
  • lg sadece tasarım yapıyo dış görünüşten ilgi çekmeye çalışıyo olsa gerek şu lg shine cep telefonu 10 numara 5 yıldız şekil olmuş ama alo demekten başka özelligi 5 para etmez lg olarak konuya yaklaşırsak lg nin yapacagı notebooktan da hayır beklemem laptop alacaksan laptop üreten markayı alacaksın bakınız dell,toshiba,vs.
  • Dell XPS M1210 ve bunun arasındayım şuan. Ama söylediklerinize pek katılamıyorum. Şöyleki Firmaların çoğu herşeyini kendi üretmiyor. sadece kasayı ve bazıları anakartın bi kısmını üretiyor. Gerisi standart parçalar zaten. Birde cep telefonu ile dizüstü çok farklı konular bence. Özellikleri alırken size söyleniyor zaten zorla satılmıyor. Tasarımı ne kadar iyiyse okadar çok tutuluyor. Haliylede fiyatı artıyor.
  • LG iyi hoş güzel ürünler yapıyorda fakat iş laptopa gelince masallah sony i aratmıyor fiyatı. bu yuzden pek alanda olmuyor. bence LG, plazma ve lcd ye ağırlık versin. laptopu ASUS yapıyor zaten.
  • Fiyat konusunda bir miktar hak veriyorum. ama sen bu büyükleteki asusların özelliklerini ve fiyatını biliyormusun. Bir bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.