Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popturceyn

b9 da sikinti yasayan neredeyse yok ama c9 yerli montaj sanirim, oradan patladi
    Sanmıyorum montajla alakalı olsun,bende 65c9 var türkiye üretimi sıfır sıkıntı 1 yılı geçti,maşallahı var.
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Aldim geri hocam, sonucta TV ile baglantili bir satin alma... TV olmadan uzatilmis garantiyi ne icin sunacak ki Vatan :) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati1974

Sanmıyorum montajla alakalı olsun,bende 65c9 var türkiye üretimi sıfır sıkıntı 1 yılı geçti,maşallahı var.

Alıntıları Göster
    Hocam sorunlar 2. Ve 3. Yilinda cikiyor genelde. Benim yerli yabanci forum ve youtube kanallarinda gozlemim bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak bey'dan Koç Tekno LG Premium mağazasından 15.11.2019 tarihinde aldığım LG OLED 55 C9'da 12 adet ölü pixel bulunması nedeniyle hem Burak Bey'in ısrarlarıyla hemde Aydın Nazilli Mesut Elektronik servisinin uğraşlarıyla sadece 1 aylık süreçte LG OLED 55 GX ile değiştirildi.

GX geldiğinde ürün açılmamış ve jelatini hala üzerindeydi. Yeni gelen LG OLED 55 GX'de hem servisin hemde kendi yaptığım testler sonuncunda hiç ölü pixel olmadığını tespit ettik.

GX hem duvar aksesuarı hem paneli hemde ses sistemi sayesinde C9'dan çok daha üstün bir televizyon.

Yine Burak Bey'in yardımlarıyla C9 için aldığım +3 yıl garantiyi GX için de uzattık.

Burak Bey'in şuan Soundbar kampanyasından yararlanmak içinde elinden gelen herşeyi yapıyor. Oda onaylanırsa sizlere bilgi vereceğim.

Televizyonu Koç Tekno LG Premium mağazasından aldığım için herşey çok hızlı ilerledi ve değişim yapılan GX'in hızlıca kurulumu gerçekleştirildi.

Burak Bey'e ve Nazilli Mesut Elektronik'e çok teşekkürler.

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü

• Kişiye özel muamele yapılıyor bir sürü c9 mağduru insan var burda lg onlara niye aynı değişim hakkını vermiyor
  • Shift delete LG GX incelemiş yorum yapmadan geçmeyin. LG buralara para harcayacağına mağdurlarının sorunlarını çözsün

https://www.youtube.com/watch?v=K8JGo1vwFns&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Shift delete LG GX incelemiş yorum yapmadan geçmeyin. LG buralara para harcayacağına mağdurlarının sorunlarını çözsün

https://www.youtube.com/watch?v=K8JGo1vwFns&feature=youtu.be
    Ben yazdim bile

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Adamın elinde tv bile yok nasıl incelesin al şu parayı öv biraz demişler
    Tutturmuşlar galeri modu diye o tablo 3 4 saat ekranda kalsın galeri moduna gerek kalmaz komple kendi tablo olur

• Mesajlarınızı görünce çok sinirlendim ve bende bende yorum yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 31 Temmuz 2020; 7:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Adamın elinde tv bile yok nasıl incelesin al şu parayı öv biraz demişler
    Tutturmuşlar galeri modu diye o tablo 3 4 saat ekranda kalsın galeri moduna gerek kalmaz komple kendi tablo olur
    Galeri modunda arkada devamlı farklı görüntüler dönüyor sabit bir foto yok. Ayrıca hiçbir oled tv de 4 saat sabit logo kalınca iz kalmaz aylarca durursa belki. İşkembeden sallamaya devam...

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Asıl sen işkembeden sallamıssın.Aylarca durursa belki yanarmış
  • çetin169 Ç kullanıcısına yanıt
    Yanmaz diye diye milleti kandırıyorlar.kendinde oled varsa denesin arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

Asıl sen işkembeden sallamıssın.Aylarca durursa belki yanarmış
    Rtings sitesi burn in olması için aylarca tv leri kapatmıyor. 4 saatte burn in olması imkansızdır olede .ok atacam diye daha fazla saçmalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 31 Temmuz 2020; 13:33:18 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    C9 unda a haber logosu kalan arkadaş aylarca kapatmadan a haber mi izlemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

C9 unda a haber logosu kalan arkadaş aylarca kapatmadan a haber mi izlemiş
    Bende merak ettim günde kaç saat izlediğini

• o1yasin kullanıcısına yanıt
    Ürünler made in japonyamı merak ettim de.

• Sorunlu tv lerde seyir zevkini engelleyen bir durum oluyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Sorunlu tv lerde seyir zevkini engelleyen bir durum oluyormu?
    Parani 1 kurus eksiksiz aldiklari.icin hep kafana takiliyor .lg servisi ile sorunu cozemeyince kafaya takiyorsun,sinir oluyorsun. Hele birde a kisisine.farkli.muamele b.kisisine farkli muamele .gorunce iyice.sinir.oluyorsunn..sana yapilan haksizliklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 1 Ağustos 2020; 14:9:33 >
  • Arkadaşlar selam
    6 aylık Süresi dolmaya yaklaşıkta C9 u iade edip cx alan oldu mu ? Malum reklamlı satışcıdan almamış olan.Adam bozuk tv değişimini bile reklama dönüştürmüş.Ben üründen çok kendini öne çıkartan arkadaştan almadım almamda zaten. Direkt vatandan almıştım.
    Kasım gibi benimde sürem doluyor. Sağ üst köşede çok fazla ölü piksel çıktı. Prosedüre takip edip cx ve Gx alabilen varsa süreci bende başlatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dextermania -- 6 Ağustos 2020; 18:7:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextermania

Arkadaşlar selam
    6 aylık Süresi dolmaya yaklaşıkta C9 u iade edip cx alan oldu mu ? Malum reklamlı satışcıdan almamış olan.Adam bozuk tv değişimini bile reklama dönüştürmüş.Ben üründen çok kendini öne çıkartan arkadaştan almadım almamda zaten. Direkt vatandan almıştım.
    Kasım gibi benimde sürem doluyor. Sağ üst köşede çok fazla ölü piksel çıktı. Prosedüre takip edip cx ve Gx alabilen varsa süreci bende başlatacağım.
    bende uğraşıyorum ama ne lg Türkiyenin nede iş birlikçisi vatanbilgisayarın umrunda değil bende anlamadım .

LG TÜRKİYE KENDİ ADINI NEDEN BU KADAR KARALATIR SÜREKLİ ANLAM VEREMEDİM. HATALI OLDUĞU HALDE

LG ALMAYIN ALDIRMAYIN .SATICISINA KULAK VERMEYİN . UZAK DURUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 6 Ağustos 2020; 19:29:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.