Şimdi Ara

LG Buzdolabı aldık, iyi mi ettik sizce...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG GN-M702GHW A+ Enerji Sınıfı buzdolabı aldık, fiyatı 1699 TL... Kafamda Samsung veya LG vardı; LG hem daha kaliteli olduğundan hem de Samsung'a göre daha geniş olduğundan onu tercih ettik...
    İki ürün arasında Samsung RT59QMSW1/XTR A+ Enerji Sınıf 1399 TL idi, biz LG tercih ettik...
    Pazartesi gelecek, inşallah memnun kalırız...

• Sabah evden kızıma tablet bilgisayar almak için çıktık, buzdolabı alarak döndük eve... Hayırlısı olsun...
    Özellikle herkesin fikirlerine değer verdiği @candogan62 arkadaşımızın fikirlerini merak ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyseller -- 31 Ağustos 2013; 19:23:27 >
  • hayırlısı olsun kardeş, yeni dolabınızı güle güle kullanın. ilerki zamanlarda dolap ile ilgili tecrübe ve görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. çünkü bende ilerki zamanda lg almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseller

LG GN-M702GHW A+ Enerji Sınıfı buzdolabı aldık, fiyatı 1699 TL... Kafamda Samsung veya LG vardı; LG hem daha kaliteli olduğundan hem de Samsung'a göre daha geniş olduğundan onu tercih ettik...
    İki ürün arasında Samsung RT59QMSW1/XTR A+ Enerji Sınıf 1399 TL idi, biz LG tercih ettik...

bir haftadır kullanıyorum teknosa turuncu ınd.aldim 1799+ 100 wp hediyesiyle. 3 yil genel 10 yil komprosor garantisi var,kenarlar deri türevi bir malzemeyle kaplı ve ınox kombinesi çok hoşuma gitti.ici gayet ferah isiklandirmasi ve soğutması mükemmel,dış led ekran görsel olarak iyi ve uyumlu.bana göre su ana kadar tek eksiği biraz gürültülu calisiyor gibi gece sesi kulağıma geliyor ama öyle aman aman bir gürültü değil şimdilik izlenimlerim bunlar(yanlis görmüşüm modeli sizinki beyaz modeliymis tek fark bu sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adan_us -- 1 Eylül 2013; 1:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi etmişsiniz. RT59QMSW'den kesinlikle daha iyi bir tercih. Hayırlı olsun.

LG'nin buzdolabından yakınan birini hiç görmedim henüz. Ortalama 10 yıl rahatlıkla kullanırsınız.
  • alaçatı inşallah, evimizi bir teşrif buyursun deneyimlerimizi de yazarız buraya.... LG bir kere Samsung'a göre daha geniş; dondurucu kısmı 7 lt gibi dar olmasına rağmen soğutucu kısmı daha geniş ve estetik görünüyor. Ayrıca daha kaliteli görünüyor. Dışı zaten deriye benzer bir kaplamaya sahip...
  • adan_us A kullanıcısına yanıt
    Yani aynı fiyata almışız; biz Darty'den aldık. Kampanya sona ermesine rağmen bizim için kampanya fiyatını uyguladılar, inşallah hep memnun kalırız biz de, siz de... İnanın bizimkisi, şu an evdeki o kadar ses yapıyor ki bazen korkuyoruz kalkıp yanımıza gelecek diye... Zaten beyaz eşyalar değiştirme zamanı sinyalini en başta sesleriyle belli ediyorlar; epey oldu çamaşır makinesi ordan bıkmış olacak ki banyoda gezinmeye başladı, hemen ustayı çağırıp orada kalmaya ikna ettik... Neyse... Yani bize o ses ninni gibi gelir, duymayız bile onu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

İyi etmişsiniz. RT59QMSW'den kesinlikle daha iyi bir tercih. Hayırlı olsun.

LG'nin buzdolabından yakınan birini hiç görmedim henüz. Ortalama 10 yıl rahatlıkla kullanırsınız.

Sizin yorumunuz herkes gibi bizim için de değerli... Benim kafamda en başta dondurucu kısmı geniş ürün çeşitliliğinden dolayı Samsung idi, daha sonra Siemens'ler bilhassa tasarruflarıyla dikkatimi çekti; ama hem internetten hem de direkt sorduğum kişiler LG'nin Samsung'dan daha kaliteli olduğunu söylediler. Zaten ürünleri de ilk izlenimde kalite hissini fark ettiriyordu. Siemens'leri fiyatları yüksek olduğu için biraz geri plana ittim; LG ve Samsung'a yöneldim. Tablet için girdiğimiz mağazada bize cazip gibi gelen teklif karşısında da ürünü aldık. İnşallah hayırlı olur.

• ürün nerde üretilmiş acaba bende almayı düşünüyorum
  • sabricsr kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, Endonezya idi...
  • veyseller V kullanıcısına yanıt
    Ürün geldi, yarın servis açacak... Bakalım hayırlısı, kutusunda şu anda, hiç sesi çıkmıyor...
  • ürünle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
  • Buzdolabı saat 23.00'e yakın geldi, servisçi arkadaşların navigasyonu bozulmuş, söz verdikleri için de gelmişler, öyle dediler... Buzdolabını yerleştirirken tercihimizin çok isabetli olduğundan, ileride bu dolapların çok pahalanacağını, şu anda piyasada yer edinmek için uygun olduğundan bahsettiler. Hatta 2.500 TL'ye mi aldınız diye sorup fiyatı söyleyince çok uyguna aldığımızı söylediler, artık bilmiyorum çok uyguna aldık hakikaten. Neyse çalıştırdılar, gerekli bilgilendirmeyi yaptılar. Bir kere ürün önceki dolabımıza göre çok geniş. 80 cm'lik bir alanı tam olarak doldurdu. İç aydınlatması çok güzel ve kuvvetli. Çok hafif ses var; ama öncekinin üstüne iki kapı kapatıp evin en uzak noktasında bile duyulan sesinden sonra duymadık bile. Öncekini tam dolduran malzeme buna az geldi. Bir kere dış görüntüsü çok şık... Şimdilik bu kadar... Tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyseller -- 4 Eylül 2013; 12:44:06 >

• uzun seneler hizmet etmesi dileği ile yeni dolabınzı güle güle kullanın..
  • Teşekkür ederiz... İnşallah isabetli karar vermişizdir, size de kararlarınızda hep tam isabetler dilerim. Ömür boyu yeter inşallah bize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseller

LG GN-M702GHW A+ Enerji Sınıfı buzdolabı aldık, fiyatı 1699 TL... Kafamda Samsung veya LG vardı; LG hem daha kaliteli olduğundan hem de Samsung'a göre daha geniş olduğundan onu tercih ettik...

hocaam hayırlı olsun. Nereden aldınız acaba? birde derinliği kapı kolu dahil kaç cm? evin kapılar 74 cm de sığar mı düşüncesi var
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    h0c@'m teşekkür ederiz... Ölçüleri 780x1767x700 mm. Biz de kapıdan sığmayacak diye korktuk ama neredyse sıfır olarak geçti... Darty'den aldık, bize geçmiş kampanyayı uyguladılar, öylelikle üzerinde 1899 olan fiyat yerine 1699'a aldık... Şimdilik memnunuz... İnşallah siz de memnun olacağınız buzdolabını alırsınız...
  • veyseller V kullanıcısına yanıt
    780 x 1800 x 730 LG NİNİN kendi sitesinde böyle yazıyor . DİĞER sitelerde de 780x1767x700 mm hangisi doğru acaba siz bi derinlik ölcümünü metreyle yapabilirmisiniz acaba ben 70 diye almıştım 73 se sorun olur. yardımınızı beklıyorum ürün şu anda eve geldi ama yeri hazır olmadığından dolayı daha kurdurmadık.
    @veyseller
  • Yapabilir tabii de, 700 mm diye hatırlıyorum... Biz de bir an korktuk sığmayacak diye ama neredeyse sıfır olarak kapıya değmeden geçti... Şu an işyerindeyim, gece mesaim var. Yarın isterseniz tam cevap verebilirm...
  • sabricsr kullanıcısına yanıt
    Yapabilir tabii de, 700 mm diye hatırlıyorum... Biz de bir an korktuk sığmayacak diye ama neredeyse sıfır olarak kapıya değmeden geçti... Şu an işyerindeyim, gece mesaim var. Yarın isterseniz tam cevap verebilirm...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.