Şimdi Ara

LG BH6730s mı PIONEER HTP-071 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    z906 ile başlayan heves serüvenime pioneer htp-071 ile devam ettim stok bulamamam nedeni ile teknosa da 499tl ye son kararımı verip dün indirime giren LG BH6730s aldım.

    fakat bugün mediamarkt da 699tl den pioneer htp-071 stok girdi.

    50inc LG led tv de amacım karasal yayınları izlemek sıklıkla DTS film ve müzik dinlemek olacak.

    acil önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.

    buna göre lg bh6730s i iade edebilirim daha kargo yapılmadı.
    yardımlarınızı bekliyorum.



  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer avr+hoparlör sistemlerini merak ediyorsan giriş yapmak istiyorsan htp-071 seti almanı öneririm ileride zamanla sistemi geliştirerek devam edersin
  • apartman dairesinde kullanıcaksan 6730s i al prof sistemlerdeki gbi bass ı kısabiliyorsun ve cok daha kullanıslı.blutooth internet karaoke özellklerinden de faydalanabilir harddısknden film oynatabilrsn ve tv lg oldugundan tek kumanda ile de kullanabilirsn.pıoneri kullanmak icn ekstra oynatcı kumandası ile birlkte 3 kumanda kullanman gerekicek.bu bile 6730s in terch edlme sebebi olablr.6730s cok dha keyfli olacak ve kolaylık saglayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenkisacaFM

    apartman dairesinde kullanıcaksan 6730s i al prof sistemlerdeki gbi bass ı kısabiliyorsun ve cok daha kullanıslı.blutooth internet karaoke özellklerinden de faydalanabilir harddısknden film oynatabilrsn ve tv lg oldugundan tek kumanda ile de kullanabilirsn.pıoneri kullanmak icn ekstra oynatcı kumandası ile birlkte 3 kumanda kullanman gerekicek.bu bile 6730s in terch edlme sebebi olablr.6730s cok dha keyfli olacak ve kolaylık saglayacaktır.

    Teşekkür hocam o zaman tercihimden vaz gecmiyim 6730s icin ayni dusuncelerdeyiz sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki de LG almışım herşey iç içe smart özelliği bluetooth başka hiçbirşey ile uğraşmak istemeyenler için mükemmel.

    smart share özelliği ile modemimden usb bellek ile media server paylaşımı yapıyorum. flash bellekte hem mkv film hem de avi formatında filmler var.

    cihazın smart share özelliği ile media server a bağlanıyorum. avi formatındaki filmleri görüyor ve açıyor fakat mkv formatındakileri ne görüyor ne açıyor. sebebi ne olaiblir ki?
  • hayırlı olsun dogru karar vermişsin.usb den mkv oynatır da smart share uzernden tahminmce videonun boyutları yüksek oldugundan aktarmıyor olabilir..direk usb den oynat derim
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    bh6730s İN DTS DESTEĞİ VAR VE LG TV ALACAKSAN DA OPTİK GİRİŞİ VAR MI SORGULA.ÇÜNKÜ KUTUDAN HDMI KABLOSU ÇIKIYOR.HDMI İLE TV YAYINLARINDAN SES ALAMADIM BEN OPTİK KABLO TAKINCA SES ALDIM.BAZI TV LERDE OPTİK GİRİŞ OLMAYABİLİR DİKKAT ET.İADE EDERSEN PİŞMAN OLURSUN ÇÜNKÜ LAN,BLUTOOTH,SLİMLİNK,BLURAY,3D DESTEĞİ OLAN 500 TL OLAN BİR SES SİSTEMİ BULAMAZSIN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rami3479

    bh6730s İN DTS DESTEĞİ VAR VE LG TV ALACAKSAN DA OPTİK GİRİŞİ VAR MI SORGULA.ÇÜNKÜ KUTUDAN HDMI KABLOSU ÇIKIYOR.HDMI İLE TV YAYINLARINDAN SES ALAMADIM BEN OPTİK KABLO TAKINCA SES ALDIM.BAZI TV LERDE OPTİK GİRİŞ OLMAYABİLİR DİKKAT ET.İADE EDERSEN PİŞMAN OLURSUN ÇÜNKÜ LAN,BLUTOOTH,SLİMLİNK,BLURAY,3D DESTEĞİ OLAN 500 TL OLAN BİR SES SİSTEMİ BULAMAZSIN.

    Tv daha almadım hocam. önümüzdeki günlerde alıcam 47lb670v düşünüyorum onda da var optik çıkış. o verilen hdmi kabloyu ARC özellikli hdmi girişine takarsan ayarlardan da ayarlarsan alırdın sanırım ses. ama en sağlıklı ve kalitelisi optik dir heralde.

    benim derdim plex server üzerinden mkv formatı oynatabilmesine rağmen TP-link modemimdeki usb den mediaserver ile mkv formatı oynattıramadım. görmüyor cihaz mkv formatındaki filmleri.




  • SES KALİTESİ ÇOK İYİ,LAN,BLUETOOTH,3D DESTEĞİ ÇOK İYİ.CİHAZI İLK KURDUĞUMDA BLUETOOTH İLE MÜZİK DİNLERKEN SÜREKLİ DONMA OLUYORDU.HERALDE İLK DENEME OLDUĞUNDAN BÖYLE OLDU.OLMASI GEREKEN (WİFİ HARİÇ)BÜTÜN ÖZELLİKLER MEVCUT.UMARIM STOKLARDA TÜKENMEDEN BULABİLİRSİNİZ.BEN BU ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE SÜREKLİ YORUMLARI TAKİP ETTİM.AMA KİMSE UZUN AÇIKLAYICI YORUM BULAMADIM.BEN BAHÇELİEVLERDEN BEŞİKTAŞ METROCİTY BİMEKSE GİDEREK ALDIM.KUCAĞIMDA TAŞIDIM.28 MAYIS TA YENİ YÜRÜRLÜĞE GİREN YENİ TÜKETİCİ HAKLARI YASASINA GÖRE İLK 1 AY İÇERİSİNDE YERİNE İLK 6 AY İÇERİSİNDE CİHAZIN ARIZASI VARSA İADESİ YAPILABİLİYOR.VE İADESİ İÇİN 4 KEZ PARÇA DEĞİŞİMİ YERİNE ARTIK 2 KEZ PARÇA DEĞİŞMESİ YETERLİ OLACAK.VE KESİNLİKLE BÖYLE BİR ŞEY YAŞANIRSA ÜRÜN DEĞİŞİMİ DEĞİL PARA İADESİ TALEP EDİN.DEĞİŞİM TALEP EDERSENİZ SİZE YENİ DİYE GÖNDERİLEN CİHAZ BAŞKA MÜŞTERİLERE PARA İADESİ YAPILAN İADE ETTİKLERİ ÜRÜNLER GÖNDERİLECEK.YANİ TEŞHİR ÜRÜN GÖNDERİLECEK..VE NE OLURSA OLSUN LG VE BİMEKS'TEN VAZGEÇMEYİN.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.