Şimdi Ara

LG BH6730S [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keny3478

arkadaşım cihaz dts formatını açıyor mu, bu sistemi almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım acaba?

açıyor
  • Arkadaşlar bende bundan almayı düşünüyorum orjinal olmayan blu-ray cd açıyor mu ?
    kopya cd çalıştırıyor mu ?
  • Arka hop. Kablolumu kablosuzmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

quote:

arkadaşım cihaz dts formatını açıyor mu, bu sistemi almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım acaba?

açıyor

1) TV'den direkt optik çıkışıyla bağlayacağım. TV'nin DTS sistemini desteklememesi ama bu cihazın desteklemesi sesi almamı engeller mi?
    2) Ses sisteminde Wi-fi mevcut mudur? Varsa kulaklıktan dinleyebiliyor muyuz?
    3) Mobil cihazlarımızla, ses sistemine bluutooth ile bağlandığımızda, seste kopma yaşıyormusunuz?
    4) Bas-tiz sesleri nasıl?
    5) Gerçekten bir harddisk bağlayarak, film izleyebiliyor muyuz? (film formatı ve srt. altazı yan yana olunca, altyazıyı görüyor mu)

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc2011 -- 14 Mart 2014; 11:49:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vc2011

quote:

quote:

açıyor

1) TV'den direkt optik çıkışıyla bağlayacağım. TV'nin DTS sistemini desteklememesi ama bu cihazın desteklemesi sesi almamı engeller mi?
    3) Mobil cihazlarımızla, ses sistemine bluutooth ile bağlandığımızda, seste kopma yaşıyormusunuz?
    5) Gerçekten bir harddisk bağlayarak, film izleyebiliyor muyuz? (film formatı ve srt. altazı yan yana olunca, altyazıyı görüyor mu)

Teşekkür ederim.

1- sanmıyorum. Ses dts alınır.
    2. bilmiyorum denemedim.
    3.denemedim.
    4. gayet güzel
    5. izlersiniz. görüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vc2011

quote:

quote:

açıyor

Teşekkür ederim.

1- sanmıyorum. Ses dts alınır.
    2. bilmiyorum denemedim.
    3.denemedim.
    4. gayet güzel
    5. izlersiniz. görüyor.

teşekkür ederim bilgileriniz için.

• Arkadaşlar;

Bu ses sistemini almaya karar verdim. LG'nin orjinal sitesinden sistemle ilgili pdf indirdim. Teknosa'da da sesi dinleme fırsatım oldu. Görsellik arıyorsanız hayal kırıklığı ama ses gayet tok geliyor ve bir çok video ses programını da desteklemesi cabası. Sol tarafta kapağı var. kapak açıldığında usb girişi ve DVD girişine rastlıyorsunuz.
    Özellikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. İsteyen lg'nin sitesindende indirrebilirler. Ses sistemini inceledikten sonra ayrıca izlenimlerimi paylaşırım.

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/5ggaT/LG-Home-Theater-systemdotpdf.html

• radyo yok.
  • Datasheet attım. İndirin göreceksiniz var mı yok mu? Tüm özellikleri bir sayfada toplamışlar. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc2011 -- 24 Mart 2014; 16:08:59 >
  • Zaman olmadığı için alamadım henüz.
    Bilgisayara bağlanmama gibi bir durumu olmaz diye düşünüyorum. Ses kartınız varsa ve optik çıkış alabiliyorsanız ses kartınızdan sesi gayet güzel dinlersiniz diye düşünüyorum. Siz yine de araştırma yapın.
  • Acil Cevap lazım arkadaşlar... Bilgisayara bağlayıp hiç müzik dinlediniz mi.. Eğer PC'de çalışıyorsa Hafta sonu siparis vericem ona göre cevap verir misiniz lütfen.. PC'de 5+1 olarak Tüm hoparlörlerden ses alabiliyormuyuz, bağlayabilirmiyiz acaba..??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Acil Cevap lazım arkadaşlar... Bilgisayara bağlayıp hiç müzik dinlediniz mi.. Eğer PC'de çalışıyorsa Hafta sonu siparis vericem ona göre cevap verir misiniz lütfen.. PC'de 5+1 olarak Tüm hoparlörlerden ses alabiliyormuyuz, bağlayabilirmiyiz acaba..??

Arkadaşın söylediği gibi optic ten bağlarsanız 5+1 alırsınız. Çünkü bende üzerinde optic çıkışı olan HDMI splitter var. Bu da cihaza optic ten bağlı. Buna da ps3 ve xbox bağlı. Böylece optic ten 5+1 i alabiliyorum.
  • boylum kullanıcısına yanıt
    Dostum yukarıda ki arkadaşın düşüncesi sadece TAHMIN, bana NET cevap, yaptım ettim Oluyor gibisinden bi cevap lazım... az önce vatan computerdeydim sırf çalışmaz uymaz, emin değilim diye almadım..

Bu sistemi şuan kullanan biri varsa deneyip cevap yazarsa Süper olacak yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 25 Mart 2014; 20:28:44 >
  • Arkadaslar bende bu sistemi almayi dusunuyorum.
    Bilgili arkadaslara sorum olucak harddisk uzerinden film belgesel vs izliyecegim sadece dts ses icin bu sistemi almayi dusunuyorum tavsiye edermisiniz ses olayindan fazla anlamiyorum.
    Pc xbox projector harddisk kombinasyonum var yaninda bunu alirsam kendi playeri dts cozermi simdiden tesekkur ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ediyorum.ben bu ürü ile Samsung HT-F4500/TK 3D Bluray arasında kaldım.Fark olarak 500 w + 100 lira fiyat fark göre bildim tavsiyelerinizi bekliyorum.Aradığım özellik ise; kaliteli ses, DTS ile 5.1 olması HDD den alt yazı film sorunsuz oynatması optik giriş ve hdmı giriş.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/ht-f4500_tk-51-kanal500w3ddnlausbfmpowerbassoptik-ses-cikisi.html samsung ht-f4500 400 lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/bh6730s-blu-ray-ev-sinema-sistemi-smart-remote-controller.html#genel-bakis BH6730S 568 lira
    http://www.teknomina.com/LG-BH6730S-3D-Smart-Blu-ray-Ev-Sinema-Sistemi-Lg-Turkiye-Garantili,PR-22868.html (tükenmiş (: )BH6730S 528 lira
    Düzeltiyorum fiyat farkı min. 128 lira :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71korsan -- 3 Nisan 2014; 16:18:29 >

• LG yi kafaya koydum inş. alacağım..
    Teknosada 529 TL daha beklemelimiyim, kaçırmaktan korkuyorum :D

http://www.teknosa.com/urunler/110100724/lg-bh6730s-3d-blu-ray-ev-sinema-sistemi
  • 71korsan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sistemi aldığın zaman Lütfen ilk Bilgisayara baglamayi denermisin bi bakarmisin 5+1 kanal ses veriyor mu ses kalitesi nasıl gibisinden incelermisin lütfen..

• Sistemi aldığım zaman deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.
  • arkadaşlar kolay gelsin. Ürünü ünlü bi mağazadan buldum 429 tlye aldım.Özellikleri güzel bence ama Playstationa veya televizyona bağlayıp optik ses çıkışından dts yada dolby digital optik ses alabiliyomuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.