Şimdi Ara

LG akıllı telefonlara destek kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıllı telefon dünyasında önemli başarılara imza atan LG, rekabete güç yetiremeyince 2021 yılında resmen pazardan çekileceğini duyurmuştu. Mevcut akıllı telefonlar için ise belirli bir süreye kadar yazılım desteği verileceği açıklanmıştı. 

LG akıllı telefonlara veda

Firmadan yapılan açıklamada 30 Haziran 2025 tarihinde güncelleme sunucularının kapanacağı ve yazılım desteğinin sona ereceği bildirildi. Bu tarihten itibaren artık LG akıllı telefonlar karanlığa gömülecek. 

Ayrıca Bkz.LG resmen doğruladı: Mobil bölüm kapanıyor

Halen mevcut olan LG akıllı telefon sahiplerinin güncellemeleri kontrol etmesi gerekiyor. LG uzun süredir herhangi bir güncelleme duyurusu yapmamıştı ancak daha önceki güncellemelerden faydalanmak isteyenler olabilir.

Elbette bir anda LG akıllı telefonların kullanım dışı kalması mümkün değil ancak güncelleme desteği olmadan haliyle güvenlik konusunda sıkıntılar yaşanması da kaçınılmaz olacaktır. 

Kaynak:https://www.androidheadlines.com/2025/04/lg-smartphones-update-deadline-servers-shutting-down.html  

• Cesur ve öncü modelleri vardı rahmetlinin...

curved paneller,hi fi ses kartları cihazlarında,kevlar kaplamalar bir kaçı...

Bir monitör uzmanı olarak ekranları yine iyiydi,çok kafaya takmadı Gold Star akıllı telefon işini, ilk modelleri düşük pil,ekran yanığı,asla güncellemediği bir yığın modeli olmuştur.
  • İlk aklıma gelen LG G3 zamanında ne iyi telefondu ama yüz bin yaşında telefon ne desteği zaten. 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Premium telefon konusunda Samsung'tan iyilerdi. Samsung S6 Edge sonrası güzel telefon üretemedi; hep bir eksikleri vardı. S6 Edge, kullandığım en iyi çöpsüng'tü. LG, anakart sorunlarını çözseydi, hükmederdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

curved paneller,hi fi ses kartları cihazlarında,kevlar kaplamalar bir kaçı...

Bir monitör uzmanı olarak ekranları yine iyiydi,çok kafaya takmadı Gold Star akıllı telefon işini, ilk modelleri düşük pil,ekran yanığı,asla güncellemediği bir yığın modeli olmuştur.

• G2 32 GB Beyaz kullandım zamanında.Çok güzel,güçlü ve tarz telefondu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3294E030 -- 30 Nisan 2025; 20:13:25 >
  • LG G4 Beat telefonum vardı bir zamanlar, 2015 Kasım yılında almıştım. alt segment telefon da olsa dahi gram kasma-takılma olmadı. Sonra bir arkadaşa vermiştim 2019 başı yeni tel almak için o da annesine vermiş kullanması için ve hala çalışıyor. Sağlam telefon üretiyorlardı niye pazardan çekildiler anlamadım?

Daha iyi olsaydı LG yerine Samsung biterdi. LG g4 kronik sorunları vardı ondan sonra da insanlar uzak durdu. g5 doğru düzgün satmadı bile. Hatta g6 da çıktı diye hatırlıyorum ama Türkiyeye bile gelmemiştir dandik telefonları

• Asyalı olupta mobil pazarda tutunamayan nadir markalardan.

• gidi G kullanıcısına yanıt

Ben de S2 i9100 diye hatırlıyorum. Güzel zamanlardı.

LG'yi gerçekten çok özlüyorum. Sıra dışı bir firma idi. Sony ile birlikte 3.5mm jak girişinden vazgeçmeyen bir firmaydı. Hi Fi QDAC kartını saymıyorum bile. Odyofil ve kamera cihazıydı. Kullandıkları TrueIPS ve OLED paneller o kadar iyiydi ki piyasada ısrarla PLS ve TFT kullanan firmalsra bile öncü olduğunu düşünüyorum. V serisindeki çift ekran çok farklı bir deneyim sunuyordu. LG UX zamanın ötesinde bir arayüzdü. Keza kamera konusunda ilk OIS önemli bir gelişmeydi. AOD'ı ilk implemente eden firmalardan biri (ilk Clearview Nokia L920). LG UX ; Samsung Experience, MIUI, EMUI gibi makyajlı değil, sade ve stabil bir arayüz deneyimine sahipti.

Tek sorun bootloop idi. Bu da firmanın geriye düşmesinde etkili oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 1 Mayıs 2025; 9:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG4 kullandım ekran v.s tutuş hissi hepsi güzeldi kronik anakart sorunu yüzünden ve sonraki seilerdede aynı hatadan dolayı uyum olmadı.ama ekran çok güzeldi 2 k ekran samsungtan bile iyiydi.bence diğer firmalar bir şeyler yaptılar çünkü çok yükselmişti lg.

• Optimus G ile LG serüveni başlayan biri olarak daha sonra G2, G3 ve son olarak G4 kullandım. Arayüz harikaydı. G ve G2 çekmecede hala sağlam. G3 ve G4 anakart arızası ile çekmecede duruyorlar. Her iki telefonda nasıl bir hikmetse 2 yıl 1 ay sonra anakart arızası yapmıştı. Severek kullanıyordum ama bu kronik sorunun iki seride de devam etmesi neticesi ile bir daha LG telefon almam dedim ve adamların mobil bölümünü batırdım. :)

• Zamanında hep bir G2 sahibi olmayı istemiştim. O zaman için çok güzel cihazdı. Nasip olmadı.

Sanırım kullandığınız cihazlar hep amiral gemisi oldu yoksa bloat dolu OneUI'ı övmezsiniz diye umuyorum.

Samsung hala her uygulamadan çifter üçer dörder koymaya telefonu reklam ürünü olarak satmaya devam ediyor.

Şu ana kadar hep Samsung kullandım ;

Ace 2 - Note 5 - A33

Şu an ilk resmi TR kanalı ile çıkış yapacak Pixel cihazını sabırsızlıkla bekliyorum. Sony ya da Pixel harici Android ekosisteminde stabil arayüz sunan firma kalmadı.

V30+ cihazım var. Dokunmatiği bozuldu diğer herşeyi çalışıyor.

Şu anda S24 ultra kullanıyorum. Ses konusunda V30'u çok arıyorum. Araca bağlayıp müzik dinlemekten çok keyif alıyordum.

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • V30+ istemeyerek emekli ettim 1 hafta önce. Hala taş gibi çalışıyor 1 günden fazla şarjı gidiyor yoğun kullanımda bile. G2, Flex 2 , v30+ kullandım kapanmasaydi yine LG telefon alirdim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.