|
Bildirim

|
Premium telefon konusunda Samsung'tan iyilerdi. Samsung S6 Edge sonrası güzel telefon üretemedi; hep bir eksikleri vardı. S6 Edge, kullandığım en iyi çöpsüng'tü. LG, anakart sorunlarını çözseydi, hükmederdi.
|
|
Cesur ve öncü modelleri vardı rahmetlinin...
curved paneller,hi fi ses kartları cihazlarında,kevlar kaplamalar bir kaçı... Bir monitör uzmanı olarak ekranları yine iyiydi,çok kafaya takmadı Gold Star akıllı telefon işini, ilk modelleri düşük pil,ekran yanığı,asla güncellemediği bir yığın modeli olmuştur. |
|
İlk aklıma gelen LG G3 zamanında ne iyi telefondu ama yüz bin yaşında telefon ne desteği zaten. 😂
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3294E030 -- 30 Nisan 2025; 20:13:25 > |
|
LG G4 Beat telefonum vardı bir zamanlar, 2015 Kasım yılında almıştım. alt segment telefon da olsa dahi gram kasma-takılma olmadı. Sonra bir arkadaşa vermiştim 2019 başı yeni tel almak için o da annesine vermiş kullanması için ve hala çalışıyor. Sağlam telefon üretiyorlardı niye pazardan çekildiler anlamadım? |
|
|
Ben de S2 i9100 diye hatırlıyorum. Güzel zamanlardı. LG'yi gerçekten çok özlüyorum. Sıra dışı bir firma idi. Sony ile birlikte 3.5mm jak girişinden vazgeçmeyen bir firmaydı. Hi Fi QDAC kartını saymıyorum bile. Odyofil ve kamera cihazıydı. Kullandıkları TrueIPS ve OLED paneller o kadar iyiydi ki piyasada ısrarla PLS ve TFT kullanan firmalsra bile öncü olduğunu düşünüyorum. V serisindeki çift ekran çok farklı bir deneyim sunuyordu. LG UX zamanın ötesinde bir arayüzdü. Keza kamera konusunda ilk OIS önemli bir gelişmeydi. AOD'ı ilk implemente eden firmalardan biri (ilk Clearview Nokia L920). LG UX ; Samsung Experience, MIUI, EMUI gibi makyajlı değil, sade ve stabil bir arayüz deneyimine sahipti. Tek sorun bootloop idi. Bu da firmanın geriye düşmesinde etkili oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 1 Mayıs 2025; 9:23:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sanırım kullandığınız cihazlar hep amiral gemisi oldu yoksa bloat dolu OneUI'ı övmezsiniz diye umuyorum. Samsung hala her uygulamadan çifter üçer dörder koymaya telefonu reklam ürünü olarak satmaya devam ediyor. Şu ana kadar hep Samsung kullandım ; Ace 2 - Note 5 - A33 Şu an ilk resmi TR kanalı ile çıkış yapacak Pixel cihazını sabırsızlıkla bekliyorum. Sony ya da Pixel harici Android ekosisteminde stabil arayüz sunan firma kalmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
V30+ cihazım var. Dokunmatiği bozuldu diğer herşeyi çalışıyor. Şu anda S24 ultra kullanıyorum. Ses konusunda V30'u çok arıyorum. Araca bağlayıp müzik dinlemekten çok keyif alıyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|