Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Arkadaşlar yarın termal macun ve fan temizliği için video çekeceğim. Battlefield 3 çıktı oyundan çıkmıyorum pek ama olsun sizin için video çekeyim daha yararlı olur

Bir zamanlar bir video çekicektin yydn7 kardes ; termal macun ve fan temizliği için .Ne oldu?

Söz verdik yapamadık ayıp oldu sizlere de ya. Sınavlarım var bi boşlukta çekecem inşallah :)

yydn7 kardes canin sagolsun,ya ben bi hatirlatiyim dedim bos vaktinde yaparsin.
    Tabiki dersler daha onemli. :)

• Arkadaşlar bende a510 uae12 moeli var 6 aydır sorunsuz çalışıyodu ama şuanda çoğu tuş basmamaya başladı

klavyeyi nasıl sökücem üstteki çatalları geri ittim üstü kurtarım sol taraftaki tutanıda öyle ama sanki altına vida tutyomuş gibi bi türlü bırakmadı klavye resmen elimde şekilden şekile girdi klavye bi yardımmmmmmmmmmmmmmmm
  • Arka tarafta üst ortada pile doğru kbd yazan yerde bir vida var. Zannedersem klavyeyi tutan vida o.
    Kolay gelsin.
  • kbd yazan vidayı sök
  • Bu modelde neden bu kadar klavye sorunu oluyor arkadaslar anlasilir gibi degil.!
    Diger bazi dandik cihazlarda bile adamlar yillarca yogun olarak kullanmalarina ragmen hic problem cikmiyor.
    Birde klavyeyi bosluklu yapmislar, tozlar aralarina siziyor; temizlenemiyorda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Bu modelde neden bu kadar klavye sorunu oluyor arkadaslar anlasilir gibi degil.!
    Diger bazi dandik cihazlarda bile adamlar yillarca yogun olarak kullanmalarina ragmen hic problem cikmiyor.
    Birde klavyeyi bosluklu yapmislar, tozlar aralarina siziyor; temizlenemiyorda...

Kesinlikle neden çiklet klavye kullanmadılar anlamadım tam bir saçmalık a530 da kullanışlar ama klavye de çok dandik zaten
  • açtım klavyeyi havalandırınca düzeliyor sadece a harfinde sorun yokken o basmıyo ama geri kalan düzeliyor sonra geri oturtunca tuşlar gidiyor üstteki 3 çatalı söküp esc tarafından yukarı doğru kaldırınca düzeliyor yukarı çekmeyi bırakınca geri gidiyor napıcam ben :(
  • klavye sorunu bende de olmuştu servise gönder 20 günde anca yapıp gönderdiler yeni klavye takmışlar. bilgisayarı aldığıma çok pişmanım LG düşmanı oldum diyebilirim LG görmek istemiyorum artık. piyasada satılmıyor da artık nasıl bi bilgisayar aldık anlamıyorum nasıl düştük böyle.
  • Bende aldığım güne lanet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: essoesso

Mrb arkadaşlar.ben lg nin a510 3d modelini kullanıyorum 1 yıldır bir sorun yaşamadım.yaşadığım sorunları ise kendim hallettim.öncelikle recovery sorununu ele alalım.pc nize yeni bir windows yuklediğinizde doğal olarak recovery tuşu çalışmıcaktır.internnette verilen programları yukleseniz bile f11 tusu gelsede bootmgr hatası vercektir.bende de vermişti.kendimce başka bir yol buldum.paylaşayım sizlerle.öncelikle lg smart recovery die iso bir cd indirdim.netten bulamayan olursa solesin yarın upload edeyim.iso cd ye yazıyorsunuz.sonra paragon hard disk maneger programını kurup recovery partition ın içine girip backup.000,backup001,backup002,backupwsi,backup000dsi dosyalarını hdd nizin d anadizinine kopyalıyorsunuz.daha sonra yazdırdığınız cd ile pc yi boot edip dil seçimi yapıyorsunuz.küçük bir taramadan sonra ileri ikonunu tıklıyorsunuz açılan ekranda en altta lg recovery die yazı çıkıyo ona tıklıyorsunuz ve çıkan ekranda yine ileri diosunuz ve pcniz d bölümünde ki backup tan takrar recovery yapıyo ilk aldıgınız hale gelio.

not : f11 tuşu yine çalışmıcaktır cd den istediğiniz zaman recovery yapabilirsiniz.

başka sorunlarınız varsa yardımcı olabilirim.

kardeş dedıgın gıbı yaptım imageyı bulamadı su hard disk manegerın hangısını kullanıyon 2011de dedıgın bolum yok?

• @Fy53

paragon hard disk manager 2011 suit demo kullandım.eğer recovery bölümünü silmediyseniz çıkması lazım dosyanın
  • @essoesso

recovert partıtıon bolumunu ben programda bulamadım programı kullanamadım creata partıton format partıton gıbı seyler var ?
  • arkadaşlar ben bu 12t modelini alalı 1 seneye geçti gibi, ciddi bir sıkıntısını görmedim. yalnız son iki gündür iki defa wireless tam internette gezinirken devredışı kaldı. yani hiçbir şekilde wireless aramıyor sanki mobility centerdan kablosuz bağlantıları kapatmışım gibi gözüküyor. bu problem sizlerde de gözüktü mü hiç? sebebi donanımdan mıdır yazılımdan mıdır? düzeltilebilir birşeyse nasıl düzeltilebilir? herkese kolay gelsin
  • bilgisayarı restartlayınca düzeliyor yalnız, o yüzden yazılımsal olduğunu düşünmekteyim. donanımdaysa sorun zaten, bayağı dağılacaz demektir =(((
  • ıyı geceler arkadaslar bir şey soracağım benım laptopum LG A510 UAE12T , fakat fazla ısınıyor ve arada kendı kendıne ekranı kararıyor kapanıyor sol tarafına el değmiyor, ıkı kere servıse verdım hava kanalları tıkalı dedıler temızleyıp verdıler fakat ısınma sorunu gecmedi daha temızlık sonrası ılk acılısı 1 saat sonra hdd sıcaklığı 43 derece ıslemcıler 58-60 derece, gpu 53 derece, önceden işlemciler 80-90 derece gpu 80 derce hdd 55 derece civarında idi, sizlerin laptopunuzda aynı sekılde ısınıyormu acaba, servisdekıler bu kadar ısınma normal tozdandır ayağına yatıyorlar, ama mecburen işte kullandığım ıcın, acer aspire 5755G aldım onun ekran kartı nvidia gt 540 m optimus teknolojili ve neredeyse touchpadınin hafif ılık olması dısında hiç ısınmıyor, acaba laptop problemlimi oyun bile oynayamadım daha sadece ınternet iş programı ve film falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

quote:

quote:

Arkadaşlar NFS The Run yükledim ama nvidea nın en son driverı bizim bir çok konuda sorunlu olan laptopumuzda herzaman olduğu gibi sorunlu olduğu için Oyuna girerken lütfen driverı güncelleyin hatası alıyorum ve oyun açılmıyor.Ama yeni driverı kurduğum zamanda açılışta hoşgeldiniz ekranı gelmeden siyah ekran geliyor.İlk bios sürümünü yükledim gene olmadı.Beta driver kurdum gene olmadı hiçbir yöntem işlemiyor dorudüzgün bir oyun oynayamadım gitti bu lanet laptopta

arkadaşım sorunu halledebildin mi? bendede şu an aynı sorun var. bende yeni güncellemeyi yüklemek istemiyorum. nvidia bu soruna niye el atmamış. bf3 çıktıktan beri böyle.

nvidea ile ilgili bir olay değil gt425m kullananlar yüklemiş başka marka laptoplara bizim laptopta herzamanki gibi birşey var oyun oynayanda yok ki bu salak laptopun forumunda bir tek seni bulabildim bak biran önce elimden çıkartabilseydim süper olacaktı ben sorunu söyle çözdüm bu arada tam çözüm olmasada 285.62 yi yükle siyah ekran geldiği zaman uyku moduna al laptopu power tuşuna basıp sonra tekrar bas uyku modundan çıksın oyunu bitirene kadar böyle kullan sonra sil eski driverı kur ancak böyle

dostum 235.38 betayı kurdum ve oyun açıldı http://www.geforce.com/Drivers/Beta burdan sürümü seç alttaki listeden indir. sendede açılır inşallah. uğraşmazsın diğer yöntemle.

İndireyim inşallah siyah ekran vermez gene

http://www.geforce.com/Drivers/Results/33531 burada 275.33 var siyah ekran sorunu yok. Bende de oluşmuştu ama bunu kurunca düzeldi şuan. Ayrıca diğer arkadaşlarda mevcut olan tuşların basmaması, AŞIRI ısınma sorunları bende de mevcut. Ama çok şükür şimdi yazarken sorun yok . Bu arada ben de daha önce 1 kez servise gönderdim ekranda ölü piksel ve bir noktada parlama vardı ve ısınıp kapanıyordu; ekranı değiştirmişler ama ısınma sorununa çözüm yok. En kısa zamanda tekrar göndereceğim ama sorunun çözüleceğini pek sanmıyorum. Bu arada etkili olacağını sanmasam da sorunları yazdığım kağıda burayı okumalarını ve sorun yaşayan bu kadar insanın bulunduğunu da yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dryas

ıyı geceler arkadaslar bir şey soracağım benım laptopum LG A510 UAE12T , fakat fazla ısınıyor ve arada kendı kendıne ekranı kararıyor kapanıyor sol tarafına el değmiyor, ıkı kere servıse verdım hava kanalları tıkalı dedıler temızleyıp verdıler fakat ısınma sorunu gecmedi daha temızlık sonrası ılk acılısı 1 saat sonra hdd sıcaklığı 43 derece ıslemcıler 58-60 derece, gpu 53 derece, önceden işlemciler 80-90 derece gpu 80 derce hdd 55 derece civarında idi, sizlerin laptopunuzda aynı sekılde ısınıyormu acaba, servisdekıler bu kadar ısınma normal tozdandır ayağına yatıyorlar, ama mecburen işte kullandığım ıcın, acer aspire 5755G aldım onun ekran kartı nvidia gt 540 m optimus teknolojili ve neredeyse touchpadınin hafif ılık olması dısında hiç ısınmıyor, acaba laptop problemlimi oyun bile oynayamadım daha sadece ınternet iş programı ve film falan

Sorun bizim notebooklarda hocam deli gibi ısınıyor. Soğutucusuz oyun açamıyorum hemen kapanıyor. Soğutucu da da bazen kapanıyor kapanmasa da fan sesinden bıkkınlık geliyor. Servis de biliyor bence sorun olduğunu çünkü bizim dışımızda da ısınma sorunuyla ilgili bir sürü dönüş oluyordur ama oyalıyorlar diye düşünüyorum şahsen. Bir kaç gün içinde tekrar göndereceğim ben de servise bakalım ne olacak..

• arkadaslar bu ekran kartının hızını düşürbileceğimiz bir program varmı bildiğiniz belki ısınma sorunu çözülür böylece ben araştırdım netten ama bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nOnAME*

quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar NFS The Run yükledim ama nvidea nın en son driverı bizim bir çok konuda sorunlu olan laptopumuzda herzaman olduğu gibi sorunlu olduğu için Oyuna girerken lütfen driverı güncelleyin hatası alıyorum ve oyun açılmıyor.Ama yeni driverı kurduğum zamanda açılışta hoşgeldiniz ekranı gelmeden siyah ekran geliyor.İlk bios sürümünü yükledim gene olmadı.Beta driver kurdum gene olmadı hiçbir yöntem işlemiyor dorudüzgün bir oyun oynayamadım gitti bu lanet laptopta

arkadaşım sorunu halledebildin mi? bendede şu an aynı sorun var. bende yeni güncellemeyi yüklemek istemiyorum. nvidia bu soruna niye el atmamış. bf3 çıktıktan beri böyle.

nvidea ile ilgili bir olay değil gt425m kullananlar yüklemiş başka marka laptoplara bizim laptopta herzamanki gibi birşey var oyun oynayanda yok ki bu salak laptopun forumunda bir tek seni bulabildim bak biran önce elimden çıkartabilseydim süper olacaktı ben sorunu söyle çözdüm bu arada tam çözüm olmasada 285.62 yi yükle siyah ekran geldiği zaman uyku moduna al laptopu power tuşuna basıp sonra tekrar bas uyku modundan çıksın oyunu bitirene kadar böyle kullan sonra sil eski driverı kur ancak böyle

dostum 235.38 betayı kurdum ve oyun açıldı http://www.geforce.com/Drivers/Beta burdan sürümü seç alttaki listeden indir. sendede açılır inşallah. uğraşmazsın diğer yöntemle.

İndireyim inşallah siyah ekran vermez gene

http://www.geforce.com/Drivers/Results/33531 burada 275.33 var siyah ekran sorunu yok. Bende de oluşmuştu ama bunu kurunca düzeldi şuan. Ayrıca diğer arkadaşlarda mevcut olan tuşların basmaması, AŞIRI ısınma sorunları bende de mevcut. Ama çok şükür şimdi yazarken sorun yok . Bu arada ben de daha önce 1 kez servise gönderdim ekranda ölü piksel ve bir noktada parlama vardı ve ısınıp kapanıyordu; ekranı değiştirmişler ama ısınma sorununa çözüm yok. En kısa zamanda tekrar göndereceğim ama sorunun çözüleceğini pek sanmıyorum. Bu arada etkili olacağını sanmasam da sorunları yazdığım kağıda burayı okumalarını ve sorun yaşayan bu kadar insanın bulunduğunu da yazacağım.

yeni driverı yükleyin 290.xx bilmem kaç düzeldi siyah ekran

• Ekran kartının hızını düşürmek hiçbir işey yaramaz.Zaten Ekran kartını kullanılmadığı zaman gpu profil değiştirir ve saat hızlarını en düşük profile alır bunu gpuz programı ile gözlemleyebilirsiniz.Isınma sorununa çağre yok ben içini açtım mis gibi yaptım termal macununa kadar 1 tane toz parçacığı kalmadı hala 105 dereceyi falan rahat görüyo oyunda fan öküz gibi böğürüyo zaten heryerinden dandiklik akıyo pc nin
    Benden size tavsiye servise vereceksenizde Ankara dakine yollamayın
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.