Şimdi Ara

LG 60UB850V Cevahir Teknosa da İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mecidiyeköy Cevahir AVM de LG 60UB850V kapalı kutuda olduğu söylendi ve fiyatı 4499 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: PiqmecuK

Mecidiyeköy Cevahir AVM de LG 60UB850V kapalı kutuda olduğu söylendi ve fiyatı 4499 TL.

sitesinde zaten o fiyattan satısa sunuldu ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar forumda yeniyim.. 3 gündür led tv araştırıyorum ve karar verdiğim model lg 60ub850v. bugün teknosaya gidip ürünü gördüm gayet hoşuma gitti fiyatı 5999 tl teknosa mağazasında. ama gittigidiyor da baktığımda aynı ürün için 2 gönderi var. 1. teknosa 4.209 tl ye satıyor ve distribütör garantili 2. lg türkiye garantili ve 4.399 tl linkleri veriyorum

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lg60ub850

distribütör ve lg garantili olmasındaki fark nelerdir hangisini almalayım ? yada model hakkında bi öneriniz var mı ?
  • ub850 için teknosa.com'a bakın. fiyat yükselmişse hafta sonu büyük ihtimal tekrar kampanyaya girer. 4499tl'ye alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 22 Nisan 2015; 20:35:44 >
  • tamam takip edicem teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: srhtkya

merhabalar forumda yeniyim.. 3 gündür led tv araştırıyorum ve karar verdiğim model lg 60ub850v. bugün teknosaya gidip ürünü gördüm gayet hoşuma gitti fiyatı 5999 tl teknosa mağazasında. ama gittigidiyor da baktığımda aynı ürün için 2 gönderi var. 1. teknosa 4.209 tl ye satıyor ve distribütör garantili 2. lg türkiye garantili ve 4.399 tl linkleri veriyorum

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lg60ub850

distribütör ve lg garantili olmasındaki fark nelerdir hangisini almalayım ? yada model hakkında bi öneriniz var mı ?

Ürünler,kutusu hasarlı,çizikleri var....iade gelen ürünler,,bugün sordum sıfır,hasarsız,çiziksiz mi diye cevap alamadım..

• nereye sordun acaba ? ben de bugün teknosadaki personele sordum hatta telefondan siteye girip gösterdim bizzat hiç bilgim yok dedi sistemden bakalım dedi baktı yine bi bilgi bulamadığını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: srhtkya

nereye sordun acaba ? ben de bugün teknosadaki personele sordum hatta telefondan siteye girip gösterdim bizzat hiç bilgim yok dedi sistemden bakalım dedi baktı yine bi bilgi bulamadığını söyledi

Teknosa satıcı(gittigidiyorda)ilanda satıcı kısmında,oradan yaz soru sor, bir hafta evvel teknosa sitesinde outlet bölümünde vardı ,4200 tl ye
  • anladım kardeşim artık oyle yada böyle alıcaz birini bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.