Şimdi Ara

LG 58UH635V 4K TV VATAN BİLGİSAYAR 3000TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
11.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 gündür televizyonu geldiği gibi kullanıyordum ve gayet memnundum. Bugün gökyüzünün göründüğü ışık alan bir sahnede görüntüyü dondurup ayarlardan HDR yüksek seviyeye getirdim, gerçekten çok fark etti. Diğer ayarları henüz kurcalamadım.
  • Arkadaşlar cumartesiden beri kullanıyorum. Panasonic plazmadan geçmeme rağmen çok memnun kaldım. İlgili bir arkadaş kullanıcı kulübü açsada orda toplanıp bilgi paylaşsak. Yada bana pm ile numaranızı atın bir whatsapp grubu kurayım ordan paslaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi uydu alıcısıyla normal yayınlarda mesela kafa bölgesi el bölgesi kenarlarında kısa süreli iz bırakıyor. İşin yoksa servisle uğraş şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Kendi uydu alıcısıyla normal yayınlarda mesela kafa bölgesi el bölgesi kenarlarında kısa süreli iz bırakıyor. İşin yoksa servisle uğraş şimdi.

TRT4K yayınında böyle bir sorun var mı?
  • nervous kullanıcısına yanıt
    4kda dikkat etmedim yalnız şöyle birşey var 1080 film açtım usb ile. Titreme yaptığı yerleri farkedip geri sarıp tekrar izliyorum titremeden önce durdurup play yapıyorum titreme yapmıyor. Yazılımsal olabilir mi diye düşünüyorum?

• herkese merhabalar,
    ben bu cihazı aldım yalnız aklıma takılan bir soru var.
    Faturamda 58UH635V yazıyor yalnız televizyuonun kutusunda 58UH63 . Bilgim olmadığından soruyor internette de bulamadım. Bana farklı bir model mi geldi ? Bilginiz var mı acaba ? LG 58UH635V 4K TV VATAN BİLGİSAYAR 3000TL
  • servisin yüklediği kanal listesi sıralama açısından berbat
    trt4k yı ve trt hdleride açmıyor güya trt 4k ve hdlerin sinyali hassasmışta çanakla oynamak lazımmışta!

kendim KANAL LİSTESİ yaptım chansortlada güncelledim trt nin hd kanalları ve trt4k açıldı yani çanak sorunu falan tamamen yalan TKGS yüzünden yine kendi sıralamasına dönüyor

kanal güncellemeyi kapalı tutuyorum tüm kanalları transponderleri silip uydulardan turksat TKGSyi değilde diğer operatör desem ve tkgs siz turksat taraması yapamak istesemde dandik kanalları sıralamaya ekliyor ve asıl sorun gösteren kanalları silip tkgs yüzünden güya kanalın doğru frekansını ekliyor ama vertical ve horizontal olması açısından tersini yazdığından ilgili kanala sinyal yok diyor...

trt4k yı güstermiyorsa transponder ayarlarından ilgili frekansı v h durumunu tersine alıp ilgili frekansı tarama yapınca trt 4k açılıyor ama sonra tkgs yüzünden tekrar yanlış frekansa geçiyor ve yine kanalı göstermiyor...

Çözüm varmı? bu sorunu halledemedim...

buraya kanal listesi ekledim flash diske atıp tv ye taşıyabilirsiniz planet kanalları, showmax, showturk, eurostar, kanal a, semerkand tv ve 360 tv yi daha sonra ekleyeceğim bu listeye şu an onlar bu listede yokhttps://yadi.sk/d/9vsLu67d3CEbic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 1 Şubat 2017; 14:31:42 >

• quote:

4kda dikkat etmedim yalnız şöyle birşey var 1080 film açtım usb ile. Titreme yaptığı yerleri farkedip geri sarıp tekrar izliyorum titremeden önce durdurup play yapıyorum titreme yapmıyor. Yazılımsal olabilir mi diye düşünüyorum?

Evet belki yazılımsal olabilir ancak 4k yayında böyle bir sorun var mı merak etmiştim.
  • yukarıda attığım kanal listesini mümkünse denemenizi ve bilginiz varsa tkgs sorununa cevap vermenizi rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 1 Şubat 2017; 14:30:44 >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Trt 4k bende de aynıydı elle yeni frekansı girip kendim getirdim. Webosu çok beğenmedim kaç liralık aletlere hala düzgün sistem getiremediler. Yavaş çalışıyor.

• quote:

Trt 4k bende de aynıydı elle yeni frekansı girip kendim getirdim. Webosu çok beğenmedim kaç liralık aletlere hala düzgün sistem getiremediler. Yavaş çalışıyor.

trt4k yı güstermiyorsa transponder ayarlarından ilgili frekansı v h durumunu tersine alıp ilgili frekansı tarama yapınca trt 4k açılıyor ama sonra tkgs yüzünden tekrar yanlış frekansa geçiyor ve yine kanalı göstermiyor...
    yani sizde artık trt4k vb kanallar tkgs yüzünden hatalı güncellenip tekrar sinyal yok hatası vermiyor mu?
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Ben tkgs ile tarama yaptım trt 4k kayboldu. Sonra Tkgs yı kapattım. Trans bölümünden yeni frekansı ekledim tarattım 4k geldi izleniyor. Tkgs ile işim yok.

• quote:

Ben tkgs ile tarama yaptım trt 4k kayboldu. Sonra Tkgs yı kapattım. Trans bölümünden yeni frekansı ekledim tarattım 4k geldi izleniyor. Tkgs ile işim yok.

tkgs bende istemiyorum ama tkgs nin kanallarla oynamasını nasıl engellediniz kanal güncelleme kapalı ama yine bozuyor kanalları tkgs
  • Gene 3000'e düşer mi acaba? Üç haftadır TV arıyordum beş gün işim vardı o sırada olmuş bitmiş şu kampanya.
  • Bende aldım bugün geldi ve kurulum yapıldı. Samsung dan kanal listesi yuklemeye alışık olduğum için bunada yukardaki arkadaşın verdiği kanal listesini atıp kontrol edeceğim. Trt4k direk açıldı herhangi bir işlem yapılmadı. Birde seri numarası ve yazılımı kontrol edin 701 ile başlıyorsa 2017 ocak ayının cihazı. Sizinkilerde aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jicks -- 1 Şubat 2017; 19:20:39 >
  • http://www.lg.com/tr/destek/software-firmware?keyword=58UH635V&search=58UH635V&superCateId=

Software_File(Version_04.30.70) adlı zipi açıp flash diskte oluşturacağınız LG_DTV adlı klasörünün içine kaydedin

Yazılımı USB cihazına indirin.
    - Yazılım dosyasını ziprten çıkarın.
    - USB’yi PC’deki USB portuna takın..
    - USB’de bir klasör oluşturun,. Klasör adı “LG_DTV” olmak zorundadır.
    Yazılım dosyasını “LG_DTV” folder klasörünün içine kaydedin.

ayrıntılar aşağıdaki dosyada 24. sayfada...
    http://www.lg.com/tr/destek/software-firmware?keyword=58UH635V&search=58UH635V&superCateId=#

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

http://www.lg.com/tr/destek/software-firmware?keyword=58UH635V&search=58UH635V&superCateId=

Software_File(Version_04.30.70) adlı zipi açıp flash diskte oluşturacağınız LG_DTV adlı klasörünün içine kaydedin

Yazılımı USB cihazına indirin.
    - Yazılım dosyasını ziprten çıkarın.
    - USB’yi PC’deki USB portuna takın..
    - USB’de bir klasör oluşturun,. Klasör adı “LG_DTV” olmak zorundadır.
    Yazılım dosyasını “LG_DTV” folder klasörünün içine kaydedin.

ayrıntılar aşağıdaki dosyada 24. sayfada...
    http://www.lg.com/tr/destek/software-firmware?keyword=58UH635V&search=58UH635V&superCateId=#

Dostum bu işlem tam olarak neye yarıyor. Birde xbox taktım görüntü çok kötü önceki televizyonumda harikaydı görüntü bu direk çuvalladı. Bunun bir ayarı varmı?

• Webos yazılımının en gelişmişi olacak net farkı bilmiyorum tvden yapamadım buradan yaptım

• Xbox Görüntü ayarları oyunada tvdeki ayarlarada az da olsa bağlıdır ama tv çok büyük uzaktan bakılmadığı sürece daha küçük tv daha net gibi geliyor sonuçta xbox one s 4k ile 4k oyunda varsa piyasada güzel bir görüntü olur
    ben xbox360 kullanıyorum ve ondan bile çok memnunum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 1 Şubat 2017; 23:9:53 >
  • türksat tan tv izlerken sanki biraz kasıyo gibi arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.