Şimdi Ara

LG 58UH635V 4K TV VATAN BİLGİSAYAR 3000TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
7
Favori
11.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizce bu tv yi almakla iyi mi yaptık? Gün geçtikçe yeni tv ler çıkıyor, özellikle de 2017'ye yeni girdik. Nanocell'ler QLED ler değişik değişik tvler. 4k smart tv ler artık standart haline gelmeye başlıyor. Bizim bu aldığımız ise 635V modeli düşük bir model. Teknosa'da da 3300 liraydı pek bi fark yok. Çok çok sıcak sayılmaz. Tabiki ucuz yinede. Yeni çıkacak televizyonlar elbetteki hem pahalı olacak hemde dolar kuru yüzünden erişilemez seviyede olacak. Ama yeniler çıktıkça bu bizim "standart televizyonlar" ın fiyatı düşer mi ki? Gerçi dolar böyle giderse bedava aldık bile sayabiliriz orası ayrı konu.

    Benim aklım LG 49UH850V de kaldı. Ekranı 58 yerine 49 belki ama: tasarımı, malzemesi, görüntüsü, SUPER UHD olması, 3D olması, Harman kardon ses olması, IPS Quantum paneli, ColorPrime Plus özelliği, HDR SUPER özelliği, sihirli kumandası, daha yüksek tarama hızı, daha yüksek ses vermesi, USB 3,0 yuvası vs vs liste uzarda gider.

    Biz bunca özellik yerine daha büyük olsun diye 49 yerine 58 ekranı seçtik. Acaba değer miydi, acaba hata mı yaptık? Pişman olmaktan korkuyorum. Öğrenci halimle 3 bin tl birikimimi bu televizyona verdim. Telefonumda LG G4'tü bootloop yüzünden 3 aydır telefonsuzum ama gittim yine LG marka televizyon aldım

    Bu televizyonu iyileştirmek için ek olarak ne alabilirim? Mesela eni 140cm uzunluğunda bi televizyon ünitesi önerebilir misiniz? Çünkü 23 kg bir televizyonu duvara asmak pek sağlıklı olmayacaktır. Sihirli kumanda sizce almalı mıyım? Gerekli mi? Filbox önerir misiniz? Yayın olarak ne kullanmalıyım? Apple Tv almalı mıyım, işe yarar mı parasına değer mi? Ekstra olarak ne alabilirim televizyonu güzelleştirmek için.

    Aklımdaki soru işaretlerini cevaplayıp yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler




  • yigit_ozen öğrenci olduğun için bütçeni zorlamamak adına ve içine pekte sinmediği için bence siparişi iptal et. Sonuçta teknolojide fırsat kaçırma diye bir durum yok her zaman daha iyisi karşımıza çıkacak

    kardeşimin tvsine yedek olarak 49UF850 modeli için teknosadan kumanda almıştım bu forumda duyurulunca görüp 36 tl idi mr600 veya mr650 idi bilemiyorum bu ürünün kutusunda yokmuş acaba o kullanılırmı bunda? piyasada da şu an 100 tl.

    TEKNOSA dün tvyi biz alırken kontrol ettiğimde 3799 gibi bir fiyata satıyordu ya o bir taktikti fiyat yanılsaması yapmak için ya da Teknosa'da ilgiyi görünce LG den sipariş aldı...
  • yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır televizyon araştıran biri olarak söyleyebilirim ki bence 58UH635V 3000 TL'ye gerçekten iyi bir fırsat. Bu fiyata alınabilecek diğer televizyonlar senin de dediğin gibi neredeyse 10 inch (~25 cm) daha küçük ekrana sahip. Ayrıca, çok paran yoksa mükemmel bir televizyon yok maalesef. Rakip marka modellerin forumlarını incelersen beğenmeyen bir sürü insan göreceksin.

    3D eski televizyonumda vardı, ilk aldığımda hevesle kullanmıştım ama son 2 senedir hiç kullanmadım. Televizyonun fiyatının artmasına neden olan ve neredeyse hiç kullanılmayacak olan ekstra bir özellik olarak görüyorum.

    IPS panel televizyonlarda çok tercih edilmiyor. IPS panele farklı açılardan bakınca görüntü bozulmuyor ancak genel olarak gecikme süresi daha fazla ve kontrastı kötü deniyor.

    Son olarak 2017 modeller hakkında kendi yorumum: Biliyorsun Finch kredi notumuzu düşürdü, önümüzdeki haftadan ihtibaren dolar daha da hızlı yükselecektir (ytd). Yani bundan sonra ithal elektroniklerin fiyatları da uçacaktır.
    Örnek:
    Samsung 40KU7000
    25 Mayıs 2016, 1 USD = 2.94 TRY, Vatan Bilgisayar linki = 2499 TRY
    28 Ocak 2017, 1 USD = 3.86 TRY, Vatan Bilgisayar linki = 2348 TRY

    Benim burdan anladığım, televizyon fiyatlarına USD artışı henüz yansıtılmamış, biz hala 6 ay - 1 sene öncenin fiyatlarıyla alıyoruz.

    Bence televizyon ünitesi almadan önce televizyonu test edip beğendiğinden emin ol, çünkü iade edersen çok büyük ihtimalle 50" civarı bir televizyon alırsın, çok daha küçük bir sehpa yeterli olur.




  • vatan sitesinde balıkesir şubesinden kargoya verildi yazıyor takip no yok.
    UPS kargo pazartesi teslim edileceğine dair sms yollayarak takip no bildirdi.
  • Tv bugün geldi genel anlamda sorun yok gibi ama sanırım bulutlanma var. Karşıdan bakınca belli olmuyor. Yandan belli oluyor. Bakalım çok kullanmadım daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mkardes1903

    Tv bugün geldi genel anlamda sorun yok gibi ama sanırım bulutlanma var. Karşıdan bakınca belli olmuyor. Yandan belli oluyor. Bakalım çok kullanmadım daha.

    Servis mi kurdu kurulum süreci nasıl oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Mağazadan aldım ben. Servis getirdi kurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bu şekilde daha kolay olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 28 Ocak 2017; 20:8:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de geldi, ilk bakışta gayet iyi gibi.
  • Buna uygun olan akıllı kumanda hangisi arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texmo

    Ips panel degil , 50 hz.cokta kacmis firsat degil.650v yi bekleyin

    Evet IPS değil VA panel ve yanılmıyorsam daha iyi.
    Ayrıca 650V de 50hz bu model de 50Hz.

    Dolayısıyla almayanlar için maalesef kaçmış fırsat.

    Bugün Teknosa'da görüntüsüne baktım, ortalama kullanıcı için çok iyi görüntü.
  • Bu akşam biraz inceleme fırsatım oldu. Kendi uydu alıcısıyla HD yayınlar gayet kaliteli. TRT 4kyı bulamadım ama cihaz beni yeterince tatmin etti. Herkese hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda oturuyorum televizyonu Osmaniye'den gönderiyolar, nasıl talep varsa artık
  • Televizyon an itibarıyla gelmiş bulunmakta. Bütün holü kapladı. Apartmandan gelişini gördüm 2 adam zor çıkarttı. Devasa büyüklüğü var sıra servisi aramakta. UPS kargo gerçekten diğerlerine benzemiyor.
  • Benim televizyon kuruldu. Servis gittikten sonra gördüm panelde yamukluk var yandan bakınca bariz önden de dikkat edersen görülüyor değişim isteyeceğim heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tv de bugün kuruldu, bi problem yok gibi görünüyor. Renk ayarlarını biraz kurcaladım, istediğim görüntüyü aldım. Hareketli sahneler, siyah performansı, genel resim kalitesi çok çok iyi. Gelen teknik servis çok ucuza kapatmışsınız, süper fiyat dedi. Cumartesi gününden beri bu tv yi kuruyorlarmış. Çok kişi kaçırmış bu fiyattan alamamış.İlk 6 ay en ufak hatada değişim garantisi varmış. Bir de model pek kalmadı, 6 ay içinde stoklarda olmazsa üst model vermek durumundalar dedi. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 30 Ocak 2017; 22:5:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki de bugün geldi salonun ortasında koca kutu var ama açamıyoruz :))))
    yarın servis gelecek sabırsızca bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asafated

    Benim tv de bugün kuruldu, bi problem yok gibi görünüyor. Renk ayarlarını biraz kurcaladım, istediğim görüntüyü aldım. Hareketli sahneler, siyah performansı, genel resim kalitesi çok çok iyi. Gelen teknik servis çok ucuza kapatmışsınız, süper fiyat dedi. Cumartesi gününden beri bu tv yi kuruyorlarmış. Çok kişi kaçırmış bu fiyattan alamamış.İlk 6 ay en ufak hatada değişim garantisi varmış. Bir de model pek kalmadı, 6 ay içinde stoklarda olmazsa üst model vermek durumundalar dedi. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

    benim tvde kuruldu yüksek çözünürlüklü görüntüler süper
    tv gerçekten çok büyük evde sinema oldu resmen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 31 Ocak 2017; 13:17:14 >
  • Kurulum yapildi elimde gecen senenin modeli olan samsung ju 7000 var ona istinaden görüntü daha güzel tvyi gercekten cok begendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal hareketlerde bile titreme oluyor var mı bunun çözümü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.