Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
69
Favori
368.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eğer ayarlardan hizmet alınan ülkeyi değiştirirseniz (ben Almanya yaptım) Amazon prime video uygulaması geliyor. Benim gibi yüzüklerin efendisi dizisini iple çeken arkadaşlara duyurulur :)
  • cimifuloydhezılbenk kullanıcısına yanıt

    iki gün önce mediamarkta girip bakındım hocam,bayadır da uzaktım piyasadan,mibox + 670s ile güzel birlikteliğimiz vardı.50 inç civarı alınacak tvler 15-20 bandından kapı açıyor maalesef,izmirde işinin ehli bir tamirci bulabilirsem baktırıcam,umarım olur..

  • Merhaba arkadaşlar İzmir'de bu ysus ya da zsus arızasını en uygun şekilde işin ehli birisine nerede yaptırabiliriz? Televizyon kendi kendine açılıp kapanıyordu reset atar gibi 3 gün önce komple görüntü gitti sadece ses var. Sanırım YSUS-ZSUS arızası. Model 50PH670S

  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt

    hocam



    www.duycom.com
    Duycom Bilişim Sistemleri
    https://www.duycom.com

    buraya bir sor istersen eskiden izmirdeydiler arkadaşın tv yi tamir ettimiştik. şimdi manisaya taşınmışlar.

  • josh-r J kullanıcısına yanıt

    Sağol hocam sorayım

  • Gençler selamlar. Emektarı hala bilgisayar odamda kullanıyorum, sorun da çıkarmadı yoğun günlük kullanım olmayınca sanırım, mutlu mesut bir birlikteliğimiz var kendileriyle yaklaşık 10 senedir.

    Bugün 3D bir film izlemek için(Avatar) salondaki TV’ye bağlı LG S95QR soundbar’ı taşıyıp bağladım ama Bluetooth hariç ses alamadım. Konfigürasyon şu şekilde, PC HDMI ile TV’deki PC IN girişine bağlı. PC’de Bluetooth’u açıp o şekilde soundbar’a sesi aktardım.

    Kötü diyemem ancak bu şekilde hoparlörlere dağıtılan ses vs. yapay. Mesela konuşmalar arka hoparlörlere de geliyor önden gelmesi gerekirken.

    Bahsettiğim şekilde sesi dağıtmak için nasıl bir ayar çekmem lazım?

    Optik kablo alsam sorun çözülür mü? Sesi TV’ye aktarabiliyorum ama HDMI ile soundbar’a TV’den gelmiyor, onun çözümü var mı? Ya da PC’ye ses kartı mı almam lazım sağlam bir tane?

    Muhtemelen bilen çıkmaz ama şansımı denemek istedim. Sonuçta eski bir TV bizdeki, yine bilen çıkarsa buradan çıkar gibi
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    hocam


    hdmi dan ses almak için arc desteği olan hdmi a bağlamanız lazım

    bizim tv lerde yandakilerde yok arkadakinde.


    ama bağlantı şeklinizi pc --> soundbar ---> tv şeklinde yaparsanız sorunlarınız çözülür bence. (tv de hangi hdmi portuna bağladığınız farketmez.)


    üretim yılı itibari ile e-arc olmadığından sizin bağlantı şeklinizle dolby atmos sesleri aktaramazsınız sound bara. ama yukardaki şekilde bağlantı sağlarsanız bilgisayarınızın ve izlediğiniz içeriğin desteklediği bütün ses formatları soundbara aktarılır.






     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ
  • josh-r J kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, aynen ARC girişine bağladım, ancak ses alamadım  


    Tam anlamadım sorunu, ancak sürekli bir kullanım olmadığı için dert etmedim. Normalde TV'ye bağlı PC'deye bağlı hoparlörü kullanıyorum. Nadiren 3 boyutlu film izleyeceğimizde emektarı kullanıyoruz, görüntü 3D olmuşken ses de 3D olsun istedim  

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    hocam

    koca soundbarı odadan odaya taşırken bağlantıyıda dediğim şekilde yapıverin :)

  • josh-r J kullanıcısına yanıt

    PC-Soundbar-TV'i diyorsunuz sanırım. PC'den HDMI ses çıkışı olmadığı için öyle bir opsiyon yok. Bugün bir optik kablo aldım, onunla deneyeceğim kargo ulaşınca. Tabi gelecek deneme ne zaman olur kim bilir  LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ 


    Edit: Düşününce ekrandaki Display Port çıkışı için bir kablo/dönüştürücü alıp HDMI portunu boşa çıkarabilirim. Soruyu sorarken ses kartı aklıma geldi ama nedense onu düşünmedim. Neyse, bir şekilde çözülecek ama malzeme gerekli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Ekim 2022; 14:2:18 >
  • Sürekli bu uyarı çıkmaya başladı arkadaşlar. Hdmı ile bağlantı yaptığım android boxda bunu yapıyor fakay uydu ile tv izlerken yapmıyor. Ysus arızası diye bahsedilen arıza değildir umarım.




     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ
  • fensinn kullanıcısına yanıt

    Çok geç bir cevap olacak ama büyük ihtimal akıllı kumanda ile ilgili problem. Bende de daha farklı bir şey çıkıyor kumandanın pilini çıkardım hiç yapmadı.

  • 9 yıllık 50ph670s televizyonum sonunda arızalandı. TV çalışırken birden görüntü gidiyor ekran siyah oluyor, ses gelmeye devam ediyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Arızası tahmini ne kadar tutar, yaptırmaya değer mi acaba ?

  • XeanSherlock kullanıcısına yanıt

    Oled tvler hariç hala diğerleri görüntü kalitesi olarak plasmanın gerisinde. Ben Mi Box aldım arada sol tarafta 15 cm lik alan kararıyor sonra geliyor. Bozulsa Oled alamayacağım için tamir ettirmeye çalışırım.

  • XeanSherlock kullanıcısına yanıt

    merhaba bendede son 1 aydır aynı şey olmaya başladı birden görüntü gidiyor ses devam ediyor. Kapatıp açılınca düzeliyor. Henüz servisi aramadım maliyet konusunda bilgi aldınızmı?

  • bende 2015 yılında almıştım 60 inç modeli hafta sonu arka paneli açtım fırça yardımı ile bi güzel temizlik yaptım ,8 sene sonunda kartların üstüne yapışan tozları ne siz sorun ne ben söyliyeyim :)

  • Mayıs ayında görüntü gitti önc,e ses vardı. Sonra açılmamaya başladı. LG Kartal servisi 3500 TL'ye tamir etti.
    İlk başladığında arasaydınız daha az tutardı demişti.
    60" sahibiyim. 6 aydır sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 4 Aralık 2023; 13:2:8 >
  • 10. seneyi devirdik canavarla. Nadiren kendi kendine açılıp kapanıyor. Bir de elle kanal eklemede(uydu frekanslarını girdiğimiz) bir hata oluştu sanırım ama baştan beri PC monitörü olarak kullandığım için pek de önemsemedim. Bir 5 sene daha kafa ağrıtmadan çıkarırsa benim işim görülecek  LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ 

  • En kötü yanı, cihazın alternatifi yok. Açılmamaya başlayınca önce tamir ettirmeyip yenisini alayım dedim.
    Bu chazdan sonra OLED veya micro LED almak gerekir. Standard LED olmaz. Ama OLED büyük ekranlar çok pahalı.
    OLEDler ucuzlayıncaya kadar devam.
  • Ekran yok, ses var arızası için İstanbul'da nereyi tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.