Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.665
Cevap
70
Favori
368.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kaç sene oldu alalı hatırlamıyorum, halen çok memnunuz, gittiği yere kadar devam, bunun görüntüsünün verdiği zevk bir başka, doğal ve daha gerçek.

  • Arkadaşlar en güncel kullandığınız ve memnun olduğunuz ip tv uygulaması nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ysus kartı sorunu vardı 3 sene önce. Bir usta bulup tamir ettirdik. Evin 2. Tv si olarak hala kullanıyoruz. 2013 yılından beri bizimle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    lg 50ph670s televizyonum var. 2014 başı veya 2013 sonu forumda araştırma yaparken denk gelip bu konuyu okuma sonrası almıştım.

    televizyonumdan gayet memnun kullanıyordum taki bir kaç gün öncesine kadar. bir gece durduk yere açıldı kapandı. çıtır çıtır ses geldi, tekrar kapandı açıldı derken yüksek gürültülü bir ses ile ekran cızırtılı oldu. sonrasında ne zaman tv yi açsam 10 dakika sonra kapanıp açılıyor, sonra tekrar kapanıyor açılıyor sonra yine cızırtılı hal.

    tvyi başka odaya götürüp oradaki prize takmayı denedim sonra tv elektrik kablosu aldım onu denedim değişen bir şey olmadı. eşim bir yerden duymuş gaza gelip tv yi söktüm dikkatle süpürdüm geri kapattım yine değişen bir durum yok.

    LG servisini aradım 900 tl servis ücreti istiyor tamam vereyim de sorun ne olabilir anlattıklarımdan yola çıkarak diyorum bilemeyiz diyorlar.

    Tv tamircilerini arıyorum, plazmayı duyan suratıma kapatacak oluyor, yedek parça bulamayız, bulsak yapsak garanti veremeyiz diyen de oluyor. bunların ömrü bu kadar hiç uğraşma diyorlar. biri anakart diyor, anakart değişimi astarı yüzünden pahalıya denk gelebilir gibi. bunlar böyle derken lg servise boşu boşuna 900 tl kaptırmak istemiyorum.


    Öncelikle anadolu yakasında olmak üzere istanbul'da iyi güvendiğiniz bir tamirci/servis var mı? sizce sorun ne olabilir, başına gelen benzer vaka var mı? arka sayfalarda görüntünün 5,6 dakika sonra gelmesi sorunu gördüm ama benimki gibi bir sorun okumadım.

    sonrasında 50' den az olmamak kaydı ile tv tavsiyesi alırım, niyeyse tamir olmayacak gibi bir his var içimde:(

  • escobar_ E kullanıcısına yanıt

    Hemen hemen herkesin yaşadığı sorun bu. Ysus kartı değişecek. 3 sene önce 1500 tl ye işçilik ve parça dahil halloluyordu. İyi bir Tv tamircisi bulup Ysus kartı değişeceğim deyin. Ve yukarda yazdığım fiyatı günümüze göre hesaplamaya çalışın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 16 Nisan 2024; 22:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.