Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (324. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
369.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: josh-r

zamanında bile tam akıllı değildi hocam tv.
    bi box alın aklı başına gelsin.

Alıntıları Göster
    evet hiç bir zaman aklı başında olmadı
    400₺ civarında bir android kutu alsam yeni nesil tv ler kadar akıllı olur mu? Çok işe yaramayacaksa boşa para vermeyelim. Yok mu kullanan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dementor-1

evet hiç bir zaman aklı başında olmadı
    400₺ civarında bir android kutu alsam yeni nesil tv ler kadar akıllı olur mu? Çok işe yaramayacaksa boşa para vermeyelim. Yok mu kullanan.

Alıntıları Göster
    yeni nesil tv ler den kastınız ney hocam

ben herzaman android box la kullnıyorum tv projeksiyon vs cihazları.

içlerinde gelen her işimi görmüyor.

ne için kullanacağınızı söylerseniz ona göre yönlendireyim. misal netflix izleyeceğim derseniz alternatifler azalıyor gi bi şeyler var box olaylarında da.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Yeni tv lerden kastım YouTube iptv netflix gibi uygulamaları sorunsuz ve hızlı kullanabilmek. Tv kutusundan beklentilerim yukarıdaki uygulamaları bilgisayar hızında kullanabilmek ileri geri alırkenken kanal değiştirirken sorun yaşamak istemiyorum. İnternet tarayıcısı kullanışlı olmalı tarayıcı üzerinden film izlerken şu eksik bu yok dememeli. Wi fi olmalı ve ya tv üzerinden wi fi ye bağlanmalı. Telefon İle kontrol edilebilmeli . Bunlar mutlaka olmalı dediklerim bir de olursa iyi olurlar var hafıza, tv den kayıt, USB girişi, kendi medya oynatıcısı v.b

• quote:

Orijinalden alıntı: Dementor-1

Yeni tv lerden kastım YouTube iptv netflix gibi uygulamaları sorunsuz ve hızlı kullanabilmek. Tv kutusundan beklentilerim yukarıdaki uygulamaları bilgisayar hızında kullanabilmek ileri geri alırkenken kanal değiştirirken sorun yaşamak istemiyorum. İnternet tarayıcısı kullanışlı olmalı tarayıcı üzerinden film izlerken şu eksik bu yok dememeli. Wi fi olmalı ve ya tv üzerinden wi fi ye bağlanmalı. Telefon İle kontrol edilebilmeli . Bunlar mutlaka olmalı dediklerim bir de olursa iyi olurlar var hafıza, tv den kayıt, USB girişi, kendi medya oynatıcısı v.b
    olayın içine netflix girince olay daralıyor.
    amazon fire stick , mi box , nvidia shield tv ve apple tv harici pek yok netflix sertifikası olan box. diğer çinli kutular 540p seyrettirir. netflix sertifikası olmadıklarından.

sizin fiyat bandına fire stick ve mi box giriyor.
    torrent işlerine falan girecekseniz mi box tan yana kullanın tercihinizi. fire stick fat32 destekliyor.

vallaha internet tarayıcısıyla boxlardan hiç film dizi seyretmedim. ihtiyaçta duymadım. bu işi yapan birsürü uygulama var en kötü torrent ten indirip rahatça takılmadan kasmadan istediğim kalitede izliyorum.

tabi bütçe varsa bu işin babası nvidia shield tv.
  • quote:

olayın içine netflix girince olay daralıyor.
    amazon fire stick , mi box , nvidia shield tv ve apple tv harici pek yok netflix sertifikası olan box. diğer çinli kutular 540p seyrettirir. netflix sertifikası olmadıklarından.

sizin fiyat bandına fire stick ve mi box giriyor.
    torrent işlerine falan girecekseniz mi box tan yana kullanın tercihinizi. fire stick fat32 destekliyor.

vallaha internet tarayıcısıyla boxlardan hiç film dizi seyretmedim. ihtiyaçta duymadım. bu işi yapan birsürü uygulama var en kötü torrent ten indirip rahatça takılmadan kasmadan istediğim kalitede izliyorum.

tabi bütçe varsa bu işin babası nvidia shield tv.

Alıntıları Göster
    O kadar bütçe olsa Apple TV alırdım :) hem telefonlarla uyumlu olurdu. Gerçi şeytan diyor kıy paraya 2. Elde olsa al bir Apple TV kutusu şeytana uymamak lazım diyorum.
    Çok teşekkür ederim. Mi box ve fire stick üzerinde yoğunlaştım. Biraz araştırıp ikisinden birini alacağım.

• netflix ve ip tv kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, pc deki filmleri tv ye ağ üstünden iletip sorunsuzca izliyorum.diz üstü pc ile direk tv ye görüntüyü aktarıyorum , bir tv box ihtiyacı hissetmedim şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

netflix ve ip tv kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, pc deki filmleri tv ye ağ üstünden iletip sorunsuzca izliyorum.diz üstü pc ile direk tv ye görüntüyü aktarıyorum , bir tv box ihtiyacı hissetmedim şimdiye kadar
    Bilgisayar ekran görüntüsünü TV ye nasıl aktarıyorsunuz. SmartShare ile sadece bilgisayardakileri atabiliyorum onu da HDD ya da flaşla bellek ile zaten yapabiliyorum.
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    kullandığınız pc yada diz üstünde intel wi-di özelliği varsa ağ üstünden otomatik bulup ekran görüntüsünü 2-3 saniye gecikme ile tv ye aktarabiliyorsuzuz. şurada bir konusu mevcuthttps://forum.donanimhaber.com/intel-widi-miracast-laptop-goruntusunu-tv-ye-kablosuz-aktarmak--80200534-5 buraya bakıp bilgi sahibi olabilirsiniz.ağ üstünden de dediğiniz gibi ağınızın hızına bağlı olarak smartshare ile izlemek mümkün masa üstü pc den de bu şekilde yapıyorum.ben ilaveten powerdvd inin ultra versiyonunu kullanıyorum bu konularda oldukça başarılı.bendeki sürüm 17 , şu an steam de power dvd 18 in ultra sürümü 109 tl.çok başarılı hatta belki de bu işin en iyisi bir medya oynatıcı 4k oynatıyor.incelemek isteseniz onun da linkini şuraya bırakıyorum.https://store.steampowered.com/app/755320/CyberLink_PowerDVD_18_Ultra__Media_player_video_player_4k_media_player_360_video/ bir kaç ta görüntü ekliyorum aklınıza takılan bir şeyler olursa bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım .

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

bu tv lerin tek kötü tarafı var bence o da güneş ışığına maruz kaldıkları zaman aşırı parlamaları tv nin kesinlikle güneş ışığını direk almaması lazım ama ben odanın konumu itibarı ile buna bir çözüm bulamadım.tv yi izleme için odayı karartmak lazımama buna rağmen ben çok memnunum aldığıma hiç pişmanlık duymadığım bir tv.

intel wi-di özelliğine tekrar baktımda bu desteğin kaldırıldığını gördüm.ne zaman desteğini çektiğini bilmiyorum ama yeni nesil intel işlemcilerde bu özellik yok.

pc inizde miracast desteğinin olup olmadığını öğrenmek için şu videodakileri yapabilirsiniz
    Dijitalleryoutube
    Windows 10 Miracast/ Intel widi Kurulumu
    https://www.youtube.com/watch?v=-NUQtOWl7sQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 23 Şubat 2020; 12:7:51 >
  • Ya bende 50ph var da 1500 liraya satsam mi diyorum , logo izi (var ama rahatsız etmiyo valla ne yalan soylim) kumanda tutukluk yapıyor (bu bunaltiyo biraz), smart TV kısmı biraz yavaş (bunu da kabullendim)
    ,, Ama film izlemek harika ve TV mi çok seviyorum satmak istemiyorum :)) , ama çocuk var yakından seyrediyor bende pek istemiyorum o yüzden satayım diyorum ne derseniz ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hala sorunsuz tüm uygulamaları ve browser I kullanıyorum. Fabrika ayarlarına alıp tekrar kurun isterseniz.

• Smart kısmı sorunlu olsa da sırf görüntü kalitesi için kullanmaya devam ediyorum. Geçen senelerde 400tl masrafı oldu kartı yandı ama ona rağmen yaptırdım kullanmaya devam. Maç izlemek film izlemek halen büyük zevk veriyor. Plazma tv candır can.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

kullandığınız pc yada diz üstünde intel wi-di özelliği varsa ağ üstünden otomatik bulup ekran görüntüsünü 2-3 saniye gecikme ile tv ye aktarabiliyorsuzuz. şurada bir konusu mevcuthttps://forum.donanimhaber.com/intel-widi-miracast-laptop-goruntusunu-tv-ye-kablosuz-aktarmak--80200534-5 buraya bakıp bilgi sahibi olabilirsiniz.ağ üstünden de dediğiniz gibi ağınızın hızına bağlı olarak smartshare ile izlemek mümkün masa üstü pc den de bu şekilde yapıyorum.ben ilaveten powerdvd inin ultra versiyonunu kullanıyorum bu konularda oldukça başarılı.bendeki sürüm 17 , şu an steam de power dvd 18 in ultra sürümü 109 tl.çok başarılı hatta belki de bu işin en iyisi bir medya oynatıcı 4k oynatıyor.incelemek isteseniz onun da linkini şuraya bırakıyorum.https://store.steampowered.com/app/755320/CyberLink_PowerDVD_18_Ultra__Media_player_video_player_4k_media_player_360_video/ bir kaç ta görüntü ekliyorum aklınıza takılan bir şeyler olursa bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım .

bu tv lerin tek kötü tarafı var bence o da güneş ışığına maruz kaldıkları zaman aşırı parlamaları tv nin kesinlikle güneş ışığını direk almaması lazım ama ben odanın konumu itibarı ile buna bir çözüm bulamadım.tv yi izleme için odayı karartmak lazımama buna rağmen ben çok memnunum aldığıma hiç pişmanlık duymadığım bir tv.

intel wi-di özelliğine tekrar baktımda bu desteğin kaldırıldığını gördüm.ne zaman desteğini çektiğini bilmiyorum ama yeni nesil intel işlemcilerde bu özellik yok.

pc inizde miracast desteğinin olup olmadığını öğrenmek için şu videodakileri yapabilirsinizhttps://www.youtube.com/watch?v=-NUQtOWl7sQ
    Kusura bakmayın bu aralar yoğun bir hastane trafiğim oldu sizin yazıyı unuttum. Sizin dediklerinizi uyguladım bişgisayarı aktardım tv ye. Epey gecikmeli oldu ama işe yarıyor. Teşekkürler.
    Yine de bir tv box alacağım.

• 24saatonline 2 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk günden beri işe yaramıyor.
    İnternetim de fiber ve 50 megabit hızında.

Yukarıda belirttiğim gibi fabrika ayarlarına alıp, yeniden kurulum yapmak işe yarayabilir. Netflix dahil saatlerce sorunsuz izleyebiliyor, uygulamaları kullanabiliyorum.

• Arkadaslar epeydir aklimda olan bir soru vardi

Bu televizyonda bluetooth ile uzaktan kulaklikla dinleme isini nasıl hallettiniz?

Cihazin kendi bluetoothu yok ama.bir turlu aklima da bir çözüm gelmiyor

• Ya beyler Allahını seven bi el atsın vestelden soundar aldım hdmi ile ses alamıyorum. Optik kabloyla da alamama gibi bi problem olur mu? Cihaz elimde kaldı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bebece

Ya beyler Allahını seven bi el atsın vestelden soundar aldım hdmi ile ses alamıyorum. Optik kabloyla da alamama gibi bi problem olur mu? Cihaz elimde kaldı resmen.
    arc yoktu diye hatırlıyorum
    o yüzden alamazsınız sound bardan ses
    ama optik çıkıştan optik kablo ile ses alırsınız.
  • quote:

arc yoktu diye hatırlıyorum
    o yüzden alamazsınız sound bardan ses
    ama optik çıkıştan optik kablo ile ses alırsınız.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler Hocam tv kanallarındatken ses çıkışı olarak optik/arc/hdmi seçince ses geliyor ama netflixte sadece optikte ses geliyor sebebi ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bebece

Cevap için teşekkürler Hocam tv kanallarındatken ses çıkışı olarak optik/arc/hdmi seçince ses geliyor ama netflixte sadece optikte ses geliyor sebebi ne olabilir?

Alıntıları Göster
    hocam netflix i neyle seyrediyorsunuz kendi içinden mi
    yoksa box bağlayarak mı ?
  • quote:

hocam netflix i neyle seyrediyorsunuz kendi içinden mi
    yoksa box bağlayarak mı ?

Alıntıları Göster
    Tvden seyrediyorum hocam box yok

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.