Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
369.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben güncelleme yaptım bir sorun da olmadım zaten eski bir tv oldu artık, netflix uygulamasında sorun yaşamıyorum normal internet kullanmıyorum o biraz yavaş gibi hatta genelde öyleydi. Youtube izliyor çocuklar aman aman bir sorun yok ama yeni nesil cihazların performansını bilmediğim için bir şey diyemem ama ben netflix de sorun yaşamıyorum hatta uzun saatler izlemişliğim var herhangi bir donma kasılma vs yaşamadım..
  • Selam, bu 60PH670s i 6 yıla yakındır kullanıyorum hatta bu postun ilk sayfalarında bir çok mesajım var diye hatırlıyorum.

60ph670s in browserini güncelleyebilmiş biri var mı aramızda?
    Şuan en güncel yazılımı kullanıyorum fakat browser bir çok video sitesini açmıyor.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • herkese selam arkadaşlar
    ben 2013 yılında 50PH670S almıştım çok memnundum ekranı kırıldı çok pahalı acaba yeniden alsam şuan nerede bulabilirim fiyatı ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim
  • seyhzade1983 S kullanıcısına yanıt
    HTML 5 kullanmalarından ötürü desteklemiyor. Desteklese bile reklam bannerlarını kapatmaktan izleyemiyorsunuz.
  • Merhabalar

LG 60PH670S PLAZMA TV satan varsa talibim.
  • stk06 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız, halledebildiniz mi sorununuzu? Benim tvde de aynı problem olmaya başladı.
  • elel E kullanıcısına yanıt
    Kartları mı onardı ustanız?
  • ceyrek C kullanıcısına yanıt
    Evet onardı ve bayadır sorun yok..
  • elel E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekür ederim. Ben de iyi bir tamirci bulmaya çalışayım. Küçük yerde yaşıyorum, biraz zor ama deneyeceğiz artık.
  • herkese selam. 50 inç modeli hala severek kullanıyorum. Smart kısmı uzun süredir beni tatmin etmediği için mi box ile birlikte kullanıyordum. Şimdi Mi box'u diğer panale bağlamam gerekiyor. Acaba sadece IPTV izleyebilmek için herhangi bir app. yuklenebiliyor mu? Smarttan girip bakıyorum, hiç birşey kalmamış. Youtube ve accuweather var sadece.
  • KaT35 K kullanıcısına yanıt
    Bende direk iptv diye proğram yüklü şu an, ben yüklemedim aldığımda yüklüydü Merak edip bakmıştım kurmak istiyormuşum gelince onaylamıştım kurulmuştu hala da duruyor. Kurulduktan sonra kullanabilmek için 4$ istemişti kabul etmemiştim. Yükü uygulamaları bir kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stk06

Merhaba arkadaşlar. Benim TV:60'' Plazma LG TV 60PH670S . TV ilk açtığımızda her şey normalken 2-3 dakika sonra ekran kararıyor, ses normal geliyor. Kumandaya bastığımda kanal değiştirip, ses ayarı yapabiliyorum fakat ekran kapkaranlık görüntü olmuyor. TV'yi Kapatıp açtığımızda bazen aynı durum yine tekrarlıyor. Bazende normal şekilde 5-6 saat çalışıyor ve ekran hiç gitmiyor. Bu gibi çalışırken ses var ama ekran gitme problemiyle karşılaşan oldumu? oldu ise nasıl problemini çözdü. Cevabınızı-yorumunuzu bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
    Aynı problemi bir aydır yaşıyorum. Açtığımda bir iki dakika sonra kapanıyor. Arkadaşın bahsettiği gibi tamir ettirdiniz mi. Durum nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimifuloydhezılbenk

Aynı problemi bir aydır yaşıyorum. Açtığımda bir iki dakika sonra kapanıyor. Arkadaşın bahsettiği gibi tamir ettirdiniz mi. Durum nedir.

Alıntıları Göster

Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm buldunuz mu?

• Herkeste aynı sorun başlamış bende de başlayacak gibi 2 3 kez kararma oldu kapatıp açınca düzeliyor şimdilik. İstanbuldan onarım yaptırıp memnun kalan biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk_Hoca

Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm buldunuz mu?

Alıntıları Göster

Henüz bir yere götürmedim. Zaman bulup bir yer de bakamadım aslında. Lakin ilginçtir son bir haftadır kapanma olmadı hiç.

• Arkadaşlar merhaba, 50PH670s modelini 7 sene evvel almıştım. Bu aralar normal izlerken bir anda ekran komple gidiyor ancak ses gelmeye devam ediyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa artık ben öldüm mü diyor televizyon.

Düzeltme: Önceki mesajları okumadan direk ilk sayfadan hızlı cevap yapmıştım herkeste aynı problem varmış bunlar baktılar yeni tv almıyoruz Ameriga oyunlarıyla bizi saf dışı bırakmaya mı çalışıyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 28 Ekim 2020; 16:22:12 >
  • Sorma kardeşim. Ya ilgili parçası ömrünü tamamlamış o yüzden bu sorunu veriyor. Ya da hakikaten cihazlara müdahale ediyorlar. Ama hepsi de benzer zamanlarda mı arızalanır, ilginç. Bari iyi bir yer bulsak da topluca götürsek. Benim ki 60" nasıl paketleyip araca koyacağım o da ayrı sorun. En çok bunu düşünüyorum.
  • Geçen hafta bendede ses var görüntü yok sorunu başladı küçük bir ilçede yım LG yetkili aradım abi onların parçası kalmadı bidaha yaparsa çöpe at dedi tam olarak arızalı kartın fotoğraf ini çekebilecek varmı onu söküp Ankara'da kim yapıyorsa tamire yollasam ,herkesin aynı anda bozulmaya başlaması ilginç

• @cimifuloydhezılbenk @cenkibrahim06 Bozulan ekipman y-sus kartıdır. Bende de olmuştu lg servisine değiştirmiştim 5dk iş evde yapılıyor zaten eski kartı söküyor yenisini takıyor. Kaç yıl oldu benim ki bir daha da yapmadı kullanmaya devam ediyorum. Ankara

• Ankara da bu kart satın alabilecek yer varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.