Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50PB690V modeline sahibim. Türksat 4A ya geçtikten sonra kanalları kaybettik bildiğiniz gibi. Şu aralar yeni kurulum yapmış olan varsa yedekleyip buraya atabilir mi dosyayı böylece kanal listesi problemini de çözmüş oluruz. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Arkadaşlar 50PB690V modeline sahibim. Türksat 4A ya geçtikten sonra kanalları kaybettik bildiğiniz gibi. Şu aralar yeni kurulum yapmış olan varsa yedekleyip buraya atabilir mi dosyayı böylece kanal listesi problemini de çözmüş oluruz. Şimdiden teşekkürler

Hocam ben de uydu frekans ayarlarını falan yapamadım.Yazın ağaç uyduya engel oluyor diye hiç izleyemiyordum , hiç yayın alamadım.Kış gelince ağacın yaprakları döküldü biraz sinyal geldi.Hazır uydu değişmiş , kanallar da hdye geçmişken şu ayarları bi yapayım diyorum.Uydu ayarlarından anlayan biri varsa yardım etsin zahmet olmazsa.Tv 670s

Bu frekansların hangisini nereye gireceğiz ?

• kardeşime aldığımız tvde ses durup duruken yükseliyor 10 15 dakika sonra tekrar eski seviyesine geliyormuş

bu sorunuy aşayan oldumu acaba
  • tunag kullanıcısına yanıt
    tv lerin kendi sesi bir yere kadardır tv izlemek için ok dir ama işin içine sinema girince hayatta olmaz bütçeniz dahilinde ev sinema sistemi sound bar falan bakmanızı tavsiye ederim hatta en kısa ve pratik yoldan halledeyim şöyle giriş seviye olarak f/p sinema izlediğimi anlayım diyorsanız lg nin sound barlarına bakın derim yada ev sinema sistemi bölümünü araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.
    Küçük bir şans ama aranızda 4.xx.xx lü versiyonlardan firmware yedeklemiş olan biri çıkar mı acaba?

Hiç kimse yedeklemedi mi, şu 4 lü versiyonlardan bir güncelleme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

kardeşime aldığımız tvde ses durup duruken yükseliyor 10 15 dakika sonra tekrar eski seviyesine geliyormuş

bu sorunuy aşayan oldumu acaba

Ses ayarlarında sinema modu seçili olmasın, standart olsun.
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    hocam ben aldığımda beri yazılım güncelleyemyrm yapabileceğim bişey varsavyardımcı olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes
    hocam ben aldığımda beri yazılım güncelleyemyrm yapabileceğim bişey varsavyardımcı olurum.

İlginize ve yardım teklifine teşekkür ederim ama bana lazım olan;
    4 lü güncellemelerden herhangi birini, usb den yüklemek için zamanında siteden indirmiş ve saklamış bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 11 Kasım 2014; 23:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

İlginize ve yardım teklifine teşekkür ederim ama bana lazım olan;
    4 lü güncellemelerden herhangi birini, usb den yüklemek için zamanında siteden indirmiş ve saklamış bir arkadaş.

yeni güncellemenin sıkıntısı nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    En büyük ve en önemli sıkıntısı; yeni kullanıcı sözleşmesi ki kabul etmediğiniz taktirde akıllı televizyonunuz akılsız hale dönüşüyor ve parasını ödediğiniz bu özellik tek taraflı devre dışı bırakılıyor.
    Benim için önemli ikinci büyük sıkıntı ise hdmi girişler üzerinden 3d oynatımda trumotion tümüyle devre dışı kalıyor ve aktifleştiremiyorsunuz ki benim Lg plazma tercih etmemdeki tek önemli kriterdi.
    Ayrıca 05.xx.xx versiyonlarla düşen resim kalitesi.
  • @Lomax.

Dostum benim sorunumda malesef son firmware ile ilgili. Downgrade hakkinda yardimci olabilirmisin? 5.01.18 den onceki surumlere gecmek istiyorum. DNS fake leyip bilgisayara kurulan web server ustunden guncelleme yontemi ise yaramiyor. Bence 5.01.18 in guncelleme bolumu kesinlikle hatali, saniyelik internet aramasi yapiyor, ardindan hemen dijital kablo frekans aramasina geciyor.

USB yi denedim, surum onceki surum oldugu icin guncelleme yapmiyor.

Servis menusunde falan downgrade etmek icin bir yol varmidir acaba bilgin varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrd35

Bende aynı şekilde yeni gelecek cihazda sorun olmaz umuduyla servise başvurdum.
    Yalnız şöyle de bir durum farkettim. Kliksa da ürünün satışı bitmiş durumda.
    Değişim yapamamalarından da çekinmiyor değilim. Bu kalite ve ebatta başka tvlere bütçem yetmiyor.
    Aynı model ile değişim yapmamaları ya da para iadesi yapmaları durumunda benim için biraz hayal kırıklığı olacak oyüzden.

merhaba hocam. geldi mi yeni TV. onda durumlar nasıl ?
  • serkantufan S kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun (sorun ise şayet) bende de oldu, frekans yazilan yere tikladigimda tv kapaniyor. Ama 4a ile frekanslar degismis olsada kör arama yaptigimda butun kanallar cikiyor. Sanirim 11844 olmasa da 11747 h 27500 5/6 da oluyor, bu tp kayitli oldugundan hicbir sıkıntı olmadi(yoksa receiveri alip ayarlamaya goturenler gibi tv yi kucaklayip giderdik heralde)

Cok onemli bir sorun olmadigindan otomatik arama ile halledilen bir durum..
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Bende de 60 var, acik pembe gibi 3-4 tane ayri bulutlanma var, ama sadece beyaz ekranda gozukuyor ve sadece dikkatli bakarsan. Kuruluma gelen servis elemnlari tum beyaz ekranlarda olur demisti.

Sadece interneti actigimda, ana ekranda goruyorum, seyir zevkimi etkilemiyor..
    Yeni tv nin servis sürecinde işler biraz karıştı. Değişim raporunu yeni alabildim.
    Bu hafta içinde kliksa tvmi almaları için kargo yönlendirecek bana. Dönüş yaptıklarında yine burdan bilgi paylaşırım.

Süreç niye uzadı diye merak ederseniz de hikaye şöyle;

İkinci cihazda Lg nin avrupa yakasındaki kendi servisi değil anadolu yakasındaki yetkili servisi cihazımla ilgilendi.
    Kendi yaptıkları testlerde pembeleşme göremediklerini iddia ettiler. Tv yi getirebilirsiniz o zaman dedim.
    Tv yi getirdiklerinde beyaz renk görüntüde pembeleşmeyi tekrar gösterdim getiren arkadaşlara. Serviste test eden arkadaşı arayıp durumu ilettiler.
    Sonrasında bu sorunun fotosunu çektiler. Fotoğrafta sorun net belli olmamış tabiki.
    Bu yüzden lg turkiye çağrı merkezini arayıp bu süreci en baştan anlatarak lg nin kendi servisini yönlendirmelerini sağladım.
    Onlar da gelip değişim raporumu verdiler yine.
  • mesuth77 M kullanıcısına yanıt
    Seyir zevkinde rahatsızlık yoksa değişim işlerine girmemek daha iyi olabilir.

Benim panelde beyaz ve gride özellikle belli oluyor.

Ayrıca futbol maçı yayınlarında yeşil zeminde kamera hareketlerinde baya farkedilebiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrd35

Seyir zevkinde rahatsızlık yoksa değişim işlerine girmemek daha iyi olabilir.

Benim panelde beyaz ve gride özellikle belli oluyor.

Ayrıca futbol maçı yayınlarında yeşil zeminde kamera hareketlerinde baya farkedilebiliyordu.

hocam çekilmiş bir fotoğraf var mı?
    değişim için Bu kadar geçen süreden sonra ben bir kez daha düşündüm bu pembe olayını. ne derece bir pembelikten bahsediyoruz...

ben HDD bağlayıp film izlemeye girerken beyaz arayüzde kabak gibi pembeyi görüyorum ve oldukça rahatsız ediyor. Ancak film izlerken bi şey anlamıyorum tabi. Yani seyir zevki değil de menülerde bariz belli. akşam fotoğraf koyacağım.
    Fotoğrafı servis kendi makinasıyla çekmişti ama dediklerine göre belli olmuyormuş.

Bende de yüksek çözünürlük bir kamera yok. Daha önce fotoğraflamayı denemiştim ama 5mp cep telefonu çekimiyle de anlaşılmıyor.

Çok koyu bir renk bozukluğu bende de yoktu. Yalnız filmde bile olsa tek renk görüntüleri bozabiliyor. Özellikle beyaz ve gride.

Benim panelimin sağ üst tarafına doğu otuz santim çapında balon şekline benzer bir alanda bu sorun var, ortada lg logosunun üzerinde bir avuç boyutunda var, sol kenarda da çerçeveye yakın on onbeş cm genişliğinde bir hat şeklinde boydan boya bir kısım pembeleşiyor.

Ama artık pek umudum yok 3. panel gelse de sorunsuz olacağından. Yalnızca pembeleşme alanlarının yalnızca kenarlarda ve daha dar olmasını umuyorum.
  • Bende 60 Olanı var. 8 aydan beri kullanıyorum. Heyette memnunum. Fakat (daha önceden de varmiydi bilemiyorum veya farketmemistim) çoğunlukla ekrandaki yazılarda hafif kırılmalar var, bazen ekranda altta kayan yazılarda okunmuyor. Nedenini anlayamadım. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanal listesi düzenleme deli edecek beni. Ayarlardan giriyorum tek tek düzenliyordum önceden. Bizim ufaklık ayarlarla oynmış yeniden güncelledim listeyi ama bu seferde kanal taşımaya izin vermiyor. Kanalı seçip 1. siraya geliyorum kanal numarası değiştirilemez diye uyarı veriyor. USb den listeyi yükleyip pc de düzenliyoduk . İlgili konuyu bulamadım bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.