LG 50PC52 ( 127 EKRAN PLASMA TV) MASA STANDI , ASKI APARTI,TÜRKİYENİN HERYERİNE SEVKİYAT VE MONTAJ DAHİL 3.399 YTL ÜSTELİK İŞBANKASINA 10 TAKSİT TEK ÖDEME VEYA HAVALE İLE 3.249YTL. 50” / 127 cm Ekran Boyutu HD Ready XD Engine 1366x768 Çözünürlük 15.000:1 Kontrast Oranı 1500 cd/m2 parlaklık Piyano Siyahı Kaplama 3D Komb Filtre Clear Filter 10Wx2 Ses Çıkış Gücü Resim İzleme Oranı Düzeltme Resim Yapışması Önleme 2 HDMI HDMI üzerinden 1080p Kaynak İşleme PC Girişi, PC Ses Girişi, 2 Skart Komponent, AV, S-Video Değişken Ses Çıkışı Stantsız Boyutlar: 1.242 x 827.2 x 88 mm Stantlı Boyutlar: 1.242 x 887.6 x 370 mm Stantsız Ağırlık: 34.6 kg Stant Dahil: 39.3 kg
42 yi versem bunu alsam...
bu ne ilginc fiyatlar nerede bizde o sans ah aah bız 42 ye talım....
sevgili yusuf ankaradaysanız isteğiniz değerlendirilir ...
quote:
Orjinalden alıntı: yusuftaner
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
quote:
ah be hocam aslında şakayla karışık size aklımdaki ve gönlümdekini yazdım ama ben adapazarında oturuyorum çokda isterdim aslında... bir çıkar yolu varsa özelden yazabilirsiniz...
daha önce böyle bir kaç takasa girmiştim fakat ürünü görmeden aldığım için bir takım skıntılar olmuştu o yüzden ''ankaradaysanız'' ibaresini kullanmıştım ama inanın burda olsanız kesin çözerdim.... ayrıca kargo,kutu vs birsürü sıkıntı ortaya çıkıyor... selamlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
quote:
ah be hocam aslında şakayla karışık size aklımdaki ve gönlümdekini yazdım ama ben adapazarında oturuyorum çokda isterdim aslında... bir çıkar yolu varsa özelden yazabilirsiniz...
walla osedan usta bende 4270xa var ve cok iyi durumda (4 aylık cıhaz) 0 gibi yani 800 saat oldu kullanımı ve kutusu ıvırı zıvırı hepsı mevcut 507xa takası dusunsek aradakı fiyat farkı ne olur malum suaralar 4300 lere dustu 507xa beklıyorum cevabınızı