Şimdi Ara

Samsung LS22F350 21.5' 5 ms 60 Hz (Analog+HDMI) Full HD 550 TL N11 Samsung Türkiye satıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung LS22F350 21.5" 5 ms 60 Hz (Analog+HDMI) Full HD 550 TL N11 Samsung Türkiye satıcı

kod ve axess ile daha ucuza gelebiliyor.
    www.n11.com
    Samsung Ls22f350fhmxuf 21.5" 5 Ms 60 Hz (analog+hdmı) Full Hd Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-ls22f350fhmxuf-215-5-ms-60-hz-analoghdmi-full-hd-led-monitor-1072574

Samsung LS22F350 21.5" 5 ms 60 Hz (Analog+HDMI) Full HD 550 TL N11 Samsung Türkiye satıcı

• ben çok fırsatlık birşey göremedim bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacım vardı bir adet sipariş geçtim haber veren arkadaşa teşekkürler
    Ben 15 yıllık bilgisayarım için aldım idareten Ekran TN Panel ve Ses girişi yok alacak arkadaşlar ona göre alsın.Dolar 7 civarında geziyor düşeceği yok gibi ,900 liraya IPS de var tabi ne kadar ekmek o kadar köfte :D
    Siparisten 1 gün sonra elime ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 6 Haziran 2020; 1:2:22 >
  • Blavo.D kullanıcısına yanıt
    Beklentilerinizi karşılamıyor oluşu = fırsat değil

• oda fırsat değil pahalı almışsın.

Samsung LS22F350 21.5" 5 ms 60 Hz (Analog+HDMI) Full HD 550 TL N11 Samsung Türkiye satıcı
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fırsattı o model. Amazonda satılmıştı değil mi hocam?

• ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt
    evet amazon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Bu ne zamandı hocam harika fiyatmış, haberim olmadı

• Yok yanlış anlayacak bir durum, ha acer gibi alternatif sunarsınız tercih ederler kişiler ama işte şu zamanda şu vardı şu fiyata dediğinizde onun ucu bucağı olmuyor. Yoksa satan babamın oğlu değil ya öyle aman aman yanan fiyatta değil ama piyasanın altında marka model olarak yoksa bu fiyata başka marka modellerde var
  • CoRn3TTo kullanıcısına yanıt
    2019 un eylük ekim aylarındaydı. Öyle uzun süreli bir fiyat düşmesi olmadı zaten
  • Şu civarda bi 24" monitör bulamadım yahu ikinci monitör olarak. Pivot olan 24" 60hz monitör var mı bildiğiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.